Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja otrzymałam;
    Złodziej marchewek (+) 15x
    Wydajne zbiory (+) 15x
    2 skrzynie z farm.bonuami II,
    skrzynia neonowych zagród I,
    250xSN,
    100xSNZ,
    10x skrzynia bonusów,
    3x kupon na kombajn 24h,
    8 tropikalne drzewo Redonda,
    8 x zagad.drzewo Szanghaj
    Szkoda, że na pamiątkę nie dali tego pucharu jako item.

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

też mam wszystko,super:D:inlove:

3. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Też mam wszystko. Wolałam jedno drzewko nowość a nie 8 staroci ,to samo z zagrodami.:(

4. Makowiska

Makowiska Wyjątkowy talent

Też dostałam wszystkie nagrody. Trochę skromniejsze, bo byłam w trzeciej grupie nagrodzonych.

5. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Niestety firma nie zwróciła wpłaconych zwierzaków hodowlanych ale i nie policzyła ich do sumy wpłat....porażka.Bez słów.

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

czy to dopisywanie odbywa sie na raty ? pnącze dostałam, a reztę, to nie mam pojecia
    czy mam gdzieś pisać czy jeszcze czekamy ?

hiacynta, dora4370 oraz krasnoludek10 lubią to.
  7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ja w ubiegłym roku musiałam poczekać trochę dłużej na FL. Teraz wszystko mam.
    Uważam, że za takie wydarzenie każdy powinien dostać choć jedną najnowszą nowość w tych zagadkowych zagrodach/drzewkach.
    U mnie już tylko potencjalne sumy (10 zagród; coś z sezonu jeszcze) czekają na odsłony. Z pozostałych rzeczy nowości brak.

Ten item jeden fajne PD daje, ale chyba go szkoda ot tak używać z tym bonusem +1 do zwierza. Na razie trzymam w pasku, bo na polu na pewno bym odruchowo zebrała kombajnem.

krasnoludek10, hlnrys oraz AngelGina lubią to.