Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zochaoo

zochaoo Czeladnik forum

u mnie tak samo , nie mam namiotu - trudno

bari06 lubi to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

rzutem na taśmę zdobyłam 10 talarków na kolejny itemik:D

3. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Gratuluję wszystkim udanego eventu :)
    Zdobyłam pnącze, niestety tylko jeden item (świetlikowa uwertura). Najbardziej cieszy mnie SP i kupon. A itemy, może się kiedyś uda zdobyć, jeśli nie będą osiągać szalonych cen na G&T.

bari06, aleksandra oraz kolobrzeg lubią to.
  4. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

no i jest koniec
    na paszę już brakło, ale mam kupon i jeden dodatkowy item - świetlikologię
    poza tym naklejkę hihi, bo zostały luzem dwa talarki

aleksandra i toDzasta lubią to.
  5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

zabrakło na świetlikową uwerturę i pod namiotem :cry:

6. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Zależy co oddawałeś ,był wybór czy termosy ,czy namioty ,jak oddałeś namioty to termosy został .
    Poza tym podzielam Twoją opinię .

aleksandra lubi to.
  7. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Event nudny ,beznadziejny,sianie mega tysięcy roślin,nagrody ,nie adekwatne do zadanego trudu ,rzadko narzekam,ale dziś mój trud w pocie czoła poszedł na marne.Jaki jest sens demolka farmy na parę dni,skoro do tej pory siałam tylko na głównej i połowie tropikalnego lasu ,zawsze kończyłam przed czasem.Nigdy więcej nie tknę eventu z sianiem tysięcy terrorbadyla!!!!!!:mad::mad::mad:

8. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

No i koniec eventu, pnącze zdobyte i itemy do niego również. A dodatkowo jeszcze item świetlikologia i naklejka bo na więcej zabrakło talarków :(

aleksandra lubi to.
  9. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Spóźniłam się kilka minut. Przed 14 miałam zebrać hiacynty i kupić ostatni item. I niestety brakuje Świetlikowej uwertury. :( No ale matura ważniejsza. ;)

10. allasad

allasad Forum Pro

Uff nie moge powiedziec bo itemu brak Taniec swiatla za 15 talarow a mialam tylko 6
    wygrane zagrody postwaione 6 drzewo na wyspie 1 na farmie 3 rosna za 1 godz beda
    no i stalo sie w grze jestem 1 krok do tylu siania tyle i itemu brak jestem zla zllla zzzzz

aleksandra lubi to.
  11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam pnącze i naklejkę i SP,bez kuponu niestety,2 zagrody tajemnicze stoją 2 sadzonki na farmie też,,ewent trudny i nudny,zabrakło elementu zabawy,tyle w temacie świetlików,,tfu bingo

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2016
    bogusiania lubi to.
  12. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

Event skończyłem 10 minut przed końcem, udało się zdobyć aktywne pnącze z SP i kuponem, także można go uznać za udany, chociaż wyjątkowo nudny. Na coś ciekawego z TS nie liczę, chociaż może zostanę zaskoczony. Pozdrawiam

bogusiania, toDzasta oraz aleksandra lubią to.
  13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Event już skończyłam przed wczoraj dzisiaj wystawiłam TS i co dostałam
    Nesplik XL
    Żółta fabrykę farb
    Żółtą fabrykę jaj
    Chyba to są jakieś kpiny ze strony BP na moim poziomie taki badziew >:(:wuerg:
    za 5 godzin zobacze na wyspie mam 2 TS wystawione czuję w kościach,że będzie taki sam badziew jak na farmie ech :wuerg:

14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) wreszcie koniec ewentu , zabrakło mi jednego dnia do skończenia całości :wuerg: . W piątek nie miałam internetu .
    Ewent wymagający , dużo siania ....
    Brakuje mi itemu Pod namiotem żeby odpalić pnącze . Jak będzie możliwość w G&T to będę go szukać .
    Gratulacje dla wszystkich , którym udało się cokolwiek zdobyć w ewencie :).

15. EWEXXX

EWEXXX Młodszy ekspert

Event zakończyłam na 12 poziomie, po drodze zgarniając trochę SG i SP i łabędzie z TS. Łatwo nie było ale narzekać nie zamierzam ( nawet nie mam ku temu zbytnich powodów).

:)

bogusiania lubi to.
  16. allasad

allasad Forum Pro

A acha z tajemniczosci dostalam super zagrode jestem taka zadowolona ze hejka a jest to fabryka pszczolek

17. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

Ja robilam bez pospiechu,zdobylam wszystko i dlatego bari daj sowke dla zapamietania to pojedziemy Pod namiocik,ok

18. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Event robiony na luzie (bo urlop, majówka i zasięg neta mobilnego raczej słaby lub brak, więc po co się spinać?), ale udało się skończyć - znaczy się pnącze w komplecie. Na dodatkowe nagrody brakło zielska i wypadajek, więc mam tylko naklejkę :) (ostatnia linia była robiona raczej dla TSa niż naklejki, ale w albumie pamiątka będzie)
    40 punktów zdobyłam robiąc po 2 rzędy a końcówka do 80pkt. po trzy - patrząc głównie na wymagane zielsko/przedmioty a w drugiej kolejności oferowane fanty. Zakupy zostawiłam na koniec, żeby wiedzieć iloma żetonami będę dysponować.

TSy nie najgorsze: czerwone myszy, obora i owczarnia, pomarańczowe królikarnia, koziarnia i strzygalnia królików a na dokładkę zwykłe myszy i gniazdo bociana (czerwone i pomarańczowe mnie cieszą, więc ogólnie ok) Chwilowo wszystko zostaje na polu, bo po takiej ilości badyla do wysiania stawiam teraz na zagrody ;)
    Z drzew - nieśplik xl na farmie i... to jedyna sadzonka a w tropikach (też jedna) dojdzie dopiero za 40 minut. Na cuda nie liczę :)

toDzasta i .Robaczek. lubią to.
  19. agnieska

agnieska Ekspert forum

Zabrakło mi 2 termosów do pnącza :cry::cry::cry:

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ufffffffffff...............event skończony,farma przywrócona do normalności,TSy stoją,będą za 2 godz. 40 min.,na nic ciekawego przy moim szczęściu nie liczę............

toDzasta i .Robaczek. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.