Opinie Świetlikowe święto V - Dożynki 2025

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Jakiś pomysł na napis w kosach 17mld

2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

No ja właśnie rok temu nie mogłam być na farmie dobre kilka godzin przed końcem dożynek i wpłaciłam taką sumkę jak wyżej na wszelki wypadek, a potem radość jak się okazało, że starczyło. Nie pamiętam, które to były miejsca dokładnie. Choć jak tu przytoczyli, to 9 kos też załapało się na 1000, a może wtedy był przedział 500...skleroza nie boli xD

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

W zeszłym roku pierwszy przedział miał 1000 miejsc, a Ty miałaś taką pozycję 327.

4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

To musiałam wskoczyć kilka godzin na zaś, bo jedyne czego jestem pewna, to że nie było mnie na farmie. Muszę rzucić okiem na starą listę dożynkową. W tym roku będę czuwać :).

No i znalazłam tą listę...Jednak z kosami nie skończyłam. Pamięć dobra, ale krótka :p
    Byłyśmy obok :)

5. dariodiablo

dariodiablo Wyjątkowy talent

Myślę ,że takie wpłaty jak w zeszłym roku powinny wystarczyć tzn. 17 777 777 777

6. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Cześć :) Tak naprawdę jutro wszystko się okaże na bieżąco. Na pewno z domu wychodzę po 17:00. A czy wrócę przed 22 czy po 22 to dowiem się jutro. Dlatego decyzja musi być wcześniej.

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2025
  7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

To do 16 będziesz obserwowała bo już powinno się co nieco klarować.

nikolabln i Aisha1969 lubią to.
  8. eweliaB07

eweliaB07 Aktywny autor

Oddam literkę J w dobre ręce - 7 777 777 779 Będę szła do następnej bazy a napis taki cudny :inlove:

9. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Gdzie można znaleźć informacje co dają te itemy ?

Aisha1969 lubi to.
  10. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Chętnie przejmę, jeśli jeszcze nikt inny się nie zgłosił:)

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2025
  11. eweliaB07

eweliaB07 Aktywny autor

To ja lecę i zwalniam posadę ;) Powodzenia wszystkim:)

12. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Wieczorny raporcik (od godziny 6 rano):
    stabilny 1 mld więcej niż rok wcześniej, "kosy" na 7 mld mogą nie dać rady...
    moja pozycja 70 oczek niższa, przy tej samej wpłacie

13. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Oddałam co miałam. Do kosiarzy brakuje mi 277 592 753 punktów. Jednoczenie dużo i niewiele patrząc na całą wartość wkładu.
    Ciężki rok przede mną, bo stodoła prawie pusta :oops:
    Powodzenia wszystkim życzę :inlove:

14. kadriaaa

kadriaaa Młodszy ekspert

Czy ktoś może w prosty sposób pokazac , policzyć że w rok mozna mieć do oddania 2 222 222 222 222 pd?

izabell2468, Aisha1969 oraz dariodiablo lubią to.
  15. małgoos

małgoos Cesarz forum

[​IMG] wstajemy dzis ciężki dzien powodzenia wallczącym mieszkam pod 10 w razie kryzysu

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Napis na 10 siódemkach pięknie przetrwał kilka dni, dziękuję za wspólne zdjęcia, ale czas dokładać do worka.
    Ruszam wyżej.
    Powodzenia i trzymajcie się na upatrzonych pozycjach.:)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Coś niesamowitego, trzeci dzień, farmerzy trochę się zmieniają, a napis ciągle trwa.:) Serce się raduje.:)

Fajny pomysł miała eweliaB07:
    To jak ktoś chce może podmienić Anię (bacowa70).
    Gdzie zamierzasz się zatrzymać?

18. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja rozsiałam ostatni raz roślinę eventową, za 3:10 zbiór, ukręcę ostatnią kawę i wrzucam do wora te dobra eventowe.

I czas na obserwację 8), co się będzie działo.

Napis superrr i tak długo się utrzymał :inlove:.

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wypatrzyłam, że tworzy się napis i brakuje literki "A" - więc wskoczyłam tylko się jeszcze nie przebrałam.:)

20. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ostatni dzień zabawy a tu... tak jakoś...jakby...
    Gdzieś się zapodział Duch Dożynkowy
    no a bez niego zabawa mdła
    I wątek całkiem sklęsnąć gotowy
    Mietka mi mówi - ,,Coś zrobić trza... ,,
    -Więc zrób coś Mieciu bardzo cię proszę -
    odeszł
    a nieco na TOP-a skraj
    i woła swoim donośnym głosem
    -,,Duchu Dożynek ! kaj eś ty... kaj ?!!

- może uda się tego Ducha jeszcze odszukać przed wieczorem, bo potem to już nie zabawa będzie a ostra walka o utrzymanie pozycji na TOP-owej Górze :music:
    Teraz jestem na 321 ale jak wskoczą na Górę wszystkie ukryte smoki i przyczajone tygrysy których tam jeszcze nie ma - a i ci co niżej ruszą sprintem w górę , to możliwe że będę lecieć w dół z prędkością światła :p a może nie będzie tak źle i z tego I-szego przedziału mnie nie wywieje :music:
    no nic, będzie to co będzie, a póki co życzę wszystkim...

Powodzenia Farmerzy !!!