Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jeszcze 1.08 h i zbieram hiacynta ,pozniej obsieje jeszcze 2 polany i trzasne drzwiami eventu i watku eventowego(?) :sleepy::wuerg:
    tak na marginesie powiem Ci Marku ,ze troche zle przemyslana taktyka moim skromnym zdaniem...troche sobie w stope strzeliliscie,bo dzieki takim postom popularnosc porad i planow est-orki urosla kilkukrotnie conajmniej ;) jak dla mnie bomba xD:cry:

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

[QUOTE="Triangiel, post: 1069422, member: 2062]

Gdyby nie posty est-orki - parę razy nawet bym się nie zabierał do eventu.
    Dopiero jak ona - jasno i klarownie wytłumaczy - wiem, o co chodzi. I zabieram się do roboty.
    Zawsze czekam na jej opis ! ZAWSZE !

Powiem krótko - składam est-orce wielkie PODZIĘKOWANIE za jej ciężką, wspaniałą i nieocenioną pracę :inlove:
    Dziękuję za to, co dla nas robisz :inlove:
    [/QUOTE]
    podpisuję się pod tym obiema rękami,gdyby nie Estorka,norbi i kilka innych osób nie miałabym pojęcia jak zabierać się za eventy:oops:
    może jestem za stara,za głupia............
    w temacie:jestem na 10 poziomie,mam 60 talarków,poza pnączem i itemami chcę jeszcze kupić kupon,a dalej zobaczymy...............
    zatrzymały mnie termosy,plecaki i hiacynty.............
    za ok. 2 godz. zbieram hiacynty,wieczorem uruchomię kasztanka,bo teraz mam zablokowanego,

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Anka,czy ten zwierz memla swój ogono_O
    A tak na marginesie.Co za szczęście ,,nasza wielka,szczęśliwa Farmerska rodzina":p może się spotkać tylko wirtualnie i wyrazić swoje zdanie.Do tego na wszystkim panuje nieoceniony Regulamin
    A wyobraźcie sobie takie rozmowy w realu... siniaki,powybijane zęby,powyrywane kudły,pęknięcia kości,pogryzienia itd:p:cry:.Ale i tak najfajniejsze by były walki ,,kogutów":inlove:
    Event skończyłam.Nie bolało:)

4. PaniTopusia

PaniTopusia Aktywny autor

Skończony poziom 8, talarów-38 :eek: zobaczymy, co z tego wyjdzie, na razie roślinek zabrakło:p

dantic3 i IRENOWO lubią to.
  5. Karo*

Karo* Forum Pro

Aja znowu źle zaczęłam i zamiast 8 talarków będę mieć 4 xDxD:cry:

Witam niedzielnie :)

toDzasta, dantic3 oraz IRENOWO lubią to.
  6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

badylek przeca chrumsta sobie pan Bobi :p8)xDxD:cry::cry::pna badylku listek jest -na ogonku listki nie rosna ;) :p
    39 minut do zbioru badyla ,ktorym juz jestem znudzona :sleepy:

7. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

Witam farmerki i farmerów w 1 dniu maja ...
    zabawa jak w kółko i krzyżyk...tylko nie mamy przeciwnika....sami decydujemy kiedy zamykamy linie....i jesteśmy wygrani za każdym razem. Trzymam się troszeczkę planu naszej kochanej Oreczki .... np. nie mam Dalmańtyczyka ....więc omijam tą linie
    i robię inny układ(szkoda że moja stodoła nie taka jak Oreczki) ale nim zapalę ostatni lampionik sprawdzam co jeszcze mogę odkryć dodatkowo....ja potrzebuje plecaków na SP .
    Miłej zabawy ...zapraszam na kawę i herbatkę z ciachem .... pozdrawiam wszystkich grających

8. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

Anka, ja też myślałam, że pan Bobi gryzie swój ogonek lub dżdżownicę.:) Ten listek zupełnie mi umknął. dopiero teraz wyraźnie go widzę. Jak se człek coś zakoduje do łba, to ślepy jak...
    A co do eventu, to badyle rosną, a ja zaczynam 11 rundę :).

9. Alairë

Alairë Generał forum

Jakoś tak smutno mi się zrobiło po tutejszej lekturze :(...
    Lubię i cenię kluczowe postaci tego wątku i nigdy nie przypuszczałabym, że doczekam się czasów w których tak się skiepści atmosfera... Ehhh...
    Ja tam z dobrych rad korzystam i jestem wdzięczna, że są ;).

Ten event tak jakoś mi się koszmarnie ślimaczy, że z obawą patrzę co dalej.
    Nie mam jeszcze wystarczających ilości zielska, plecaków nie zrobiłam, bo czekam na komplety wypadajek, po prostu praca mi ewidentnie przeszkadza w zasiewach :music:...
    Ale jakoś go zmorduję, w końcu nałóg jestem :D. Do środy jakoś chyba dopykam :p.
    Zamierzam zrobić plan minimum estorkowej wersji "1" bez użycia SN i nawozu i będę sobie spokojnie wypatrywać po drodze możliwości zdobycia dodatkowych nagród.

10. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zdobyczne tsy z eventu :) Łabędzie i zimorodki zostaną na farmie, pozostałe do paseczka :)

11. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. no i zbrakowało mi termosów. trudno poczekam na nie. jeszcze jeden zbiór z planszy i mam minimum a potem się zobaczy. pozdrawiam pracowicie siejącym

Renia1920 i dantic3 lubią to.
  12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

podpisuję się pod tym obiema rękami,gdyby nie Estorka,norbi i kilka innych osób nie miałabym pojęcia jak zabierać się za eventy:oops:
    może jestem za stara,za głupia............
    w temacie:jestem na 10 poziomie,mam 60 talarków,poza pnączem i itemami chcę jeszcze kupić kupon,a dalej zobaczymy...............
    zatrzymały mnie termosy,plecaki i hiacynty.............
    za ok. 2 godz. zbieram hiacynty,wieczorem uruchomię kasztanka,bo teraz mam zablokowanego,[/QUOTE]

Zgadzam się z Tobą absolutnie i wielkie składam dzięki za posty z obliczeniami i poradami dotyczące eventów :inlove:Estorka jesteś wielka dzięki Ci.

W temacie nadal sieję eventówkę i mam zamiar zrobić cały event wypadajek już prawie mam tyle ile potrzeba,a badyla się sieje mam nadzieję,że uda mi się wysiać tyle ile potrzeba.:)

13. malami203

malami203 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry wszystkim razem i każdemu z osobna :p typowa blondynka ze mnie miałam nic nie robić , a robię dziś dopiero wolny dzionek więc jeszcze coś może uskubie :D lepsze coś niż nic dobrze że na noc nastawiałam sobie roślinki to się troszkę uzbierało :) Milutkiego dnia ;)

Nutka, est-orka oraz dantic3 lubią to.
  14. domila

domila Forumowy żółtodziób

hejka mam pytanie jak mam zrobic 3 linie jak robie jedna to mi sie resetuje i od nowa musze

15. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jako ostatni musisz odkryć wspólny kwadrat dla dwóch lub trzech linii (ten, który łączy linie ze sobą)

Nutka lubi to.
  16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Siedem etapów już za mną :) zastopował mnie brak hiacyntów, świetlikowa jagoda w komplecie, ale jeszcze na noc pójdzie na pola.
    Pomału mam dosyć już tego siania, event nie jest trudny, tylko upierdliwy, ile można siać w kółko to samo? Jadę metodą est-orki - dzięki raz jeszcze :inlove: po trzy linie, mam już 56 talarków, trochę do pnącza z itemami brakuje i zastanawiam się czy jak skończę ostatni etap, siać dalej, czy juz dać sobie spokój z tym eventem, trochę SP przy okazji już zebrałam, ale w sklepiku czeka jeszcze 40 szt. a na horyzoncie widać event hodowlany i SP będzie pewnie bardzo potrzebna. Pewnie jeszcze zgrzytając zębami w poniedziałek i wtorek będę robić te badyle, cos tam dodatkowo po drodze zgarnę. Na koniec powystawiam te zdobyczne TS-y, pewnie nic ciekawego nie wyjdzie, ale za darmochę to można wytrzymać, najwyżej pasek znowu sie zapełni ;):pxD

17. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Witam
    podpisuje się pod tym postem i zawsze czytam innych ale tez czekam na wpis Est-orki.
    Bardzo dziękuję za szczere podzielenie się wiadomościami.
    Event rozpoczęłam z opóźnieniem ale myślę , ze zdołam nadgonić do końca zostało jeszcze trochę czasu.
    Roślinki rosną :)
    pozdrawiam

blazers, Nutka oraz est-orka lubią to.
  18. ata

ata Okazjonalny autor

witam,
    chyba pogubiłam się. Nie mogę znaleźć info na temat plecaków. Naprodukowałam 32 szt., gdzie się je oddaje?

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące i odbiegające od tematu eventu usunęłam jako offtop.

Wszystkie informacje oraz tabelki z wymaganymi w zadaniach przedmiotami znajdziesz tutaj : >>>klik<<<.

20. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Zależnie jaką linię wybierzesz to są różne rzeczy do oddania, m.in. właśnie plecaki (tam gdzie w nagrodę jest SP)

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.