Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pasza dla mant jest ok, ale niestety zagród dla nich nie ma w koszyku:( Za to są dla ważek:D

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

gratulują wszystkim TOPowiczom :) udziału w zabawie :)

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Czy mi się wydaje, czy rok temu na top 500 był wyższy wkład o_O.

Gratuluje Wszystkim :D.
    Jakoś faktycznie mniej emocji niż w ubiegłych latach. Może mi się wydaje, bo pod koniec mnie nie było przy komputerze...
    panoramaogrodnicza to żeś się nagimnastykowała z taką długą listą :inlove: Dziękujemy :).
    Oczywiście wróciłam na klienta i nic nie widzę (dopiero wróciłam), ale wystarczyło zajrzeć tutaj :).
    Nasza Grecia cicha woda na podium :D.

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2024 o 11:56
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

nie wydaje się w zeszłym roku było ok.18.000.000.000 na 500 miejscu jak zwykle mi zabrakło towaru aby wdepnąć w ten przedział,echhh,551 -mala159- 15.683.874.000 -2023r.

a pisałam,że Grecia się czai i z przytupem wejdzie na górę :) :):inlove:

5. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Z tego co mam zanotowane:
    18 699 000 088
    ewent trwał też dłużej

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

...a mi się wydawało, że miałam 17 z kosami i na pewno zmieściłam się w pierwszym przedziale...ale pamięć widać już nie ta xD

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

brak emocji?mnie ich nie brakowało 21,50 byłam na tysiącu(równiutko),wrzucałam na łapu-capu,ostatecznie wylądowałam na 911,jestem dumna z siebie ale już nigdy tego nie zrobię,już wiem,że w kolejnych dożynkach nie wezmę udziału,,totalne pustki wszędzie,,strach zagląda w oczyska:(

8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

No tak pustki są, ale to tylko piksele. Jakoś się odrobi :p. Poniekąd trochę po to je chomikujemy, żeby na dożynkach wrzucić do wora xD
    Satysfakcja za to jest, co nie ?
    Fakt, że na pograniczu przedziałek są emocje. Dobrze to znam z poprzednich dożynek :)

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2024 o 12:42
  9. johanaa1988

johanaa1988 Stary wyjadacz

Kiedy wręczenie pucharów? Jakaś gala czy coś? Obowiązuje strój galowy, balowy czy luźny? hehe

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Brawo Ola :music:

11. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

ja też już nic do wora nie wrzucam więcej , chyba że na pożegnanie z farmą hahaha

krasnoludek10, bogusiania oraz hiacynta lubią to.
  12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ten gościu co miał tak dużo farm jest na liście czy go zdjęli ?:p

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

jest na liscie od 567-571

14. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Przedstawiasz bardzo ciekawą rzecz, a zarazem chyba jednak dość smutną... :(

No właśnie był. Rok temu, żeby być w 500-tce, trzeba było oddać o 50% więcej towaru niż teraz.

Tutaj to fajnie widać.

Jakie należy wyciągnąć z tego wnioski?

Z jednej strony interwencja BP pomogła o tyle, że łatwiej było dostać się do TOP - to plus. :)
    Ale jednocześnie wyszło na jaw, że cały ruch w interesie (okazuje się, że całkowicie sztuczny) robią ludzie od multi kont. Tych kilkanaście czy kilkadziesiąt osób posiadających dziesiątki czy setki kont trzymają tę grę w ryzach. Tylko ich zabrakło (bądź pokazywali się w ograniczony sposób) i okazało się, że Dożynki były strasznie nudne i pozbawione jakichkolwiek emocji (nie licząc jednej osoby, ale o tym zaraz).
    A idać jeszcze dalej, jeśli Ci od multi kont w przyszłości znów będą blokowani przez firmę, pewnie w końcu przykręcą kurek z gotówką, i dla nas wszystkich może się to skończyć źle, tzn. zamknięciem naszej rozrywki, która towarzyszy nam od wielu lat - to jest z pewnością minus. :(

------------------------------------------------------

A wracając jeszcze do tej jednej osoby, której emocji nie brakowało do końca...
    Wyobraź sobie, Olu, że widziałem to na własne oczy. Faktycznie była 21:50, pojawiła się już ostatnia aktualizacja przed zamknięciem. Nie wiedziałem, czy jeszcze coś dorzucać, czy nie. I postanowiłem zobaczyć, ilu nas jest w tym tysiącu. I na ostatnim miejscu wiedzę Olę.
    Myślę sobie tak: oj, dziewczyna stąpa po kruchym lodzie. Czy da radę?
    Dała. Brawo. :inlove::inlove::inlove:

.

15. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Forum Pro

Dokładnie jestem tego samego zdaniaxDxD
    Mogę być czyjąś osobą towarzyszącąxDxD:p:p

16. dora4370

dora4370 Moguł forum

Serdeczne Gratulacje dla wszystkich biorących udział w dożynkach :inlove::inlove::inlove: .
    Dla mnie były bardzo udane bo w końcu po raz pierwszy po iluś tam latach załapałam się na pierwszy przedział :inlove:. Za bardzo się rozpędziłam z wrzucaniem do wora , ale wolałam dmuchać na zimne bo ( mając z tyłu głowy to co się działo na finiszu w poprzednich latach ) głupio by było odpaść z pełną stodołą towaru . Jeszcze sporo mi zostało na przyszłe dożynki ( o ile takowe będą ) więc tą nadwyżkę biorę spokojnie na klatę :) .

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas- Twój post usunęłam zgodnie z poniżej podanym punktem Regulaminu forum:

2.8. Trollowanie

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany.

Powstrzymaj się proszę i nie jątrz.

Każdy ma prawo grać jak chce i w każdej chwili zmienić zdanie. To nie powód do ośmieszania, itp...

Odilia, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jakie trollowanie? post wisi na wegierskim offie..przekazuje tylko to co tam jest napisane....

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No to niech tam sobie wisi a cel przekazywania go tutaj wraz z Twoim komentarzem dla mnie jest jasny i jednoznaczny.

A jak już tu zajrzałam to wielkie gratulacje dla wszystkich na liście TOP :)

Mnie zabrakło czasu na śledzenie i dopingowanie ale teraz widzę, że faktycznie to już nie te Dożynki co kiedyś, nie było takich emocji bo też faktycznie możliwości w grze bardzo się zmieniły (szarłat i wrzosówki swoje zrobiły) a i zwiększenie miejsc w przedziałach też miało znaczenie.
    Niemniej brawa dla wszystkich się należą :)

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2024 o 11:18
  20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko nie mow ,ze w to uwierzylas.....