Opinie Świetlikowe święto V - Dożynki 2025

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Niech sobie kupują ile mają kasy,nikomu do portfela nie zaglądam ale jaka z tego satysfakcja?o_O Ja wolę się stodołą poszczycić,tym,co uzbierałam sama-może nie zgarnę super nagród,bo ktoś ma dużo kasy, ale wiem,że sama to zrobiłam na jakim miejscu stanę.Pisałam,że mam boczki ale one nie zasilają mojej głównej,jeśli już,to osłabiają :D

2. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

Czy ja dobrze widzę?? pnącze tylko dla top 1000 ??? No to lipa

janafarm i bogusiania lubią to.
  3. małgoos

małgoos Cesarz forum

Podpisuje się pod ty postem jesteśmy straceni na starcie wiec nie biore udziału powodzenia walczącym

4. klonek68

klonek68 Generał forum

w Top gracze z innych państw już zaczęli 1 miejsce 50 000 000 000 toż to kosmos;) ja w tym roku odpuszczam ,to nie dla mnie.

bogusiania i gosiagosia60 lubią to.
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja biorę udział , co więcej może kupię koszyk albo z pięć i nie widzę powodu żeby mieć takie pretensje że ktoś ma jakiś wkład w utrzymanie gry

6. gosiagosia60

No to nie wiem-może soldarnie damy sobie spokój z wpłatami?Nic nie wpłacając-o ile my i inne kraje-damy znać,że nie o to chodzi w Dożynkach?
    A może dam sobie spokój i minimum zrobię,bo takie ...Za mały farmerski robaczek jestem

Ostatnie edytowanie: 20 listopada 2025
  7. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

________

PST nie jest aktywne na farmerama.mobile - dlaczego?
    czy Ekipa może dopytać?
    za to na najnowszym Chrome (142.0.7444.176) już tak!!

________

Miśkowo lubi to.
  8. Sookie

Raz się dałam w takie coś wkopać i nigdy więcej8)

9. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Ja Ciebie nie prosiłam o opinie, jeżeli jesteś oburzona tym, że ktoś zgłasza ewidentny błąd i pyta innych graczy czy też tak mieli, to po prostu nie czytaj takich postów. Takie rady zachowaj dla siebie, ja uważam, że gracze powinni być jednakowo traktowani i to zgłosiłam

10. gosiagosia60

ok :)

22vader lubi to.
  11. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Ewa lecimy tak jak w zeszłym roku ?

Za 1:34 zbiór na dużych, średnich i małych polach, z małych wyleciały 24szt. soku.

Sookie lubi to.
  12. Sookie

Tak

MOD_Ruda lubi to.
  13. anna0089

anna0089 Książę forum

zgadzam sie z tobą , gra jest dobrowolna ale autorzy muszą z czegoś żyć . Dlatego nie mam z tym kłopotów by czasami dokonać jakiegoś micro zakupu typu młyn, czy premium ;) a w dorożkach biorę udział będę walczyć o pierwszy przedział - zobaczymy czy się uda o_O

14. memlak

memlak Mistrz forum

Siedzę za Odrą kupe lat i zapewniam że 100 eur dla wielu tam, to nie pikuś:(
    A po za tym, gdzie się tak spieszysz? spokojnie ;)zdążysz zdobyć swoje cele i dobrze się przy tym bawić:)
    Przeliczyłem stodołę i wiem że za wiele nie zwojuje ale tą podstawę zrobię ;)
    Trzymam kciuki za walczących i życzę miłej zabawy:(

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

w zagrodach na pst jest super świnia ,nie ma jej w opisie eventu.Ktoś wie o co chodzi?

bogusiania, dariodiablo oraz Bilonge lubią to.
  16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

To z eventu opowieści ze sklepu z komiksami z maja 2024. Jeszcze nie usunęli do dziś a bawią się prezentami "fachowcy"

17. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Bawią sie ostro ,od kilku dni ciągłe odświeżanie doprowadza mnie do szału w tu informatycy malują prezenty sąsiedzkie8)

bogusiania, hlnrys oraz Bilonge lubią to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Poleciałem sprawdzić.
    [​IMG] [​IMG]

Nic dziwnego, że są problemy z układaniem pól.
    Pewnie na PST stoją te nieusunięte widma.

Ale za to wysyłanie prezentów jakie piękne!:)
    A ile dodatkowo trzeba klikać!:(
    Usprawnienia w wydaniu BP.o_O
    To nic, że mniej funkcjonalne i bardziej pracochłonne, ale za to jakie ładne.
    Aż dziwne, że tym arcydziełem nie pochwalili się w OO.

19. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

OO to takie suche podanie faktów. Zupełnie nieadekwatne do takiego wydarzenia.
    Więc, pojawiło się (a jakże) ale w zagadkach dotyczących przyszłych super nowości (no dobrze, super to sobie gracze dodali).
    By rozpalić ciekawość, zbudować napięcie, podkręcić oczekiwanko... przed tym wielkim wydarzeniem...a potem wyciągnąć igłę i przekłuć balon.
    No flaczek, tym to się już nie ma co chwalić xD
    Powodzenia w dożynkach, wszystkim startującym.

20. anna0089

anna0089 Książę forum

jeśłi mogę się wtrącić -z mieszanych pół wyleciało mi 27 soków

Sookie, freska_kreska oraz bogusiania lubią to.