Opinie Świetlikowy festiwal

Temat na forum 'Archiwum - FAQ' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Ha, ha, ha :D Dziękuję za zabawne i łopatologiczne wytłumaczenie :D Od rana od razu weselej :) I idąc Twoim tokiem myślenia do 14.00 nie myślę o evencie :D
    P.S. Fajna piosenka :D

2. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Ale mi się nie chceeee robić tego eventu. Chyba zgarnę tylko SP, bo ją zawsze staram się zdobyć. Z drugiej strony zaczyna się weekend majowy, może od niechcenia zrobię trochę więcej. Nie zapieram się więc ;)

3. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    jak to przed kawusia, rano weszlam na farme i wszystko pozbieralamxD,
    ale co tu sie martwic, ewent rusza o 14-ej, to jeszcze drzewka, rosliny i zwierzaki podrosna, znajde troszke miejsca na rozsianie i ewent ruszy, a wypadajki powoli wypadna, przy okazji sprawdze, czy jest mozliwe spokojnie ewent zrobic bez przygotowania i bez wlaczenia kasztankow, bo je wczoraj zebralam, to bedzie malenki eksperyment,;),
    to przeciez tylko fajna spokojna rozrywka, po co stresowac, :)

a tak dla przypomnienia, jest pelnia i jeszcze kombajn za pol ceny do 11-ej;)
    Pozdrawiam wszystkich, milego dzionka;)

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Dziękuję Oreczko!!! xD :inlove:Ty jesteś taką naszą Naczelną Mentorką :inlove: Co ja bym bez Ciebie zrobiła? Samej liczyć ani mi się chce, ani tak dobrze nie umiem, noga jestem z matmy. Ile to juz eventów wg. Twoich wskazówek robię i zawsze dobrze na tym wychodzę. Teraz też diagramy przerysowałam i będę ściśle wg nich robić event. Martwi mnie tylko, ze tyle siania tych roślin, dawno już nie robiłam od pierwszego do ostatniego dnia, chciałoby sie jeszcze co nieco dodatkowo zgarnąć. Ale jestem w domu cały czas, to jakos to ogarnę.
    Pewnie bez kasztanka też sie nie obejdzie, bo trochę tych wypadajek potrzeba, ale SN mam to mi szkoda nie będzie.xD

5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

sprawa została przemyslana-.- -bede robic:p -plan zakłada zdobycie pnacza z itemamixD (poprzedni mam ),naklejkixD,super paszy xDxDxDxD a co potem wyjdzie samo .......:sleepy::D:D:D:D

6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

A bo to pierwszy raz?! [​IMG]
    A jedzenie "chińskie" w kartoniku, tylko zalać wrzątkiem i przypraw nasypać. [​IMG]

7. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Dzięki Estorko za szczegółowe wyliczenia ,zawsze przydatne w eventach :)
    Przyszło mi do głowy że te linie (potrójne ) mogą wyglądać różnie np. skos lewy lub prawy i I ,II,III,lub IV linia pozioma i I,II,III lub IV linia pionowa, więc każdy może sobie wybrać jakie woli te malutkie nagrody i jakie łatwiej oddać produkty ;)

8. florentyna

florentyna Analityk forum

KombinacjaPDPGLGPGPGPDPDPGLDLG1LP
    PotrzebaP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11Suma
    Hiacynt2400360012003600120024002400120024002400120024000
    Świetlikowa jagoda6001200180001200600600180060060009000
    Termos8040804040040808080560+300860
    Namiot40404040808040404040480+300780
    Plecak1221122111115
    Jabłko55
    Kura brązowa11
    Kura33
    Jajko112
    Królik33
    Śliwka55
    Pies33
    Hydrant11
    Morwa55
    Dalmatyńczyk11
    Mysz33
    Mysz nakrapiana11
    Gruszka55
    Kozie mleko11
    Koza33
    Wiśnie55
    Żołądź55
    Pióra11
    Kaczka11
    Rozmaryn5050
    Pomarańcze55
    Indyk domowy11
    Indyk33
    Surmia55
    Owca brązowa11
    Pigwa55
    Owcza wełna11
    Jakby ktoś potrzebował - takie zbiorcze zestawienie potrzeb dla zdobycia 82 talarków (itemy+pnącze oraz naklejka) :) kombinacje według obliczeń estorki (w wierszu "Kombinacja" podane ostatnie pole: PD-prawe dolne, PG- prawe górne, LG- lewe górne, LD-lewe dolne, 1LP- pierwszy lewy pion)
    Mam również kombinacje dla minimalnej ilości zasiewów: Hiacynt-12000, Jagoda-13800
    Oto ona: P1-LG, P2-LG, P3-LG, P4-LG, P5-PG, P6-LG, P7-LG, P8-PG, P9-PG, P10-PD, P11-1LP

Ostatnie edytowanie: 28 kwietnia 2016
  9. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Pierwszy raz zaspałam na event. Byłam przekonana, że jutro zacznie się Bingo, więc na spokojnie siałam sobie zwykłe roślinki. Rano wszystko zebrałam... szkoda, że dopiero teraz zajrzałam na forum... A tu niespodzianka. Nowe daty. Nowy event za 4 godziny. Wypadajek będzie mało. Ale nic to, nic to :) Powodzenia wszystkim życzę.

10. basia_2804

basia_2804 Generał forum

Dzień dobry, będzie to pierwszy od niepamiętnych czasów event, którego robić nie będę. Wyjeżdżam jutro na długi weekend, kontakt z farmą ograniczę jedynie do zebrania nagród z kalendarza Tiki. Event moim skromnym zdaniem przekombinowany, zbyt angażujący czas, nagrody takie sobie, sianie, kombinowanie ...coż jednego pnącza nie będę miała, przynajmniej oczy odpoczną :) Swoją drogą jako farmerce pracującej, marzy mi się dłuższa przerwa w eventach, tak żeby był czas na zrobienie zaległych misji, ale wiadomo jest kolejny event, koszyczki w ofercie itp.;) Życzę wszystkim eventowych sukcesów, a osobom dzielącym się z pozostałymi graczami bezcennymi radami, serdecznie dziękuję : est-orka - chylę czoła :)

est-orka, maquite oraz Kasialka lubią to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Mi to już się w nocy coś przyśniło że klikałam w te lampiony i zgarniałam nagrody :p ehhh :p
    farma gotowa prawie do zbioru, ale poczeka na 14 :)
    Póki co cieszę się pełnią i robię misję :)
    Przejrzę jeszcze zaraz plan Oreczki żeby wiedzieć na się nastawić xD

12. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

dobry
    a ja zaspalam na event ..z czym to jesc jak to zrobic ?masakra

gadek, Anetta41 oraz karla170480 lubią to.
  13. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

Policzyłam, ile mi potrzeba aby zdobyć wybrane nagrody i dużo tego siania mi wyszło, przy takich ilościach to dostaję zniechęcenia. Dobrze, że kasztanek jest to chociaż wypadajki nie stanowią problemu.

gretag i Anetta41 lubią to.
  14. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

tym razem , nie mam czasu na tak trudny event.Wyjeżdżam na majówkę i będę siała roślinki w realu.

15. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Pomocy! Pytanie `zielonego` gracza: czy zbierając roślinki eventowe na Bahamaramie będę dostawać PD `bananowe` czy zwykłe?

xBabciaEwa lubi to.
  16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

bananowe:) (Tropikalne Punkty Doświadczenia)

17. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Ufff!! Idealnie :) Wielkie dzięki i powodzenia!

Anetta41, xBabciaEwa oraz toDzasta lubią to.
  18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jestem przerażona tym eventem...
    Wyszło mi na 10 zadań (w zależności od ilości rzędów)
    hiacyntświetlikowa jagodanamiottermos ilość otrzymanych żetonów
    180001080088092080
    16800690072060040
    8400480052056020
    Także wypadajek jest ogrom. Chyba, że ktoś zrezygnuje z dodatkowych prezentów za plecaki (po 20 wypadajek mniej wtedy. A tych plecaków wyszło mi ogólnie 20xD:cry:). Chyba koło poniedziałku będę zapalać lampiony żeby zobaczyć na czym stoję. Nie wiem jednak czy wytrzymam;):p

19. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Mamunciu aż tyle tego??? hmmm no cóż coś tam zrobię w tym evencie strasznie dużo siana a majówkowy weekend za pasem:)
    Swoją drogą Oreczko wykonałaś kupę dobrej roboty oczywiście jak zwykle bez ciebie nie wiedziała bym co z czym się je :) dziękuję.

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja robię ten ppierwszy wariant ;)
    Już mam go narysowanego na kartce i kilka dodatkowych jeszcze malych nagrod wezme ;)
    Pamiętajcie o bonusu +1 z kalendarza kto nie odkrył ;)

toDzasta i Anetta41 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.