śluz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorcia531, 27 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Ja mam oślizgły młyn i on nie daje śluzu...jak postępować dalej ???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli oślizgły młyn produkuje śluz a Ty go zbierasz to na pewno znajduje się w Stodole, z tym że na chwilę obecną błędnie zapisywany jest w zakładce Wszystkie. Błąd jest już zgłoszony i będzie to zmienione.
    Sprawdź proszę w zakładce Wszystkie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

ja mam czarodziejski młyn i to chyba śluzu nie daje sama nie wiem kupiłam w sklepie u Jacka innego młynu nie ma...

4. SMOD_Atena

dorcia531 czarodziejski młyn to item i z niego śluzu nie dostaniesz. A oślizgły młyn dający śluz jest w sklepie Jacka na ostatniej stronie, musisz przesunąć strony strzałką a po najechaniu kursorem na wybrany obrazek pojawi się informacja cóż to jest:

om.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Bardzo dziękuję jak dobrze że mam Was nie zrobiłabym zadania miłej niedzieli.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się, że mogłam pomóc. Wzajemnie miłej niedzieli życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.