ścieżka dostępu do ....

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 25 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

zagadkowych zagród, tajemniczych sadzonek. można prosić? mam chyba jakiś blok na zapamiętanie, gdzie tego szukać, poza przeglądaniem historii eventów. tylko b. proszę o ścieżkę dostępu, nie o samego linka

=kalina= lubi to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

sówka :)

prawie wszystko znajdziesz w alfabetycznym spisie treści- tabelki i inne potrzebne farmerowi rzeczy, a ts są wyjątkiem i trzeba szukać w spisie poradników--->>> alfabetycznym spisie treści--->>> eventy--->>> tajemnicze sadzonki/stajenny

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2017
    taczanka555 lubi to.
  3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

dzięki bardzo, Kalina, mam nadzieję że już załapałam na stałe. Swoją drogą, ciekawe, czemu tak długo nie miałam żadnej odpowiedzi od moda. temat do zamknięcia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

taczanka555 wybacz, MOD to nie robot, a poradniki są tworzone i udostępniane na forum po to właśnie aby Gracz mógł znaleźć potrzebne informacje, wystarczy przejrzeć tytuły działów.

=kalina= dziękuję za pomoc.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.