śTYTUŁY graczy na wyspie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzicha541, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

Witam. Od jakiegoś czasu dręczy mnie jedna sprawa. Od przejścia na wyspie powyżej 200 poziomu mam tytuł "szamana woodoo". Nie wiem dokładnie kiedy go dostałam. Myślałam że jak przejdę na kolejny poziom ten tytuł się zmieni. Ale w dalszym ciągu tak mam. Woodoo bardzo źle mi się kojarzy, tak jak chyba wszystkim. Właściwie to traktuję to na równi z satanizmem. Mam w związku z tym pytanie. Dlaczego nie ma zmian tytułów tak jak na farmie ? Nie chcę takiego tytułu nawet wirtualnie. Czy można z tym coś zrobić ? Nie chcę rezygnować z gry bo jest fajna. Jednak, niepokój jaki czuję bierze górę nad chęcią dalszego grania. Nie wiem kto w ogóle wymyśla niektóre nazwy w tej grze, ale dla mnie zaczynają być przerażające. Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję :) Pozdrawiam wszystkich graczy :) Zrobiły mi się dwa takie same posty i z nerwów nie wiem jak poprzedni usunąć :(

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2015
  2. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Ja mam tak od kilkudziesięciu poziomów i mi to nie przeszkadza. to tylko nazwa. nie zwracaj na nią uwagi i będzie ok.

gosiagosia60 lubi to.
  3. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Ten tytuł już się nie zmieni. Niestety, twórcom gry zabrakło pomysłów na kolejne nazwy powyżej 200 poziomu. Jednak zawsze możesz zaproponować jakieś własne pomysły w stosownym dziale forum.
    Pozdrawiam:):)

gosiagosia60 lubi to.
  4. zdzicha541

Polski słownik jest bogaty więc to chyba nie jest problemem :):)

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hej :) To tylko gra jest...Żaden tytuł do realu nie przeniknie.Już od 34 lvl tak mam a jednak śpię spokojnie ;) Pozdrawiam

kgcygan lubi to.
  6. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Skoro to nie problem, to czekam z niecierpliwością Twojego posta w Dziale "Aktualizacje i Pomysły". Obiecuję, że będę głosować na tak.:);)

KaBeUK lubi to.
  7. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

a ja mam pytanie ,dlaczego jak kliknę na zegar eventowy to on znika...potem się pojawia ,ale znowu znika jak chcę sprawdzić co jest akurat w eventach....

8. zdzicha541

wolf bardzo Ci dziękuję za wsparcie. Biorę się do roboty i postaram się w jak najkrótszym czasie podać nazwy nawiązujące do tematu wyspy. Serdecznie Cię pozdrawiam :)

wolf031973 lubi to.
  9. wolf031973

wolf031973 Książę forum

A ja w imieniu zdzichy541 i własnym proszę jakąś dobrą duszę o podlinkowanie tutaj poradnika z nazwami poziomów na Baha. (Ja niestety nie potrafię.) Łatwiej będzie wyłapać te nazwy, które są już zajęte.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.