Opinie Świetlikowe święto IV Dożynki 2024

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dariodiablo

dariodiablo Mistrz forum

U mnie np. 4 dolnych pozycji nie ma ....

hiacynta lubi to.
  2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Poleciałam mojego piccolaka wystawić i...
    dyniowy :inlove:
    to lubię 8)
    - a parasolki też lubię - to tylko tych genialnych i kumpli nie cierpię

- do trzeciego straganu jeszcze 76 badylka brakuje, ale za kilkanaście minut będzie zbiór i...
    ...aż zakrzyknę wtedy srodze
    - Drżyj TOP-Góro bo nadchodzę !!!xD:cry:xD

- chociaż póki co to raczej bardziej jako obserwator - na samych kawusiach , a pod koniec dopiero zdecyduję w którą stronę będzie lepiej się przesuwać - czy w górę, czy może raczej w dół :music:

3. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Widzę że nie tylko ja nie mogę oddać roślin ewentowych...może ktoś coś z tym zrobi...czy to następny błąd BP za który gracze muszą zapłacić...w Wieprzach ser teraz rośliny ewentowe...dużo się tych błędów ostatnio zdarza i nic, żadnej rekompensaty ...choćby ;)Przepraszam

farmerbaba1 i hiacynta lubią to.
  4. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Ja budki skonczylam i tylko kibicuje. Wrzucilam kawusie i jakies inne rupiecie aby bylo, ze cos zaczelam i czekam...
    Na co? Nie mam pojecia, bo wydaje mi sie, ze do itemow dla mnie za daleko przez...sknerostwo :)

5. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

Doczłapałem się i ja, na skraj przepastnego wora bez dna.

6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Ruch na liście się zaczyna robić :)

7. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Muszę czekać jeszcze 3 godziny na trawę:eek:.Nie miałam czasu na zbiory z zegarkiem .Teraz mam czas na TOP listę:) .Na miejsce w 1000 będzie ciężko.Porobię kawusię a potem zobaczę co się będzie działo. Wydaje mi się,że na razie to taka przygrywka,karty zostaną odkryte dopiero 24 godziny przed zamknięciem.U mnie także odezwał się sknerus a rankingi lubię obserwowaćxD;):p

EDIT:DDopiero na Forum przypomniałam sobie o sklepiku z trawą .Wymieniłam zwierzaki za 120 brakujących traw i teraz luzik .Czekanie na kawusię.

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2024 o 20:10
  8. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Okazjonalny autor

nie kupiłaś dodatkowych nasion może? Na polu gry ikona srebrnego talara lub straganu i tam dokupujesz nasiona eventówki

anna0089, bogusiak80 oraz hiacynta lubią to.
  9. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie też zostały rośliny, czy jak je tam zwał po evencie Wieczorne Wieprze, ale w TOP ich nie widać

Edit: Zapomniałam, Piccolo Muchołapka, Zabawa w wodzie, Nieumarły skarb

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2024 o 19:45
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to jednak jest jakiś błąd.:( U mnie tak to wygląda:

A rośliny ewentowe mam.

11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

O nieeee :cry::cry::cry:
    Przeskoczyłam za daleko :(

Makowiska, farmerbaba1 oraz hiacynta lubią to.
  12. hiacynta

Może BP doszło do wniosku, że nie warto zawracać sobie głowę zmianą skryptu bo ich wartość jest tak gówniana, że nie warta skórka za wyprawkę, szkoda czasu.

13. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

U mnie była a obecnie nie ma możliwości oddawania ,brak opcji " Przedmioty akcji specjalnej:(

Makowiska i hiacynta lubią to.
  14. małgoos

małgoos Cesarz forum

[​IMG]trzymam kciuki za naszych

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Rozumiem, że chodzi o rośliny z równoległego ewentu (?)
    zajrzałam do mnie i...

też ich niestety nie mam do oddania :((choć w stodole w roślinach są)
    Aaa... kiedy tak, to może sami apelujmy by tego nie naprawiali :music:bo przy okazji takich ,,napraw,, co innego zazwyczaj się chrzani - a to byłoby absolutnie niepożądane - póki co farma całkiem znośnie chodzi i lepiej by tak zostało do końca Dożynek :p

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Napisałam zapytanie, w pytaniach ogólnych. Może ktoś nam to wyjaśni.

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękujemy Małgosiu za doping ale dziewczyny wyglądają jak po zabiegach zmiany płci.;)xD:cry:xD

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

gram na kliencie,dobra zresetuję i juz patrzę czy u mnie jest ,u mnie nie wiem jak to jest ale to zielsko z drugiego eventu jest i że można wpłacać wpłaciłam po 5szt,i o to rezultat:

19. hiacynta

xDxDxD

Makowiska i d_anulka lubią to.
  20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nikt nic z tym nie zrobi jeśli nie napiszesz do PT

Makowiska, -mala159- oraz hiacynta lubią to.