Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia750

kasia750 Hrabia forum

przebiłas mnie-.- szacun8)xDxDxDxD

2. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

leci mi gorzej jak krew z nosa wypadajek brak naprzemiennie jeszcze pnącze i będzie koniec ale z zagród wielka radocha mam 4 i pomarańczowe sowy , pomarańczowe myszy , dziobaki i najważniejsze mam wydry moje pierwsze i jedyne

ross2 lubi to.
  3. agajoan

agajoan Forumowy żółtodziób

Witam,
    Czy itemy z poprzedniej edycji "Cztery światła" np. kolekcjoner lampionów będę mogła wkleić do rzędu Cudownego Pnącza "Świetlikowy festiwal"? to znaczy 2 itemy po 10 talarów z różnych eventów, jeden za 15 i jeden za 25

4. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Nie. Stare itemy możesz postawić na pnączu, które było do wygrania w poprzedniej edycji eventu.

eliza9070 lubi to.
  5. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Mam do zdobycia jeszcze 2 itemy za 10 i za 20 talarow, chyba nie dam rady zdobyc tego za 20. Za dużo siania a czasu było mało no i się nie uda uzupełnić pnącza. Potrzeba by mi było jeszcze doby. :(

Może na gt się uda zdobyć brakujący item.

bari06, ross2 oraz kolobrzeg lubią to.
  6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

oj końca nie widać eventu, dłuży się to sianie okrutnie :(

dobrze że jutro już koniec :p

a mimo ciągłego siania tylko eventówki :p nie przejdę 30poziomów nie ma szans :(

bari06, ross2 oraz kolobrzeg lubią to.
  7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To co było w planie zrobione.
    Pnącze z itemami, kupon, 40 SP oraz oczywiście naklejka.
    Tajemniczości jeszcze nie wystawione - stajenni będą pracować przy latarkach :)

Został 1 talar.

8. smerf41

smerf41 Weteran forum

Wreszcie, wreszcie i nigdy więcej takiego eventu nie chcę. Z biedą pnącze jest i itemy....teraz dopiero polecą wypadajki...a mnie się już nie chce siać..farma posprzątana....i niech tak na jakiś czas zostanie.
    Pozdrawiam wszystkich:)

9. kazak9

kazak9 Forum Pro

Event nie trudny ,tylko nudny -a nagrody strasznie liche w stosunku do czasu poświęconego.

10. babuś-

babuś- Czeladnik forum

a mnie...........o ironio..........zatrzymały nie wypadajki,tylko rośliny:(

eliza9070 lubi to.
  11. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

no i koniec majówki, koniec eventu - pnącze mam, kupon,SP i naklejkę też :) miałam już nic nie dosiewać ale te konfitury ze swietlikowych jagód za bardzo mi się podobają i postanowiłam sobie jeszcze taki prezencik sprawić :) na zdobycie lampionów niestety już mi braknie i czasu i entuzjazmu. Podsumowując sprawę - event fajny (można sobie wybrać co kto chce) tylko bardzo czasochłonny i niehumanitarny- moje biedne zwierzaki już kilka dni kiszą swój dobytek w pasku :music: a jeszcze drzewkami je przyłożyłam (mam nadzieję że ogniska nie zrobią z moich tajemniczych sadzonek).
    A i jeszcze jedno- gdybym przypadkiem za wcześnie nie odpaliła bonusa +1 z kalendarza pewnie miałabym jeszcze coś (zamiast zajrzeć na forum to "se klikłam- a co mi tam).

12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a mi braklo termosow do produkcji plecakow :sleepy: a kasztanek dopiero jutro po evencie,z reszta szkoda sn chlapac wiec ile zrobie to zrobie dodatkowo.:p

13. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

A ja myślałam że to dziś koniec eventu o 14 i zaprzestałam siewu -.-

bari06, ross2 oraz eliza9070 lubią to.
  14. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Pogoda na grilla dopisała :D Robię ostatni rozsiew hiacynta i nie wytrzymałam i zaczęłam oddawać towarxD Brak mi ostatnich 8 talarków i pnącze w całości będzie zdobyte :)

15. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

event trudny, ale samo pnącze nie zachęca do wysiłku ;) Zrobię maksymalnie 3 itemy plus pnącze. Będę polować na G&T.

-katie1234- i bogusiania lubią to.
  16. tiszkaaa

tiszkaaa Forumowy żółtodziób

Idealnie na naklejke :)

-katie1234-, elwira17 oraz Anhedrea lubią to.
  17. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

No ludzie, co za event:cry:Źle do niego podeszłam. Po pierwsze to nie przygotowana, bo myślałam, że będzie dzień później, po drugie na początku źle pozapalałam lampiony i trochę talarków uciekło. Jednak pnącze odpalone, mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zdobyć SP i kombajn, ale gdzie te namioty? Bo u mnie ich brak, brak, brak :(

-katie1234- i eliza9070 lubią to.
  18. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

namioty to i mi ktoś podprowadził - za to termosami stodołę zarzucił; będą na następny badylowy event- kawusię sobie zrobię i będę w nocy popijać czekając na zbiory

-katie1234- i elwira17 lubią to.
  19. babuś-

babuś- Czeladnik forum

kończę zabawę na dziś:)
    brakło roślinek i namiotów:(

-katie1234- lubi to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

koniec zabawy na dziś:)
    brakło namiotów i roślinek :(

Ostatnie edytowanie: 3 maja 2016
    -katie1234- lubi to.