śliwka słodliwka w Renzo.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Kupiłam śliwkę słodliwkę w Renzo za 450 żetonów . Żeby tyle uzbierać trzeba zainwestować realną kasę albo się postarać. Ja się starałam przez dwa eventy Renzo. Wpłaciłam żetony, dostałam słodliwkę XXL ale z zakazem odbioru. Muszę najpierw w 10 komnacie Bahamy, w 2 poziomie, w trzeciej pozycji za 42 banany odblokować śliwkę Pod warunkiem, że nie będzie mnie wstrzymywał Tamarillo za 42 b i flaszowiec za 42 b a tego nie wiem
    Proszę mi wytłumaczyć na czym polegało nagrodzenie mnie.
    To znaczy, innym słowem, gdybym w normalnej grze odkryła na Bahamie słodliwkę, a jestem blisko, bo w połowie 9 komnaty, to ile musiałabym zapłacić za nią SG na Targu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zwykłe drzewo Słodliwka kosztuje 64 000 SG, a owoce tego drzewa na targu w zależności od ceny w jakiej wystawią je Gracze.

Gdybyś zapytała przed zakupem ulepszenia XXL czy jeśli nie masz odblokowanego posągu to będziesz mogła postawić drzewo, to otrzymałabyś odpowiedź, że nie i posag musi być odblokowany. Teraz kiedy już to ulepszenie kupiłaś to będzie czekało w Inwentarzu do czasu odblokowania posągu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dziękuję za odpowiedź, jest mi trochę przykro, myślałam, że zasady są przyjaźniejsze dla graczy.
    Czy z rzędu drzewka mogę odblokowywać nie po kolei ?

4. taczanka555

taczanka555 Baron forum

nie, musisz po kolei. też się nacięłam na słotliwkę

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

dszmyd czy chcesz jeszcze o coś zapytać? Czy wszystko zostało wyjaśnione?

6. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro wszystko jasne - temat zamykam.

Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.