Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

O dziwo event skończony :D pnącze odpalone :p ale puki trwa to jeszcze będę się bawić :)
    Powodzenia ;)

2. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Zebrałam eventówkę na małych polach bez chutney'axD:cry: Cudownie8)-.-

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zdarza się:D
    mnie się też kilka razy przydarzyło:oops:
    w temacie:jeszcze godz.20 min. do zbiorów,zanudzę się na śmierć:(

gretag i -katie1234- lubią to.
  4. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Ja wczoraj zrobiłam to samo. Nic tylko sobie w łeb strzelić :cry:

5. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry :)
    Gratuluje! :)
    Tez opracowalam wlasna, przeliczylam w tym wszystkie mozliwe (moim zdaniem) cztery przekatne i teraz nie wiem co robic. xD Wyliczalam dla jak najmniejszej ilosci wypadajek (przy okazji wyszla duza ilosc zielska, w stosunku do 8 talarkowej wersji Est-orki wieksza o 7 tys na hiacyntach i o 6 tys na jagodzie) i teraz jestem w kropce! xD Jednoczesnie posluchalam profesjonalistow i wreszcie posialam zyto i por na super polach z dopalaczami i sn (ok. 300 sztuk) i wypadajkami nie musze sie juz bardzo martwic, rowniez w zgodzie z wersja Est-orki! Jestem w kropce, bo nie wiem robic w wersji Est-orki i liczyc, ze wyleca jeszcze wypadajki potrzebne do dodatkowych 26 zetonow (kupon + sp+ naklejka), czy robic swoja i siac, siac i siac zielsko?
    Zapalac jeszcze nie zaczelam, podpowiedzi wszystkich czterech wersji mam rozrysowane, boje sie dosiewania, przez blad.
    Ide jeszcze raz wszystko policzyc uzwgledniajac wypadajki pod 26 dodakowe talarki. Mam czas i taka hiacynty zbiore dopiero przed polnoca. xD

gretag i _Grani_ lubią to.
  6. -katie1234-

Człowiek się uczy na błędach :D Chutne'y odpalony na 2 dni do przodu teraz :D A w sumie jestem w połowie siania każdego badylka :)

toDzasta lubi to.
  7. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Skad ja to znam, rano wykrecilem taki sam numer :/
    Mialbym juz skonczona 10 plansze - 80 talarkow, ale namiotow brak, chetnie zamienilbym za nadwyzke termosow. ktorych mam grubo ponad 100.

_Grani_, -katie1234- oraz gretag lubią to.
  8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Mam wypadajki w komplecie (nadmiarze) roślina 8-godzinna zasiana,
    jutro jeden zasiew krótszej i zaczynam rzędy odkrywać.

9. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Zdecydowanie dobrze, gdyby nie te podkrecane tempo, watpie czy przyszlo by mi sprobowac czy ja tez tak moge. Sprobowalam i wyszlo, ze to nic trudnego, np. miec ukonczone przed czasem eventy lub duza ilosc wypadajek bez pnacza kasztankowego.

Robie event, bo chce sprawdzic czy jestem w stanie go zrobic, czy podolam glownie sianiu z zegarkiem w reku. Dzis poleglam, wypadl mi jeden zasiew hiacyntu, wczoraj tez jeden. Wypadajkom podolalam pierwszy raz, bez stresu, za to ze zdziwieniem, ze to takie proste.

P.s. co za slicznosc masz w sygnaturze?

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

doczołgałam się do 12 poziomu,mam pnącze,itemy i kupon:D
    na noc posiałam jagody:D
    jutro bawię się dalej:D

11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Chciałem coś napisać nie w temacie, chociaż dominującym tu ostatnio i ustosunkować się do wypowiedzi, ale zrobiłem [CIACH], wyręczając MOD-ów w pracy...
    To napiszę tylko tyle: uczczenie Święta Pracy - pracą, nie wyszło. Może jutro (tzn. już dzisiaj) coś się uda oddać do eventu. Mój stan na zakończenie dnia:
    [​IMG] i żółte posiane na noc.
    Trochę martwi mnie stan wypadajek, ale jeszcze parę dni zostało do końca eventu.
    Na pewno nie użyję kasztanka, bo nie mam, ani kasztanka, a i SN szkoda.
    Spokojnej nocy.

12. -katie1234-

Cieszę się, że sama nie jestem :D 1000 szt. żółtego brakuje, fioletowego 12000 szt. i wypadajek po 100 szt. i tym razem uda mi się najpierw wszystko posiać, a potem oddawać :D

13. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Event skończony tzn pnącze i itemy zdobyte, a teraz to rekreacyjnie będę działał:)

14. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

dzień dobry :) prawie zdobyłam podstawowe itemy na pnącze, jeszcze tylko SP,kupon i obowiązkowo naklejka... zastanawiam się czy te itemy "klasyczne" są coś warte np na g&t (miałam swego czasu długą przerwę w grze i nie mam ani tego pnącza ani żadnego itemu). Może ktoś obeznany w temacie mi podpowie czy warto coś jeszcze tam spróbować zgarnąć?

15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    u mnie również pnącze odpalone, teraz sieję sobie rekreacyjnie na cos tam :p

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam.
    Do mojego planu minimum zabrakło kilku wypadajek, ale oddałam już do zadań, pnącze pracuje xDxDna super paszę muszę poczekać do zbiorów. teraz się zastanawiam co robić dalej, czasu jeszcze sporo więc będę trochę siała eventówki i nie wiem czy iść tą samą drogą zgarniając po 8 talarów czy brać po 2 talary i tym samym szybko przeskakiwać plansze żeby wziąć jak najwięcej wejściówek i TS'ów ... :music::music:

17. eliza9070

Witajcie od rana!
    [ciach]ktoś udzieli mi odpowiedzi, ale ile macie poziomów za sobą? Jest mniej więcej połowa eventu.
    Albo bezpieczniejsze pytanie: czy jest możliwe zrobienie 30 poziomów po 8 punktów (sens robienia pomijam)?
    Takie to przemyślenia w oczekiwaniu na zbiór hiacynta i "strachu" wejścia w planszę eventową.
    Trzeba by było zacząć oddawać, żeby się nie okazało, że sieję bez sensu. Jedyny pożytek z tego siania, to, że wypadajki przyzwoicie lecą.

Część posta usuwam i bardzo proszę trzymać się tematu i nie prowokować dyskusji mogących skończyć się kłótnią.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 maja 2016
  18. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja utknęłam na 13... ale mnie bardziej zastanawia czy po 30 poziomie wracamy do 1? Nie to że planuje spróbować ale, na forum czytałam że możemy przechodzić dowolną ilość razy... ale z drugiej strony dlaczego jest rozpisane 30 poziomów skoro jest tylko 10 plansz? Jeśli można dowolną ilość razy, to wystarczyło rozpisać 10 planszy bo reszta się powtarza na zasadzie pętli ...

Część cytatu usuwam jak w oryginale.

SMOD_Atena.

19. eliza9070

Wychodzi na to, że to taki niedorobiony pomysł. Jedna ekipa zaplanowała 30 poziomów, druga ekipa się nie wyrobiła z projektowaniem plansz. To moja teoria.[​IMG]

Teledysk usuwam, zamieszczaj takie treści proszę w tym wątku : >>>klik<<<

SMOD_Atena.

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Możesz zrobić tyle okrążeń ile chcesz. Jest też taki tekst w FAQ"Po ukończeniu poziomu 30, gracz wraca na poziom 1 i ma możliwość kontynuowania zabawy od początku". Czyli jakbyś nie patrzyła mimo ,że jest tylko 10 plansz to .... zapętlają się dopiero po ... 3 okrążeniach. :pxD Majstersztyk...;). Ja osiągnęłam 9 poziom wtajemniczenia, ale przy 34 talarkach. Jednak to Sp jest moim priorytetem. Swój plan minimum wykonałam. Pnącza nie potrzebuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.