Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Sprawdziłem na kliencie też nie pokazuje ile wpłaciłem...gra w ciuciubabkę :cry:nie wiesz do końca co za nagrodę złapiesz, losowość bo niektórzy widzą ile wpłacają a niektórym zostało to zabrane:cry:

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2024 o 11:28
  2. lolek55

lolek55 Hrabia forum

odpaliłam 5 opryskiwaczy i kilku kosiarz i mam 96 zwierzaków z jednej menażerii- wrzosówka i czekam 30 minut z SP. Coś chyba nie tak!!!

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Maryniu powinnaś mieć 1s wrzosówkę,przeloguj się i zobacz,to nie mozliwe,opryskiwacz skraca czas 20% x5 szt to sama widzisz 8)

a wrzuciłas w złoty slot bonus na zwierzaki 100%

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jeśli faktycznie odpaliłaś 5 opryskiwaczy to na zwykłej paszy powinnaś mieć 1 sekundowe zwierzęta. Kosiarze tylko pomnażają ich ilość.

5. 3mimoza7

3mimoza7 Mistrz forum

Witam farmerska brac;)
    o pnaczu szkoda marzyc, ale mam nadzieje, ze w drugiej grupie sie zalapie:p
    moja pozycja na ta chwile 1397
    koncowka bedzie wesolaxD
    oj, bedzie sie tu dzialo;)

6. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

5 oprysków daje natychmiastowy zbiór. Chyba że jest jakiś "babol" przy karmieniu SP.
    Jeżeli grasz na kliencie to spróbuj na przeglądarce, bo z tym klientem najwięcej problemów ludzie mają.

hiacynta, dora4370 oraz krasnoludek10 lubią to.
  7. lolek55

lolek55 Hrabia forum

Odpaliłam wszystkie pnącza, nic dodatkowego nie wsadzałam.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A te opryskiwacze zebrałaś przed czy po nakarmieniu zagród? jeśli po to bonusy nie zadziałają wstecz.

9. -mala159-

to czytaj moje wypociny ,w złoty slot 100% dla zwierzaków,w diament najwyższy bonus jaki masz czyli 300% lub 200%,jak masz żetony z Sezonu to uruchom bo to jest +1 dla zwierzaków(1H)(potrzeba 5 żetonów) i wełniana moneta -za 5szt masz bonus +1 na 12h dla zwierzaków.

10. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Opryskiwacze działają bez dodatkowych pnącz. Możesz włożyć w złoty slot bonus na zwierzaki i w diamentowy np. 100 lub 200 albo 300 jeśli masz

11. małgoos

małgoos Cesarz forum

12. -mala159-

lolek55 czytaj sowę wysłałam do Maryni!!!

13. stoone1

stoone1 Weteran forum

Ile krajów bierze udział w dożynkach?

14. dariodiablo

dariodiablo Mistrz forum

U mnie na targu wrzosówka rogata kosztuje 80000 SG a pasza do niej 132000 o_O to samo tyczy się też perfum oferowanych w cenie ponad 1000 SG podczas kiedy w galerii handlowej można dostać nieskończoną ilość po 600 SG... nie dzieje się tak od dzisiaj ale zawsze mnie bawi

15. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Kto mi sprawdzi na którym miejscu jestem w TOP? Nie mogę odpalić listy

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

577

577.png

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Bez otwierania listy, tam gdzie są budki ewentowe Twoje miejsce jest widoczne przy pucharze.
    Moje to:

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Trochę dziwią ceny zwierząt i paszy do nich, ale jak już farmerzy uruchamiają opryskiwacze to i bonusy do nich zwiększające ilość zwierzaków. Wtedy z jednej paszy mają nie jednego zwierzaka, a kilka lub kilkanaście. Ostatnio miałam ponad 30.

19. lolek55

lolek55 Hrabia forum

opryskiwacze stoją na leśnej polanie 4 szt, i 2 sztuka na kryształowych wodospadach. małą chwilową przerwę i odpaliłam i dojrzewają 30 minut,. Trudno już tak zostanie.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  20. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Z 1szt paszy wycisnąłem 26 wrzosówek. A można i więcej, sporo więcej.

hiacynta, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.