Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Urszula26

Urszula26 Czeladnik forum

Mi się podoba ale nie wiem ile uda mi się zrobić bo jutro wyjazd:p

gretag lubi to.
  2. kasia750

kasia750 Hrabia forum

totalny olew:inlove: ,1 poziom:p 4 swiatełka zapalone;) z imprezowej -kotlarniaxDxD:wuerg: a co mi tam od przybytku głowa nie boli :):):)

3. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Cztery układy z zakończeniem w rogach i cztery z zakończeniem w środku:
    https://goo.gl/rqRJYM
    "Grafika" w linku - własna ;)

4. litkajestem

litkajestem Moguł forum

swinta racja, to ino piksele, zrobie to dobrze, nie to drugie dobrze, wiec jak nie patrzec bedzie mi dobrze, nie wiem jak wamxD

5. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Czuję się jak królik doświadczalny:eek:
    Tym eventem BP testuje chyba moją cierpliwość pt."Ile można siać i siać i siać..."

6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No to startuję dopiero. Pierwszy rozsiew. Widzę - event przeraża bardziej niż duchy... [​IMG] Damy radę. Jak zwykle.

7. florentyna

florentyna Analityk forum

Zwracam honor :) ciekawe, czy te 4 ze "środkiem" są korzystniejsze? musze jutro to sprawdzić :) pozdrawiam

Anetta41 lubi to.
  8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Zrobię ile zdołam, pomocą będzie wykres Oreczki, bo szczerze to nie pojmuję tego eventu :eek:

Ostatnie edytowanie: 28 kwietnia 2016
    Anetta41 i .Robaczek. lubią to.
  9. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja też zaczęłam robić evento_O Sąsiedzie! Czy Ty to słyszysz? OszalałamxD:cry: Zbliżająca majówka najwidoczniej ma na mnie zły wpływ:oops: Miałam palcem nie ruszać eventu-.- A co ja wczoraj mówiłam? :cry:Kobieta zmienną jest:p Robię go tylko na wyspie, farmy nie ruszam:)
    Wszystko rośnie, to teraz mogę zabrać się za siebie[​IMG]

10. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak masz czas to wdepnij do mnie pokroić sałatkę, bom ślepawa :p literki jako tako widze, nie wiem jak to bedzie z palcami "po" :p

A evencik się robi, zielsko daje po ślepiach tak, że nawet mimo takich źrenic widzę, ino razi z deczkaxD
    wypadajek cała fura, pobawiłam się ciutke kasztankiem, obsadzone tam gdzie wlazło i jest git :p

11. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

ile potrzeba wszystkiego łącznie bo nie chce mi sie liczyć :(

12. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik robi evencik ale tylko na 2 polach ---- a co tam---- troszke posieje:wuerg: troszke zbiore:p i troszke poleżexDxDxD

13. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Nie ma minimalnych ilości, bo sami wybieramy, które lampiony świecimy, i które nagrody zdobywamy a także to ile okrążen robimy :)

Anetta41 lubi to.
  14. zdzichu295

zdzichu295 Młodszy ekspert

Witam. Obliczył może ktoś ile łącznie potrzeba wszystkiego do ukończenia eventu w całości? Byłbym wdzięczny za odpowiedź

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

post wyżej masz odpowiedź....
    u mnie póki co 162 termosy i 155 namiotów
    Roślinki rosną sobie, farma zdemolowana :)
    jutro zacznę może coś świecić chociaż nie wiem bo plan dnia napięty, będe pewnie tylko na telefonie zbierać :p
    a wieczorem planuje wyjscie na imprezke :p

16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No i to jest postawa godna FARMERA!!! [​IMG] No, ucieszyłem się jak dziecko [​IMG] . I wcale nie oszalałaś[​IMG] , tylko miłość do farmy wzięła górę[​IMG] .

17. babuleńka-

babuleńka- Forumowy żółtodziób

a jeśli ktoś chciałby zrobić jedno okrążenie i zebrać wszystkie nagrody??

Anetta41 lubi to.
  18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Tutaj w tym poście masz pokazane 10 zadań (80 talarów)

19. piotrs

piotrs Książę forum

to zobacz na stronę 10-tam oreczka wszystko wyliczyła i pokazała :)

20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jedno okrążenie planuję zrobić, po 8 talarków,,,ale to tylko pnącze z itemami,,nic więcej

toDzasta, Anetta41 oraz TETUNIA lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.