Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

W ubiegłym roku na 500-tne miejsce trzeba było bodajże 20mld.
    W tym roku mamy 1000 miejsc w pierwszym przedziale. 100% więcej. 2xtyle.

Nawet gdyby w tych dożynkach na 1000-czne miejsce trza by dac 20mld, to tak, jest to możliwe z jedną farmą.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No nie wiem, w poradniku jest taki tekst:
    "....posiadanie wielu kont w naszej grze jest dozwolone i obecnie nie planujemy zmiany tej polityki, a gracze mogą cieszyć się swoimi dodatkowymi farmami ...."
    Zwrócili uwagę jedynie na takie zachowania:
    " ... tworzenie tysięcy kont w celu umieszczenia jednego konta na szczycie listy będzie bardzo uważnie analizowane."
    Czyli BP raczej nie podoba się wspieranie jednej farmy.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czepiacie sie ciagle jednej i tej samej osoby....a przeciez my nie lepsi...zgarniajac na bokach itemy....
    Ewa nie bylo to osbiscie do Ciebie:)

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

nie jestem Ewa
    co do boków i itemów-to w miarę ok,zasilanie głównej też w miarę ok-chodzi o zajmowanie miejsc na dożynkowej liście kilkunastoma famami

5. .monsun.

.monsun. Czeladnik forum

Tak, jest to możliwe, wystarczy tylko kolekcjonować imprezowe wejściówki przez cały rok i kręcić paszę dla wrzosówek i mant.:)
    I pięć opryskiwaczy oczywiście.

6. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Ładnie to Ci wyszło i dzięki za dzisiejszą adrenalinkę , wygląda na to, że i w zabawie zawsze można się czegoś nauczyć, jeszcze dwa dni przed nami więc powodzenia wszystkim.

7. renia111979

renia111979 Moguł forum

w poprzednim roku też by Ci te 9mln krokusa brakło na 1000

8. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

Tudzież dla galloway i innego wartościowego zwierza gdy składników paszy dla wrzosówek braknie.

I nie jest to żadna wiedza tajemna. Wszystko jest na forum.

9. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Pod warunkiem, że zdobędziesz te 5 opryskiwaczy bo reszta jest do ogarnięcia

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No niestety... skoro w zeszłym roku by zmieścić się w pierwszym tysiącu potrzeba było ponad 2 i pół miliarda to ... Twoje myślenie było mocno życzeniowe .
    Wiadomo, że z każdym rokiem te wartości rosną - szczególnie obecnie w dobie opryskiwaczy , które jak to już ktoś wcześniej wspominał ,,mają moc,,

Jeśli masz (lub uda Ci się dokupić) sporą ilość paszy dla tych wartościowszych zwierzaków typu manta, ważka, wrzosówka i ta reszta to jak najbardziej warto.
    I tak jak radzi ShaGGy778 - najlepiej jutro z rana przysiąść do takiej akcji odpalając najpierw wszystko co tam masz do zagród (pnącza, kokon motyla, kosiarzy, bonusy w sloty no i te imprezówki , a nawet i zielone, bo na zwykłych kręceniach też czasem pojawia się ,,+1 ,, do zwierzaków - a i jeszcze za żetony w sklepie sezonowym można kupić )
    A gdy już wszystko będzie gotowe to odpalić opryski i klikać, klikać, klikać... póki paszy nie braknie lub nadgarstek nie zacznie wyć z bólu :pxD:cry:;)
    Powodzenia !

11. panoramaogrodnicza

Ładnie nam to wyszło.:) To wspólne działanie sporej grupy farmerów. Wszystkim dziękuję za wspólne działanie.:)
    Jednak za mało nas było, żeby zrobić ten dłuższy napis. Ale dożynki jeszcze się nie kończą, więc kto wie, kto wie.:pxD

12. .monsun.

.monsun. Czeladnik forum

Tak, zgadzam się, nie każdy ma taką opcję...

13. menka

menka Forumowy żółtodziób

a matko a co to zwierzeta 1 sekundowe mam [imrezowe duzo i pare opryskiwaczy ale nie wiem od czego zaczac?

14. panoramaogrodnicza

Opryskiwacze można było zdobyć w kolejnych ewentach. Ja mam w pasku 5.
    Ja przez cały rok produkowałam paszę dla tych najdroższych zwierzaków.

15. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

W pierwszej kolejności kręci się imprezówki i zielone.
    A tak w ogóle, to taką operację wykonuje się zazwyczaj raz do roku i planuje z wyprzedzeniem.

16. .monsun.

.monsun. Czeladnik forum

No owszem jest wszystko na forum, nie jest to wiedza tajemna ,lecz może dla początkujących graczy się przyda :)

17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To chyba każdy wie co w pierwszej kolejności :music:
    a czy tylko raz do roku to zależy ile tych opryskiwaczy kto ma na stanie - u mnie jest ich tyle że oszczędzać nie muszę i ze skrzynki za trzeci dożynkowy stragan kolejny się wykluł - 13-sty , ale może nie okaże się pechowy :p

18. renia111979

renia111979 Moguł forum

albo tak jak ja - parę razy do roku, dla zwierzaków do misji, hihihi, a w trakcie eventu się głowię czy dam radę uciągnąć top xDxD
    A tak serio to skupiłam się na misjach i po prostu dałam plamy i nie zamierzam wylewać żali na multi, bo tam samo też się nie robi

19. menka

menka Forumowy żółtodziób

a niewiem dalej co to sa 1 sekundowe zwierze prosze napiszcie

20. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

Więc ani ładnie ani składnie, ni po kolei. Ktoś niedoświadczony weźmie to dosłownie.

Taaa, wszyscy wiedzą, a co rusz tłumaczyć trzeba.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ważąc starannie słowa napisałem zazwyczaj.

Wszystkie misje zwierzakowe załatwiłem za jednym zamachem, prócz najnowszych.

grania., renia111979 oraz dora4370 lubią to.