Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu eventu usunęłam jako spam i bardzo proszę o rozmowy na temat, a do innych pogawędek zapraszam np...do działu Użytkowników : >>>klik<<<.

2. gadek

gadek Fanatyk forum

To już masz na 50%;) drugie 50% będzie jak na G&T puszczą te itemy:)

A żeby to nie było umawianie się:p
    To ja już nagrody zebrałam,ale jeszcze sobie zbieram,co sie tak będą marnowały;)

xBabciaEwa i toDzasta lubią to.
  3. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

Taka sytuacja:

Bo zamiast oddać towar do prawego górnego rogu, to mi się nacisnęło dodatkowe pole...
    Tak więc pierwszy koszyczek średni mam już kupiony i nadganiam hiacynta.

eliza9070, xBabciaEwa oraz toDzasta lubią to.
  4. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

Dzięki Ci wielkie :D Bo już naprawdę się załamałem...
    Właśnie wyliczyłem - zabraknie mi 5 talarów. No, pech.
    Mam felerną farmę - zawsze mam kłopoty z wypadajkami. Takie życie. Rzadko udaje mi się uzbierać komplet-mimo wielkich starań zarówno z mojej strony, jak i ze strony moich wspaniałych sąsiadów, na których zawsze mogę liczyć.

A skoro będę miał 20 talarków - to kupię za to jakiś item. Może się komuś przyda :D

A w temacie - coś tam na farmie rośnie. Chyba hiacynt :D

bari06, xBabciaEwa oraz gadek lubią to.
  5. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Sąsiadeczko Kochana ja miałam to sąsiadowi zaproponować, ale mnie uprzedziłaś:p
    Ekhm... sąsiad nie łaska wysłać sowy przez płot?!:mad::cry::cry::cry: Nic nie mówisz i skąd ja mam wiedzieć co komu trzeba:cry:
    Event podsumuję za ok. 2h jak mi urośnie jagoda i dorobię wypadajek:p:wuerg:

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj słonko:D
    to masz pecha:(
    zebrałam,posiałam jeszcze hiacynta z wodąi qpą i zmykam z piesem i do pracy:D

xBabciaEwa i juliuszka lubią to.
  7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ze zdziwieniem ale i rozbawieniem stwierdziłam,że nie ukończę tego hmm cudownego eventu. Po prostu zamiast siedzieć przed kompem,łączyć lampiony,siać badziewny badziew eventowy wolałam robić zupełnie coś innego. Uwierzcie-świat się od tego nie skończy,słońce nadal będzie świeciło a ludzie nadal będą .I w dodatku wcale nie zamierzam na g&t szukać itemu- głównie dlatego,że pnącze jest..takie sobie.
    Gratulacje dla tych co ukończyli..

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pierwszy w historii nie ukończony event :D:D:D:D:D Po 5,5 roku grania!Uzbierałam tylko na pnącze,kupon i sp.I to na styk.

9. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

u mnie to samo:)

bari06 i xBabciaEwa lubią to.
  10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Event zmęczyłam, pnącze pracuje
    Przez moją pomyłkę zamiast super paszy mam drugą świetlikową uwerturę :p Na naklejkę też starczyło. I na tym zakończę. Co do wyprzedaży kwiatków to niestety nie przypadła mi do gustu, już rozumiem dlaczego na G&T do tej pory nie odblokowali -.-
    Ja jestem małą (143 cm wzrostu :p) wielką fanką. Za całokształt, cenne rady i ściągawki eventowe (m inn. tego eventu) z których często korzystam. Oreczko :inlove::inlove:

11. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

a ja jeszcze na koniec zgarnąłem 2 super pasze, pnącza nie mam i wcale mi z tym nie jest źle, i teraz zaczynam poważne przygotowania do żniw, maliny się odblokowały, 78 poziomek wbity, kupiłem na targu 10 sztuk i zaczynam siać, sobie wymyśliłem że dosieję do około 10tys sztuk to chyba starczy :)

xBabciaEwa lubi to.
  12. dortenka1

dortenka1 Czeladnik forum

5 lat gry i PIERWSZA WPADKA-Event nie zrobiony do końca-pomimo siania-pilnowania czasu-zabrakło roślinek-pech:(Za to duuużo zostało wypadajek..
    Zabrakło na Uwerturę :( Trudno taka karma:( Trochę smutno ale włosów z głowy nie rwę-być może na G&T się uda zdobyć:) A jak nie-cóż..jedno pnącze w chmurach będzie szare-:(
    Pozdrawiam i gratulacje dla tych co ukończyli w 100% :)

bari06, xBabciaEwa oraz alekar lubią to.
  13. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Event zakończony na 19 poziomie,udało się odblokować pnącze i zakupić SP. Brak juz czasu na posianie świetlikowej jagody. Wypadajki zostały.Idę na słoneczko.Miłego dzionka dla wszystkich farmerów

14. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończony na 38 poziomie. Mam 7 zagród i po cztery drzewka na wyspę i farmę, pnacze z itemami i dwa dodatkowe itemy: świetlkową uwerturę i pod namiotem (przyda się na g&t). :)

15. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

Event się pomalutku robi, a ja pod koniec mam problem
    lepiej zgarnąć SP, czy kupon?
    a może lepiej zainwestować w podwójne itemy? Coś mi się wydaje, że będą chodliwym towarem podczas G&T. Choć znając mnie, to oddam za darmo, jak tylko ktoś ładnie poprosi ;)

16. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Gratulacje dla Wszystkich, co skończyli event :)

Niestety, ja eventu nie ukończę, :( na farmę mogłam wejść tylko raz koło północy,
    mam pnącze i teraz po zbiorach kupię drugi item... może resztę dostanę na G&T...

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu eventu usunęłam.

18. piotrs

piotrs Książę forum

świetlikologie mam dodatkową-odezwij się na g&t :)

xBabciaEwa lubi to.
  19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dziękuję :) ale pnącze mam zapełnione,a itemków nie kolekcjonuję.Ale dziękuję za propozycję :)

20. gadek

gadek Fanatyk forum

Mam 25 talarków,jeśli ktoś nie może zgarnąć itemu to mogę pomóc;)
    Nareszcie koniecxD

To już go masz,tylko przypomnij się proszę,jesli je puszczą na G&T:)

Posty połączyłam, gdyż po usunięciu kilku wpisów w środku, wyszedł post pod postem
    MOD_Magiczna

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 maja 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.