Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. anna0089

anna0089 Książę forum

uf, zawsze mocno to jakoś przeżywam . Cieszę za siebie -86 miejsce, cieszę się za sąsiadów i ogólnie za nas !!!!
    3 miejsce gretag to wisienka na torcie:inlove: jeszcze raz uf i gratulację absolutnie dla wszystkich i do zobaczenia za rok :inlove:

2. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wyjątkowy talent

Wszystkim serdecznie gratuluję zajętych miejsc i dziękuję za wspólną zabawę :)

Wrzucę jeszcze sobie na pamiątkę. Mój pierwszy TOP 1000 :)

3. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Kliknij w zegar po lewej stronie i tam jest ikonka z pucharem

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie dość,że mam pierwszy tysiąc to jeszcze odniosłam zwycięstwo ... W mojej prywatnej wojence:p

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Prorok, cy cuś?8)
    xD:cry:xD

Miejsce wyszło ciut niżej zakładanego, ale za to z Magdą pod rękę::D

6. dariodiablo

dariodiablo Mistrz forum

Wejdź w zegar i w złoty puchar

7. Oczko7

Oczko7 Młodszy ekspert

Gratuluję wszystkim biorącym udział, trochę zabrakło emocji i adrenaliny z poprzednich lat.
    Dzięki za tworzenie pamiątkowych haseł

8. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Dzięki sprawdziłem i niestety spadłem na 2515 pozycje ....brak kontroli ile się wpłaca brakło 1 400 000 do 2500 :cry: dziwne bo wpłaciłem dużo ponad ten poziom na moim liczniku pokazywało ponad 1 002 000 000 a zaliczyło na koniec ponad 999 000 000 :cry: szkoda słów:cry:

9. wieśniak2

wieśniak2 Stały bywalec

hip hip hura !!!!! mnie też się udało. Pierwszy raz i jestem w TOP 1000. Co prawda 970 miejsce ale jednak :) :) :)

10. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Mój pierwszy występ na dożynkach i sukces :). Trochę przeholowałem, dając 12.6mld posadziło mnie na 495 miejscu.
    Tego się nie spodziewałem. 500 dodatkowych miejsc sporo zmieniło. Czyszczenie mulciakow tez miało wpływ.

Podziwiam, byłem ciut niżej ale nie wytrzymałem.
    Ze strachu :eek:, oczywiście.

11. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Gratulacje dla wszystkich biorących udział i mocno kibicujących
    Z A B A W A

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Farmery się spisali
    dobre lokaty zajmowali
    wygraliśmy
    worze się nie daliśmy

Brawo Gratulacje [​IMG][​IMG][​IMG]
    I po raz pierwszy i mnie się udało zająć pierwszy przedział [​IMG][​IMG][​IMG]
    bomba [​IMG][​IMG]

13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jak BP poczyta opinie to na bank wymysli jak nam dostarczyc emocji i to niekoniecznie tych pozytywnych:p

14. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Gratuluję wszystkim biorącym udział w Top :)
    Dla mnie były za kolosalne sumy, żeby zmieścić się w pierwszym tysiącu, więc celowałam w środek, jednak mi się nie udało, spadłam w ostatni przedział ;)

15. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Emocji mniej, ale szczęśliwych więcej. I jak Wam tu dogodzić?

16. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Pozostaje już tylko pogratulować wszystkim uczestnikom.
    Brawa dla Greci za zjęcie 3 miejsca.

Pozwolę sobie wstawić pamiątkową fotkę z pozdrowieniami dla moich sąsiadów
    jestem z Was dumna :inlove:

Aż strach się bać, jakich emocji BP nam dostarczy następnym razem :p
    Oby tylko tych pozytywnych :)

17. dana7317

dana7317 Forum Pro

Moje TOP dożynki zakończone sukcesem. Mierząc siły na zamiary celowałam w 2500 i udało się ,,wytowarować'' zacną pozycję nr 2202 no i extra...:D W przyszłym roku może ,,więcej , wyżej ,dalej''... Pożyje się zobaczy co tam BP ,,wysmaży''... a teraz czas wreszcie zzuć

gumiaki i na fotel się wczołgać... jutro znów kierat się zacznie ... ale to jutro ... bo dziś jeszcze świętujmy i cieszmy się sukcesami swoimi i innych Farmerów Rodaków:music::inlove:

Dzięki za wspólną zabawę ...a tera fajrant ...przynajmniej do rana:music:

18. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

GRATULACJE dla wszystkich biorących udział:inlove: .Nie psujmy sobie humorów,że atmosfera była mniej gorąca.Wydłużenie listy TOP zrobiło swoje.Bardzo dobrze bo więcej graczy mogło wziąć udział.Ja miałam nie uczestniczyć w Dożynkach ale żeby tak się stało musiałabym nie wchodzić na Forum.Zaczęłam od poz.384 skończyłam na 1360 niezły wynik jak na moje drugie pierwsze dożynki.Kiedyś w zamierzchłych czasach coś tam wrzucałam ale zbierałam tylko nagrody pośrednie. Cieszę się ,że wzięłam udział w tak zacnym towarzystwie.Wszyscy jesteście Wielcy.:inlove::inlove::inlove:

19. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Upppps zapomniałam
    Będą emocje8)
    Przed nami wielkie święto farmerów...Dożynkowa weryfikacja
    Po łbach, żeby nam wybić, będą nas walić za to, ze ośmielimy sie korzystać na max z tego na co nam pozwalali przez cały rok, albo 2
    TralalalalalalalaxD:cry:
    Kuzwa jak tego nie rozumie
    Trzeba z kurą pogadac. Moze ona swoim rozumkiem ogarniaxD

20. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

Gratulację dla Wszystkich biorących udział w dożynkach :inlove:xD