Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Cos o tym niestety wiem
    I bylo warto czekać

2. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wyjątkowy talent

Brawo dla wszystkich zaangażowanych, super Nam to wyszło :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hodowlanych było na 265 mln, teraz pora na narzędzia:) Oczywiście łącznie z zawartością skrzynek;)

EDIT: Gwoździe zbugowały mi farmę i pokazuje, że do kolejnego kroku jeszcze prawie 300 mlnxD:cry:xD

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2024 o 18:54
    hiacynta i dora4370 lubią to.
  4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Cudnie:inlove:
    Dzięki :)
    Miło było i cieplutko, ale trzeba troszkę do góry podskoczyć ;).

5. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Forum Pro

Specjalnie weszłam na swój targ by zobaczyć jak się maja pewne roślinki/zwierzaki i też komuś zabrałam duże ilości za groszexD Ciekawe czy ktoś tam klnie jak nie zdąży ze swojego drugiego konta kupić tylko jakiś obcy człowieczek miał szczeciexD

6. [andy74]

[andy74] Aktywny autor

Dziękuję WSZYSTKIM graczom za zaangażowanie w utworzenie napisu oraz za umieszczenie fotki bo sam nie dałem rady.

7. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Mój zaklnął może raz, jeśli w ogóle. To jest potentat, ba, magnat zwierzakowy na moim targu. Na biednego nie trafiło.
    Nie wiem ile przerzucił zanim na to wpadłem, ale jakieś 100tys przeleciało mi bokiem. "Ten produkt został już sprzedany" wicie, rozumicie :)

8. krasnoludek10

Chwilowo jestem 3 580, ale długo to nie potrwa, bo ciągle mi pokazuje, że jeszcze 300 mln do kolejnego kroku, więc poczekam do rana chybaxD:cry:xD Czyli zamiast pokazywać ile brakuje, to dają wartość kolejnego kroku. Ale i tak jestem zadowolony, 2 itemy z 3 to już sukces. Ale nie kończę na tym, bo z jednego zbioru trawki mogę ukręcić 22 jesienne kawusie (o ile sok z dyni dopisze) :D

tereska1108 i hiacynta lubią to.
  9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Spiesz się Tomku, licz, rachuj matematyczny smoku, bo niedługo gaszą światło.:)

10. krasnoludek10

Jak mnie wywalą, to trudno, dla mnie najważniejsze były itemy (chociaż nad trzecim jeszcze się zastanawiam, bo naprawdę nie znoszę rozsiewać, zbierać owoców itp. od samego początku;)). Na pewno jeszcze co najmniej 50 mln dorzucę do jutrzejszego wieczora jesiennymi kawusiami:)

hiacynta, hapsak89 oraz dora4370 lubią to.
  11. johanaa1988

johanaa1988 Stary wyjadacz

Wypadajki na polu ewentowym znacząco zmalały.

12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

U mnie coś się posypało na tablicy topowej...Jest pusto, mimo odświeżania.

dora4370, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. krasnoludek10

Może pomylili daty zakończenia eventu - wcale by mnie to nie zdziwiłoxD:cry:xD

hiacynta i dora4370 lubią to.