śpiewająca lilia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorota47, 20 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota47

dorota47 Czeladnik forum

jesli bylaby taka mozliwosc wymiany , to ja bym mogla sie wymienic na spiewajaca lilie ktorej mi brakuje do pnącza a ja bym mogla oddac kwiatoładowarke lub spiewajacego tulipana.Prosze ekipe farmeramy o taka mozlowosc.

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ekipa to też zwykli gracze,,oni nie pomogą,,pisz do BP

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam.

Na wstępie pragnę przypomnieć że ekipa forum nie odpowiada w żaden sposób za grę, opiekujemy się Polską społecznością gry.

Dziękuje graczowi również za wyjaśnienie tej sprawy.

Od początków istnienia G&T nie dało rady wymieniać się przedmiotami wygranymi na kole fortuny. Nie jesteśmy wstanie stwierdzić czy kiedyś w przyszłości, to się nie zmieni, gdyż nie znamy zamysłu programistów. Jednak na chwilę obecną nie posiadamy takich informacji.

Dział pytania ogólne/ techniczne służy do zadawania albo zgłaszania konkretnych pytań/błędów. Twój post sugeruje jednak chęć wprowadzenia do gry czegoś nowego. Dla tego zapraszam Cię do działu : Zbiór aktualizacji i pomysłów (po kliknięciu na nazwę zostaniesz przeniesiona w odpowiednie miejsce). Tam możesz zostawić swój pomysł na rozwój gry.

Z związku z powyższym ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.