Opinie Świetlikowe święto V - Dożynki 2025

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. klonek68

klonek68 Generał forum

Mam czas więc trochę poczytałem wasze posty i jest fajnie że potraficie się bawić w układanie napisu PolskaxD,ja gdybym nawet chciał to nie mam takiej możliwości, bo nie znam\przestał się wyświetlać wynik/ dokładnie wartości ile wpłacam a tu potrzebna jest dokładność do 1 sałaty;)xD. Napisałem do DT o tym błędzie ale na razie bez odpowiedz. Trudno, zrobiłem wpłaty na czuja ,mam zdobyte wszystkie możliwe itemy/ za wpłaty/ i tyle.Powodzenia i miłej zabawyxD;)

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2025
  2. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

....chodziło mi o fakt, że zwracasz uwagę na "nietypowe" i ew. "niewygodne" działania Ekipy....

zamieszczanie przez Ekipę info:
    "Poniżej publikujemy dodatkowe informacje otrzymane od Zespołu Farmeramy"
    które ukazały się w identyczej formie w zeszłym roku to najdelikatniej mówiąc brak szacunku dla graczy....

....i też już się nie odzywam w innym niż "dorzynkowym" temacie

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Patrzę na te Twoje wpisy, trudna sprawa.:( Mam nadzieję, że PT pomoże Ci w rozwiązaniu Twoich problemów.
    Z tą widocznością wpłat to z doświadczenia wiem, że różnie bywa. Faktycznie jest to duże ułatwienia jak widać ile się wpłaca, ale można się bez tego obyć. Raz miałam tak, że przez kilka dni miałam, a potem zniknęło i dałam radę.
    Dla mnie ważniejsze jest to, ile ja chcę wpłacić i to przeliczam i zapisuję sobie i wiem, że pierwsza moja wpłata to 7 listków sałaty,
    potem chciałam osiągnąć wpłatę 77 7777 777, a miałam wpłacone 7 listków sałaty, więc wpłaciłam 77 777 770, czyli wyliczone 62 222 szt. szarłatu i 270 szt. sałaty i tak dalej i dalej. To ja steruję wpłatami.
    Możesz sprawdzić ile masz wpłacone i porównać z tym co wpłaciłeś, jeśli się nie zgadza, no to możesz reklamować.
    Jak masz towar to nie poddawaj się. Co nas nie zabije to nas wzmocni.;)

Znalazłam Twoje wpłaty:

Dodam, że jak wpłacasz to trzeba poczekać, aż system zaktualizuje wpłaty, od razu tego nie widać.
    Powodzenia.:)

4. Niuleek

Niuleek Aktywny autor

Jak myślicie ile będzie trzeba wpłacić aby utrzymać się w top2500?

3mimoza7 i PoloMit lubią to.
  5. klonek68

klonek68 Generał forum

Dzięki za zainteresowanie ,towaru mam sporo ale obawiam się tego co w zeszłym roku że część wpłat nie zostało mi zaliczonych.../ info z DT nie prawidłowe wpłaty/ więc ograniczam się do tego aby zaliczyć środkowy zakres nagród dla 2500 wygranych i itemy za wpłaty.Pozdrawiam i życzę osiągnięcia wybranych celów.Dobrej zabawyxD

6. powylamywanymi

powylamywanymi Czeladnik forum

Rozumiem, że nie wolno dwóch farm wrzucić na top listę, nawet nisko ?

Proszę o info, bo bym się pobawiła, ale jeśli to zakazane to wolę wrzucić jedną farmę niż potem dostać bana

7. małgoos

małgoos Cesarz forum

naciskasz na puchar

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A to jakim cudem?
    Przecież nie da się wpłacić towarów spoza listy.
    Więc jak to nieprawidłowe?

9. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Obskakuję boczne 1000 kont, które wprowadzę w pierwszy przedział xDxDxD a taki mam plan skoro nie jest określone

A na głównym polany znaleźć nie mogę (na mobilnym nie ma, przeglądarka na telefonie średnio współpracuje)-.- i póki co latam po straganach;)
    Dużo jeszcze czasu powinnam zdążyć:p

No to coś na wzmocnienie zostawiam i lecę pnącze w łowach złapać:)
    Częstujcie się czym chata bogata:D:D:D

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    ... widły w dłoń i do roboty farmerska brać;):inlove::inlove::inlove:

10. małgoos

małgoos Cesarz forum

[​IMG][​IMG]brawo Polsko

11. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Węgrom popsuli napis na pierwszych miejscach xDxDxD.

Coś cicho się tu zrobiło 8)

Aisha1969, kalinamala oraz AladdinSane lubią to.
  12. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

hej jak uruchomić pnącze

Aisha1969 lubi to.
  13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

jakie pnącze?

Aisha1969 lubi to.
  14. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Jakie pnącze w tym evencie trzeba zrobić 3 stragany i wrzucić swoje dobra do wora i znaleźć się w pierwszym 1000 aby zdobyć pnącze

Aisha1969, AladdinSane oraz Marrylan lubią to.
  15. wladziowlad1

wladziowlad1 Czeladnik forum

8)
    czekamy na kolejny napis

Twoje posty połączyłam, jak chcesz coś dopisać to użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem
    klik
    Poćwiczyć możesz w tym temacie → klik

MOD_Ruda

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 listopada 2025
    Aisha1969 lubi to.
  16. małgoos

małgoos Cesarz forum

Brawo Wy[​IMG][​IMG][​IMG]

17. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Wiem, ze obstawienie ile punktów na top 1000 jest ciężkie ... ale jak myślicie, ile to bezpieczna pozycja?
    Dowiedziałam się dziś, że przez całą środę nie wejdę na farmę. W domu będę po evencie. Kompletnie nie wiem co zrobić z top :cry::(

Aisha1969 lubi to.
  18. renia111979

renia111979 Mistrz forum

Właśnie aż polazłam zobaczyć, i szczerze nie ma z czego się śmiać, bo jakby nie patrzeć też pokombinowali. Aczkolwiek ciężko dorównać temu Pokemonowi. A my tez nie bylibysmy zadowolenie, jakby inne nacje psuły nasze polskie napisy 8)

W temacie tez zastanawiam się ile trzeba wrzucić by być bezpiecznym w 1000 ??:oops:

Aisha1969 i MaraAcoma lubią to.
  19. klonek68

klonek68 Generał forum

Taką odpowiedź dostałem w zeszłym roku ...i co zrobić ,taka gra...więc w tym roku na spokojnie oby tylko w 2500 się zmieścić ;) ale już zauważyłem atak multi kont 8) więc nic do końca nie wiadomo. Chyba nie oto chodzi aby siedzieć przy kompie z kalkulatorem ,przecież to tylko gra i to ma być relaksxD;) W koło zima na razie prąd i internet jest oby to się nie zmieniło:)

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Udało się, mamy nowy napis.:)