Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Szybko spadam z drabiny,na razie stop z wpłatami jeśli nie zmieszczę się w 1000.Trzymam kciuki za wszystkich:inlove:.Nie dajemy się.:)

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pomysł napisu, to: POLSKI TEAM.:)
    Początek napisu już mamy.:)

Ktoś ma chęć dołączyć? Jeśli tak, to proszę najpierw skontaktować się ze mnie, powiem jaką literkę wstawić w herb i ile listków sałaty dodać. Sami tego nie róbcie, bo powstanie chaos a nie napis.:oops:

3. rysio

rysio Generał forum

kolejny event ktory doprowadza do bialej goraczki, gdyz sok z dyni jest rarytasem, raptem kilka szt. z pola eventowego

hapsak89, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  4. ma-ter

ma-ter Komandor forum

chciałam ale przestrzeliłam:(
    źle policzyłam i wypadłam za wysoko :(

5. panoramaogrodnicza

Szkoda.:( Ja to kilka razy liczę zanim coś wpłacę i zwykle na wszelki wypadek w kilku ratach.:)
    Teraz to może zmień literkę na flagę i szykuj się na następny napis.;)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja jeszcze myślę, bo zostało mi ostatnie zadanie w budkachxD:cry:xD Ale jak można wrzucać narzędzia, to i dla mnie jest nadzieja na itemy dość małym kosztem;)

7. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Plan minimum zrobiony Oczytany dąb jest...a co dalej ,czekam na wtorek i BB jak pójdzie dobrze to powalczę o 1000;)

8. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Bardzo chętnie, ale potrzeba cudu aby Was dogonićxD

9. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć wszystkim
    Czy ktoś orientuje się ile trzeba mniej więcej punktów aby być w top1000?
    Czy 3 000 000 000 starczy?

10. 3mimoza7

3mimoza7 Mistrz forum

Witam farmerska brac;)
    spadlam juz troszke z drabiny ale , hmm, zobaczymy;)
    Bronek, powinno wystarczyc:), ale to tylko moje zdanie,
    poczekaj do srody, na koniec bedzie walka, jak zwykle;)

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Może The Best (najlepszy) Polski Team? :)
    Nie mam niestety czasu tym razem na doping ale kciuki za wszystkich trzymam jak zawsze i zdobycia upatrzonych pozycji a na szczyty niech Was sam Król prowadzi ;)

12. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Trudno cokolwiek wyrokować ,niby dużo ale biorąc pod uwagę poprzedni rok to nic nie było pewne;) ja zebrałem itemy za wpłaty i czekam czy będzie mnie stać na 1000;)

13. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

o_Ooooo dzięki za Freddiego uwielbiam.:inlove:

14. ma-ter

ma-ter Komandor forum

ok
    nie wiem jak u Was ale u mnie przestało pokazywać dokonane wpłaty i tak wyszło:)
    Bronek82
    obawiam się że w tym roku będzie znacznie wyżej....jeżeli myślisz o TOP 1000
    bo na samą listę TOP to może nawet mniej

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

100 mln w mojej stodole jest na pewno (orzechy makadamii i ekskluzywne perfumy, które i tak u mnie się nie sprawdzają), ale czy 500 mln.. To się okażexD:cry:xD Jeśli bym już wpłacał, to kroczek po kroczku, aby nie przestrzelać. Wiem, że tutaj nadwyżki nie przepadają, tylko idą na kolejny krok, ale wolę jednak dmuchać na zimne.

hapsak89 i dora4370 lubią to.
  16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Jak nastroje dzisiaj ? 8)

Przyszłam tu z radą dla ...dla k.tynka --jesli masz towar to wpłać w ostatnich 10 min,bo ta trójka jest dośc mocno przygotowana,ich trzeba wziąć z zaskoczenia.

mam nadzieje,że może zajrzy lub ktoś ma Ją w znajomych i podpowie.Bo teraz to nie warto nic wpłacać bo Oni przebiją :( :( ,atak trzeba zrobić w ostatnich 10 min.

hapsak89, gosiagosia60 oraz dora4370 lubią to.
  17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Wszyscy wyrokują wysokie wpłaty konieczne do załapania się do 1000. Niby farmerzy lepiej przygotowani z roku na rok, ale z drugiej strony przybyło nam te 500 miejsc, więc wydaje mi się, ze nie będzie tak źle. W ubiegłych latach musiałam walczyć żeby utrzymać się w końcówce pułapu, a teraz mam jeszcze sporo towaru, którego nie oddałam i sporo SG, a jakoś czuję się bezpieczniej, bo do tego tysiąca to jednak wydaje się być daleko.

bogusiak80, -mala159- oraz dora4370 lubią to.
  18. panoramaogrodnicza

Super pomysł, zobaczymy, czy się uda.:) Już jestem, zabieram się za robotę.:)

SMOD_Atena, -mala159- oraz dora4370 lubią to.
  19. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

Proponuje napis
    "No War" czyli nie dla wojny po naszemu. A po flagach poznają.

hapsak89 i dora4370 lubią to.
  20. panoramaogrodnicza

Rozpiszę ten napis i proszę zgłaszajcie się do mnie najpierw, bo z samodzielnego wpisywania nic dobrego nie wyjdzie.
    Najpierw proszę, zobaczyć swój nick w tym poście, a potem dopiero zmieniać swoje ustawienie i literkę.

T - końcówka 97-
    H - końcówka 96 -
    E - końcówka 95 -
    Flaga - końcówka 94 -
    B - końcówka 93 -
    E - końcówka 92 -
    S - końcówka 91 -
    T - końcówka 90 -
    Flaga- końcówka 89 -
    P - końcówka 88 - panoramaogrodnicza
    O - końcówka 87 - olgs3
    L - końcówka 86 - Tiger_Lily