śliwki na Targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 5 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

co się dzieje z targiem i ze śliwkami... nie ma ich.
    .wogole... A w sklepie kupując drzewa widać na pasku
    Tylko xl i XXL. ..

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Śliwki - owoce potrzebne są do eventu "Wypieki otchłani" więc zapewne dlatego nie ma na targu ofert, choć u mnie jest 15 i minimalna cena to 2350 SG/szt. A drzewa mogę kupić bez problemu:

Śl.png

Sprawdź proszę jeszcze raz, w Szkółce owocowej Śliwa jest na pierwszej stronie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

tak ale na pasku tez ich nie mam... to skąd pasze robić?jak potrzebne to skoro nie mogę ich postawić? ?i jak je zdobyć? jak zrobić event ?bez sensu..

4. SMOD_Atena

Może masz wybraną zakładkę Ulepszenia, wtedy widoczne będą tylko XL i XXL, wybierz proszę zakładkę "Wszystko", pierwszą z lewej.

Czy nadal nie możesz kupić zwykłej śliwy?

5. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

kupić mogę nie mogę wstawać mam wszystkie drzewa nie zakładkę xltj zakładkę wszystko

6. SMOD_Atena

Jeśli masz kupione drzewa to w inwentarzu muszą być, wpisz proszę w wyszukiwarce inwentarza, w zakładce Wszystko lub Drzewa nazwę Śliwa:

śli.png

Czy po wpisaniu nazwy drzewo Śliwa nadal się nie wyświetla czy wyświetla się a nie możesz ustawić na pustym miejscu na łące?

7. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Nie ma po odswiezeniu i po wyszukiwarce nie ma. no modzie nie rób teraz ze mnie idiotów. .. gram w greok 7 lat... Nie ma.gdybym mogła ustawilabym

8. SMOD_Atena

Adlyn nie wiem ile grasz i absolutnie nie robię z Ciebie idioty, staram się znaleźć przyczynę problemu i Tobie pomóc.

Czy możesz wkleić tutaj zrzut ekranu z inwentarza gdzie masz drzewa z wpisaną w wyszukiwarce nazwą?

9. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

idiotki pisze z telefonu. ale problem jest też na kompie. dlatego zrzutu nie mogę zrobić..jestem kobietą.
    Nie wiem co to było ale naprawdę ich nie było. ..
    teraz mam 96...po trzech odswiezeniach...
    o od tygodnia są błędy. ..

Ostatnie edytowanie: 5 października 2018
  10. SMOD_Atena

Idiotki też z Ciebie nie robię :) i niestety nie mam tutaj podglądu na Twoją farmę. Jeśli masz otwartą odpowiednią zakładkę, wpisałaś nazwę drzewa w wyszukiwarce i Śliwa nadal się nie wyświetla to sprawdź proszę jeszcze na innych przeglądarkach choć tu szczerze mówiąc przeglądarka nie będzie przyczyną i jeśli nadal będziesz miała problem to zapraszam ze zgłoszeniem do PT: Pomoc Techniczna. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

11. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

edytowane... nie.
    skoro się magicznie pojawiły nie Ma co pisać.
    zamknij.

12. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.