Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pasza dla mant jest ok, ale niestety zagród dla nich nie ma w koszyku:( Za to są dla ważek:D

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

gratulują wszystkim TOPowiczom :) udziału w zabawie :)

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Czy mi się wydaje, czy rok temu na top 500 był wyższy wkład o_O.

Gratuluje Wszystkim :D.
    Jakoś faktycznie mniej emocji niż w ubiegłych latach. Może mi się wydaje, bo pod koniec mnie nie było przy komputerze...
    panoramaogrodnicza to żeś się nagimnastykowała z taką długą listą :inlove: Dziękujemy :).
    Oczywiście wróciłam na klienta i nic nie widzę (dopiero wróciłam), ale wystarczyło zajrzeć tutaj :).
    Nasza Grecia cicha woda na podium :D.

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2024
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

nie wydaje się w zeszłym roku było ok.18.000.000.000 na 500 miejscu jak zwykle mi zabrakło towaru aby wdepnąć w ten przedział,echhh,551 -mala159- 15.683.874.000 -2023r.

a pisałam,że Grecia się czai i z przytupem wejdzie na górę :) :):inlove:

5. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Z tego co mam zanotowane:
    18 699 000 088
    ewent trwał też dłużej

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

...a mi się wydawało, że miałam 17 z kosami i na pewno zmieściłam się w pierwszym przedziale...ale pamięć widać już nie ta xD

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

brak emocji?mnie ich nie brakowało 21,50 byłam na tysiącu(równiutko),wrzucałam na łapu-capu,ostatecznie wylądowałam na 911,jestem dumna z siebie ale już nigdy tego nie zrobię,już wiem,że w kolejnych dożynkach nie wezmę udziału,,totalne pustki wszędzie,,strach zagląda w oczyska:(

8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

No tak pustki są, ale to tylko piksele. Jakoś się odrobi :p. Poniekąd trochę po to je chomikujemy, żeby na dożynkach wrzucić do wora xD
    Satysfakcja za to jest, co nie ?
    Fakt, że na pograniczu przedziałek są emocje. Dobrze to znam z poprzednich dożynek :)

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2024
  9. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Kiedy wręczenie pucharów? Jakaś gala czy coś? Obowiązuje strój galowy, balowy czy luźny? hehe

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Brawo Ola :music:

11. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja też już nic do wora nie wrzucam więcej , chyba że na pożegnanie z farmą hahaha

krasnoludek10, bogusiania oraz hiacynta lubią to.
  12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ten gościu co miał tak dużo farm jest na liście czy go zdjęli ?:p

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

jest na liscie od 567-571

14. Montwa

Montwa Baron forum

Przedstawiasz bardzo ciekawą rzecz, a zarazem chyba jednak dość smutną... :(

No właśnie był. Rok temu, żeby być w 500-tce, trzeba było oddać o 50% więcej towaru niż teraz.

Tutaj to fajnie widać.

Jakie należy wyciągnąć z tego wnioski?

Z jednej strony interwencja BP pomogła o tyle, że łatwiej było dostać się do TOP - to plus. :)
    Ale jednocześnie wyszło na jaw, że cały ruch w interesie (okazuje się, że całkowicie sztuczny) robią ludzie od multi kont. Tych kilkanaście czy kilkadziesiąt osób posiadających dziesiątki czy setki kont trzymają tę grę w ryzach. Tylko ich zabrakło (bądź pokazywali się w ograniczony sposób) i okazało się, że Dożynki były strasznie nudne i pozbawione jakichkolwiek emocji (nie licząc jednej osoby, ale o tym zaraz).
    A idać jeszcze dalej, jeśli Ci od multi kont w przyszłości znów będą blokowani przez firmę, pewnie w końcu przykręcą kurek z gotówką, i dla nas wszystkich może się to skończyć źle, tzn. zamknięciem naszej rozrywki, która towarzyszy nam od wielu lat - to jest z pewnością minus. :(

------------------------------------------------------

A wracając jeszcze do tej jednej osoby, której emocji nie brakowało do końca...
    Wyobraź sobie, Olu, że widziałem to na własne oczy. Faktycznie była 21:50, pojawiła się już ostatnia aktualizacja przed zamknięciem. Nie wiedziałem, czy jeszcze coś dorzucać, czy nie. I postanowiłem zobaczyć, ilu nas jest w tym tysiącu. I na ostatnim miejscu wiedzę Olę.
    Myślę sobie tak: oj, dziewczyna stąpa po kruchym lodzie. Czy da radę?
    Dała. Brawo. :inlove::inlove::inlove:

.

15. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Dokładnie jestem tego samego zdaniaxDxD
    Mogę być czyjąś osobą towarzyszącąxDxD:p:p

16. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

Serdeczne Gratulacje dla wszystkich biorących udział w dożynkach :inlove::inlove::inlove: .
    Dla mnie były bardzo udane bo w końcu po raz pierwszy po iluś tam latach załapałam się na pierwszy przedział :inlove:. Za bardzo się rozpędziłam z wrzucaniem do wora , ale wolałam dmuchać na zimne bo ( mając z tyłu głowy to co się działo na finiszu w poprzednich latach ) głupio by było odpaść z pełną stodołą towaru . Jeszcze sporo mi zostało na przyszłe dożynki ( o ile takowe będą ) więc tą nadwyżkę biorę spokojnie na klatę :) .

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas- Twój post usunęłam zgodnie z poniżej podanym punktem Regulaminu forum:

2.8. Trollowanie

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany.

Powstrzymaj się proszę i nie jątrz.

Każdy ma prawo grać jak chce i w każdej chwili zmienić zdanie. To nie powód do ośmieszania, itp...

Odilia, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jakie trollowanie? post wisi na wegierskim offie..przekazuje tylko to co tam jest napisane....

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No to niech tam sobie wisi a cel przekazywania go tutaj wraz z Twoim komentarzem dla mnie jest jasny i jednoznaczny.

A jak już tu zajrzałam to wielkie gratulacje dla wszystkich na liście TOP :)

Mnie zabrakło czasu na śledzenie i dopingowanie ale teraz widzę, że faktycznie to już nie te Dożynki co kiedyś, nie było takich emocji bo też faktycznie możliwości w grze bardzo się zmieniły (szarłat i wrzosówki swoje zrobiły) a i zwiększenie miejsc w przedziałach też miało znaczenie.
    Niemniej brawa dla wszystkich się należą :)

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2024
  20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko nie mow ,ze w to uwierzylas.....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.