śiedlisko kaczek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alina3165, 10 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alina3165

alina3165 Forumowy żółtodziób

zrobiłam całe zadanie z medalami i nie dostałam śiedliska kaczek i nie moge uruchomić fasolki tej drugiej prosze napiszcie czy wam też tak się stało

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeżeli zrobiłaś całe zadanie to powinnaś dostać dwie gałązki na cudownym pnączu i dwie sztuki itemu siedlisko kaczek.
    Jedną podstawę stawiasz bezpośrednio na pnącze. Bez ulepszeń.
    Drugi item, jaki można postawić na drugim pnączu to wspaniałe siedlisko kaczek.
    Aby mieć ten item to musisz go złożyć, czyli wystawić na łące podstawę - siedlisko kaczek, następnie nałożyć trzy ulepszenia:

ulepszenia siedliska kaczek

Potem usuwasz gotowy item z łąki i ustawiasz na pnączu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. MOD_Zła

dorota444 - Twój post usunęłam. Do wyrażania opinii służy wątek dyskusyjny: Królicza miłość

Czy autorka tematu ma jakieś pytanie?

4. MOD_Zła

konsky5 - Twój post usunęłam, ponieważ nie jest to wątek dyskusyjny. Jeżeli masz jakieś uwago co do Poradnika, zgłoś je, proszę w temacie Faq - pod lupą

alina3165 - czy masz jakieś pytanie?

5. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

nie dostałam "siedliska kaczek"

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoafi jeśli wykonałaś zadania, w którym nagrodą jest ten item, nigdzie go nie wystawiłaś i nie masz itemu w Inwentarzu to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie/problem?

7. MOD_Zła

Brak kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.