Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kadriaaa

kadriaaa Aktywny autor

Robię tak - mam podliczone wszystkie układy za 8 pkt.i za każdym razem wybieram ten który najlepiej mi odpowiada w zależności czego mam najwięcej .Dodatkowo zbieram inne neutralne co do wypadajek i roślin eventowych .Polecam

toDzasta, EWEXXX oraz est-orka lubią to.
  2. adziuk

adziuk Okazjonalny autor

A ja swoje 80 talarków na pnącze i itemy będę mieć jutro, bo wypadajek brało, a kasztanka może na koniec się odpali, żeby dorobić kilka itemków :) Przyłączam się również do podziękowań do opisu Esto-rki, niezła rozpisaka. Osobiście wybrałem inny wariant, jak poniżej:
    Potrzeba na to 11400 jagód, 15600 hiacyntu i po 560 namiotów i termosów oraz 15 plecaków (czyli jeszcze po 300 każdej z wypadajki)
    Czy lepszy czy gorszy od wcześniej prezentowanych to trudno powiedzieć, chyba mniej badyla, ciut więcej wypadajek. Jak komu czas pozwala, ale i tak uważam, że te 80 talarków ze spokojem w trakcie trwania eventu można zrobić :)

Ostatnie edytowanie: 1 maja 2016
  3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Pisz co chcesz i tak nie dam się sprowokować8)

A w temacie: badyl nadal rośnie:sleepy:

myszulka lubi to.
  4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Witam wszystkich:)
    Bardzo, bardzo wszystkim Wam dziękuję za miłe słowa skierowane do mnie tutaj i na sówkach.
    Wszystkie posty z tego wątku poczytałam ... i jeszcze raz dziękuję.:)
    Mam też do Was prośbę ....jeżeli przy którymś z kolejnych eventów zamieszczę w wątku mój plan, nie piszcie w każdych Waszych postach podziękowań dla mnie, proszę.
    Wiem, że jeżeli będzie Wam on choć troszkę w jakikolwiek sposób pomocny, to z niego skorzystacie.
    I świadomość tego jest dla mnie wystarczającym wynagrodzeniem.
    Bo tak jak napisała SMOD_Atena:
    i nie ma takiej potrzeby...... bo wierzcie mi, żadnego z moich poradników czy jakiejkolwiek porady nie zamieściłam na forum z myślą i oczekiwaniem na pochwały i podziękowania dla mnie.

[ciach]

Część wypowiedzi odnoszącą się do innego Użytkownika usunęłam.
    MOD_Cookie*

I do spotkania przy następnych eventach :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 maja 2016
  5. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

A ja przez pierwsze dwa dni byłam chora i przespałam je - angina - więc machnęłam ręką i owszem, sieję, ale oddaję to, co mam na stanie, aby chociaż jedną linię zrobić i przejść dalej. Póki co, mam pnącze i jeden itemik, jeszcze trzy mi brak. Oczywiście po cichu liczę, że może uzyskam je na g&t. Ostatnich kilka eventów było robionych na maksa więc ten, niestety, nie będzie skończony :( Ale roślinkę sieję i sieję ...

eliza9070 lubi to.
  6. kadriaaa

kadriaaa Aktywny autor

Poszło Ci po 860 wypadajek czyli 15 plecaków trzeba doliczyć.Pozdrawiam

7. adziuk

adziuk Okazjonalny autor

Fakt, poprawię posta, dzięki za uwagę

8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Pnącze odpalone,teraz tylko super pasza,naklejka oraz pomocnicy i idę poleżeć ,już dawno sie tak nie nasiałam hihihihi

9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

evencik przeszedł do historii

10. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Badyl sobie rośnie, w stodole jest go już trochę, ale za to wypadajki zawodzą. Namiotów mam, ale termosy uniemożliwiają mi skończenie 4 planszy.

11. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Decyzja o rozpoczęciu eventu nadal nie została podjęta.
    100% bonus z kalendarza + 200% bonus z Mega Dnia PD, którego można było się spodziewać - to +300% do wydajności farmy.
    Żeby ten bonus był efektywny, farma nie może być zastawiona małowydajnym eventowym zielskiem, tylko zaopatrzona w najbardziej wydajne drzewa, itemy i co tam kto lubi.
    Alternatywą dla tych wielu milionów PD i TPD, które wpadają teraz każdego dnia, był eventowy rząd chmur z wydajnością w granicach 10.000 PD i TPD na dobę. Wybór był jasny, prosty i oczywisty.
    Taki był mój plan ... na zwiększenie dystansu, który tak bardzo zabolał rozmówczynię, do której teraz się zwracam ...

[ciach]

Część postu odnoszącą się do innego Użytkownika usunęłam.
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 maja 2016
    eliza9070, 0olimpia0 oraz AgiFarm83 lubią to.
  12. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Pierwszy raz zapytam ''ale o co chodzi w tym''o_O jest event i po co te osobiste dyskusje :oops:. W temacie pnącze mam, a teraz zdobędę resztę z różnych :)

13. EWEXXX

EWEXXX Młodszy ekspert

Mnie właśnie SP interesuje najbardziej. Na kolejnym miejscu jest kupon, dalej: gwiazdki oraz pnącze a na samym końcu itemy. :)

14. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

No nie zdzierżę...z całym szacunkiem dla obojga: załatwiajcie sobie swoje sprawy poza forum, bo i dla mnie to już lekka przesada, zdaje się, że oboje nie umiecie odpuścić 8)
    I nie, nie popieram zawodów, wyścigów i rywalizacji- nie w tej grze...zawody komu szybciej urosło więcej marchewki są już naprawdę arcynudne8)

Event robię jak slimak bo mam takie kaprycho, jak mi się zachce to go skończę, a jak nie- to nie i niczyja w tym brocha.
    Luzu wiecej

Wypadajek chyba mi wystarczy, albo i nie8)

15. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Czy możesz mi powiedzieć czy te niebieskie odkrywasz a na końcu czerwone i tyle nazbierałaś talarków takim systemem?

16. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

O to chodzi Tetuniu, że jak kobieta się do mężczyzny zwraca, to kultura osobista wymaga, aby kobiecie odpowiedzieć.
    Jeżeli zwraca się w wątku eventowym, to w tym samym miejscu trzeba odpowiedzieć, żeby nie narazić rozmówczyni na poszukiwania po całym forum.

A w temacie - event niezmiennie w sferze rozważania ... ruszyć go, czy nie ruszyć.
    Po upływie działania bonusów, będzie można się zastanowić.

eliza9070 i AgiFarm83 lubią to.
  17. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Dokładnie!! może załóżcie osobny wątek na forum na temat (rywalizacji)-.- Również komplet itemów na pnączu!! teraz powoli do przodu , co jeszcze w ręce wpadnie to na + bez spiny:) powodzenia wszystkim;)

babula40 i godia17 lubią to.
  18. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Marku ruszaj event :), ja robię dla Miecia na teraz ;). Mam piosenkę do odkrycia w mojej sygnie, ale nie umiem jej wkleić :oops:, chyba zapodam ją w innym wątku ;)

eliza9070 lubi to.
  19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

-MarekW- Po co to bicie piany.

A tak nawiasem mówiąc, to nie widuję na forum Twoich porad, natomiast est-orki zawsze i dla wielu graczy, w tym i mnie wliczając, są bardzo pomocne.
    Może byś też zaczął się dzielić swoim jakże cennym doświadczeniem na farmie.

A w temacie: Jestem na 9 poziomie - czekam aż urośnie hiacynt

20. adziuk

adziuk Okazjonalny autor

Dokładnie tak. Czerwone jako ostatnie, co daje 3 rzędy po 8 talarków każdy. W kilku przypadkach można jeszcze dodatkowo zapalić lampioniki, tam gdzie są imprezowe wejściówki (1,4,6,9 układ) i TZ Szafir (7, 10 układ), mi chyba 1 wejściówka umknęła :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.