świątynia małp

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika donia333, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. donia333

donia333 Stały bywalec

Mam banany a nie moge otrzymac żadnej rośliny ani drzew ,zaznaczam ze oddalam 45 bananow aby przejść dalej
    pozdrawiam

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

3. donia333

donia333 Stały bywalec

nie moge sobie poradzic naciskam na zielony krzyzyk i nic z tego

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zakładając że zakupiłaś nową komnatę,
    Naciskanie zielonego krzyżyka skutkuje przerwaniem zakupu posągu.

Bez tytułu.png

Tutaj podałem Ci przykładowy screen z świątyni. Aby zakupić posąg musisz kliknąć na przycisk w czerwonej ramce(w moim przypadku jest szary gdyż nie mam wymaganej liczby złotych bananów), jeśli chcesz anulować to musisz na cisnąć klawisz w zielonej ramce. Natomiast jeśli chcemy poszerzyć komnatę to klikamy na przycisk niebieski przycisk.

5. stenia48

stenia48 Forumowy żółtodziób

kupilam melona za 32 zlote banany i go nie otrzymalam

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zachęcam również do zakładania nowego tematu w przypadku nowych pytań problemów.

A czy kupione zostały nasiona w sklepie(czerwony koszyk)? Odblokowanie posagu daje nam możliwość zakupu nasion/drzewek w sklepie, nie otrzymujemy ich gratis.

7. stenia48

stenia48 Forumowy żółtodziób

kupilam melona za 32 zlote banany i go nie otrzymalam co mam , czy stracilam te zlote banany tak ciezko zdobyte.!!!!

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie kupilas melona za 32 banany tylko odblokowalas dostęp do mozliwosci kupna, teraz musisz na rynku nasion kupic nasiona;)

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczowi za pomoc.

Powtórzę jeszcze raz. Odblokowałaś możliwość zakupu nasion melona za sianogrosze. Będąc na wyspie kliknij czerwony koszyczek(ikonka znajduje po lewej stronie ekranu), przejdziesz do sklepu tam odszukaj nasiona.

Jeżeli natomiast nie masz możliwości zakupy nasion, to proszę wyloguj się i zaloguj się ponownie.

chrumcia91 lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka nie kontynuuje tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.