Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ata

ata Okazjonalny autor

okxD dzięki...
    zaugerowałam się stroną 10 na forum, a tam nie ma plecaków.

2. margomlecz

margomlecz Czeladnik forum

ja zrobiłam 39 plecaków zanim się zorientowałam, że poszły mi na to wszystkie wypadajki:((((( jak się nie umie czytać ze zrozumieniem, to się za to płaci

dantic3 lubi to.
  3. ata

ata Okazjonalny autor

dzięki, dobrze się poczuć nieosamotniona... :)

dzidzi9 i dantic3 lubią to.
  4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jeśli dobrze policzyłam brakuje mi 5000 hiacynta i 3000 jagody :D czas mam dziś, wybiórczo jutro i wtorek ale mam farmę w małych polach i tak samo wyspę, więc liczę, że do rana lub południa będzie roślinka. Jeśli nie to dosieję i już :) Potem wypadajki a jak zdobędę itemy z pnączem to zobaczę co jeszcze jestem w stanie zgarnąć. (Real ma swoje prawa, więc to proste nie będzie);)Powodzenia walczącym :)

dantic3 lubi to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja plecaki robię na bieżąco, tyle ile dla danego poziomu mi potrzeba.

Szkoda mi wypadajek na nadmiar plecaków.

toDzasta, Peonia oraz dantic3 lubią to.
  6. danuta1903

danuta1903 Forumowy żółtodziób

Witam, pnącze odpalone, walczę dalej. Powodzenia!!!

7. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Gratki. Ja też walczę. Pnącze już mam jeszcze tylko itemy xD

Peonia lubi to.
  8. Anhedrea

Pnącze i 3 itemy już są. Termosy i namioty lecą bardzo dobrze. Bez kasztanka aktualnie po zrobieniu 8 poziomów jest ich na stanie po ponad 150.
    Teraz potrzeba eventówek. Sieję tylko na 3 polach - głównej, dzikiej i bahamie.
    Na pozostałych drzewa, nawozowe i parę zagród.

Korzystam z planu est-orki ( dziękuję :) ) z modyfikacjami.

9. smerf41

smerf41 Weteran forum

Gratuluję Drakuliku.....u mnie jeszcze szaro na pnączu:).....ale nadzieja umiera ostatniaxD
    Pozdrawiam serdecznie i miłej niedzieli również życzę:)

Nutka, 0olimpia0 oraz draculik34 lubią to.
  10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tak się zastanawiam... dlaczego nagrody typu super pasza (40 sztuk) i kupon (wprawdzie tylko jeden i tylko na 24h, ale jednak) nikogo nie interesują...?
    Są przecież do zdobycia niewielkim w sumie kosztem...

11. Anhedrea

Ależ interesują, Po wzięciu ostatniego itemu, to na nie będzie kolej :)

Peonia, Nutka, Megan i dalsza osoba lubią to.
  12. Megan

Megan Komandor forum

Mnie np. interesują, biorę najpierw SP, potem kupon a pnącze z itemami na samym końcu, jak zechce mi się dalej siać:)

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja w zasadzie roślinki już mam do mojego planu minimum nawet z lekką nadwyżką hiacynt i lekka nadwyżka jagody na polach w razie jak bym zapaliła jakiś lampion nie w tej kolejności co trzeba... przezorny zawsze ubezpieczony8) czasu dużo to dasz radę, czasami improwizacje są lepsze od planów i schematów ...

14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Mnie interesuja:pxD I tylko dla nich cos tam posialam8)- event uznaje za skonczony;)

15. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Mój plan minimum oprócz pnącza zawiera i paszę i kupon :):) koło takich nagród Robaczek nie przechodzi obojętnie;) a że trochę inną ścieżką zamierzam podążyć niż miałam plan to mam nadzieję na jakiś dodatkowy item ... może to nie item z najwyższej półki ale u mnie dużo słabsze stoją więc jak się uda to też wezmę... rozpędziłam się z wysiewem roślin bardziej niż zamierzałam bo w sumie przyzwoicie z eventówki wypadajki lecą :p:p

16. kadriaaa

kadriaaa Aktywny autor

mnie interesują i to bardzo -kupię je

Megan, eliza9070 oraz zzizzie lubią to.
  17. zzizzie

Uff to dobrze, że jednak te dodatkowe nagrody też znajdują chętnych ;)
    Wiele razy w wątku zauważyłam deklaracje typu "tylko pnącze i itemy, reszta mnie nie interesuje" - i dlatego spytałam :)
    Dzięki za wyjaśnienia, bo już się zaczęłam niepokoić ;)

18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

W poprzedniej edycji tego eventu nie było pnącza?

Pamiętacie?

SP,kupon,cudowne pnącze już mam. I 6 talarów czeka na inne nagrody. Jak tamte itemy nie potrzebne, bo pnącza nie było,to ich brać nie będę,tylko uzbieram jeszcze na te itemy nowe,może się uda.

Nutka i Megan lubią to.
  19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Badyl rośnie, za 2h kolejny zbiór :)

Na każdym kroku przypominają nam, że jest to gra dla dzieci, więc poziom trudności tego eventu i nie tylko tego ustalany jest dla nich. Też dziwię się, że ten event sprawia ludziom problemy, bo większość graczy jest już dorosła (chociaż niektóre posty świadczą o czymś zupełnie innym). Event nudny, a na forum wrze:) Przynajmniej można się pośmiać, a jak nie, to uzupełnić poziom wody w organizmie wypijając szklankę wody, by powstrzymać się od napisania kilku słów... ;)

Nieudolna próba wbicia szpilki stała się jednocześnie komplementem :) Chyba ktoś nie zna znaczenia słowa złotousty ;)

I tak trzymać Marku :)

toDzasta, -MarekW- oraz eliza9070 lubią to.
  20. zzizzie

Zdumiewające, że ktoś dorosły nie rozumie ironii 8)xD

Jasne, tak trzymać.
    Byle dalej 8)

W temacie: badyl nie rośnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.