Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

1470 na liście ale jak pomyślę ile trzeba będzie wrzucić żeby się utrzymać w 4000 to znowu podłogę zobaczę w magazynach xD

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze 50 sztuk do drugiej budki, więc koło 15 ją zamknę, ale już mam 128 soków z dyni:inlove: Laski cynamonu też super wypadają:D Tylko ta nieszczęsna trawa8)

3. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Czeladnik forum

U mnie jeszcze trzeba około 420 badyla. Do jutra będę kończył budki. Jak wspomagacze nie działają to jest tragedia. Do TOP się nie załapię, ale coś oddam żeby wpadły skrzynki

4. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Miałam nic nie wrzucać ale co tam jestem na poz 384 ,zapewne tylko chwilę.To szaleństwo dopadło także mnie.Teraz nie patrzę jak szybko spadam w dół bo wpadnę w rozpacz wchodząc do stodoły.

5. dorro007

dorro007 Baron forum

Podpowiedzcie, bo sąsiedzi pytają, a ja jestem zielona: jak sprawdzić, który krok się zrobiło w TOP? To, co napisane (do następnego etapu zostało:...) ma się nijak do kolejnego kroku. Chodzi o to, żeby sprawdzić, ile jeszcze trzeba wrzucić, żeby zdobyć itemy.

6. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

W Poradniku do eventu jest spoiler " Nagrody za wpłaty" trzeba to rozwinąć i tam wszystko jest napisane.Jeśli chodzi Ci o Oczytanego dęba to trzeba oddać towaru za 510 572 400 SG

7. małgoos

małgoos Cesarz forum

[​IMG]Brawo ze tyle znajomych nicków tu jest

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cytując poradnik:

W miarę dokonywanych wpłat, sukcesywnie będą otrzymywane nagrody zależne od wartości wpłaconego towaru. Pierwsze 5 nagród widoczne jest nad przyciskiem wpłat do TOP i stanowią je:

Nagrody za kolejne wpłaty znajdziecie w spoilerze:

Patrzymy więc na jaką wartość musimy oddać towar aby otrzymać daną nagrodę.

9. małgoos

małgoos Cesarz forum

10. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wyjątkowy talent

Na razie z moimi kosami przycupnęłam tutaj, ale zobaczymy ile jeszcze będzie trzeba wpłacić, żeby się utrzymać w tym TOPie :)

Jak byście chcieli robić jakiś napis to jestem chętna :)

Wrzucam sobie na pamiątkę :)

11. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Forum Pro

Z drugiego picollaca cylinder iluzjonisty...od razu widać, że na biednego trafiło:inlove:

12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Chyba w tym roku będzie lajcik. Dałam tylko jakieś turi i inne małe rzeczy, a tych pokładów wrzosówek i owoców drzew (w większości kupionych) nawet nie tknęłam. Dokupuję dalej na targu jak widzę, ale chyba niepotrzebnie, bo jest strasznie spokojnie na liście.
    Emocje opadły. Ostatnie miejsce na liście 12000000 :) W sumie fajnie, że więcej osób będzie miało nagrody :music:.

Mało fotek pamiątkowych, a ja mam ochotę wejść na górę...

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to zapraszam wyżej,fajna miejscówka :),może dasz radę 8)

mało fotek 8)

Proszę ;)

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

do boju farmerzy![​IMG]

15. małgoos

małgoos Cesarz forum

[​IMG]Swiezutkie i smaczne

16. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Zaczynam widzieć w czarnych kolorach ten TOP, trzeba było bardziej się skupić na tej wełnie[​IMG]

17. 3mimoza7

3mimoza7 Mistrz forum

Teraz to z gorki, ciezko jest pod gorke:oops:;)
    do sprawdzania listy ten suwaczek by sie przydal ;)

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Taka piękna grupa, aż się prosi, żebyście stworzyli napis POLSKA.:)

19. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Budki z towarem pełne, co dalej ?
    Jak zdobywamy pnącze ?

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  20. rysio

rysio Generał forum

nigdy nie bylem, nie jestem i chyby nigdy nie bede zwolennikiem "wyscigu szczurow"