Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

103 termosy :oops: ojjj wątpię, wątpię :eek:

2. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Ja to mam szczęscie- brakuje mi 190 termosów, po porannym zbiorze zostanie mi ostatni lampion do zapalenia...

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

anja66677 - Twój post usunęłam, ponieważ w rzeczywistości nie dotyczył eventu. Jeśli masz problem z grą zadaj pytanie w dziale Pomoc lub napisz do Pomocy Technicznej.

chrumcia91 - dziękuję za pomoc, ale post również usunęłam.

chrumcia91 lubi to.
  4. pani.z.nizin

pani.z.nizin Czeladnik forum

no i niestety... zabraknie termosów :cry: rano zbiory, ale w życiu nie dozbieram 180 termosów... chyba nie potrafię robić tych wypadajkowych eventów -.-

eldena, basia_z_ oraz gosiunia007 lubią to.
  5. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

u mnie chyba wszytsko na ostatnią chwię, ale na całość też nie ma szans, było Tyle nie balować tylko orac w polu :D

Masz taki sam nick na forum co w grze? nie mogę się dopisac :D

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 kwietnia 2017
  6. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

16 termosów brakuje. Uszlachetnione goździki z kerstolem i białą niewinnością na super polach podlane super nawozem, wodą i nawozem rosną 2 godziny i 54 minuty. Kasztanka nie posiadam xD

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Udało siię, nawet jestem na plusie ;)

8. Tenia54

Tenia54 Okazjonalny autor

Właśnie skończyłam...pnącze odpalone:)

agni33 lubi to.
  9. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

super ! gratulacje :)
    gratuluje :)

a ja sie jeszcze bawie w event .zaczelam z opoznieniem, na luzie , na zasadzie co zdobede to moje,
    mam jeszcze 3 lampiony do odpalenia. tzn nierealne. ale powalcze o pnacze chociaz wcale mi na nim nie zalezalo, a teraz juz pod koniec eventu mysle sobie , ze mogloby i u mnie zawisnac ;)
    przygarne kazdy termosik

czekam jeszcze na gozdziki i jagodki
    doczekam sie ? :D ;)

Anuszki lubi to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wszyscy skończyli a u mnie brak 100 termosów:cry: I to są chyba jakieś kpiny - 190 termosów z goździków i melonów:mad: Powinno wylatywać co najmniej 200 moim skromnym zdaniem-.-

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2017
  11. niki1990

niki1990 Komandor forum

No żesz motyla noga...38 termosów do końca. Jestem oficjalnie zawiedziona porem oraz orkiszem. Ciekawe, ile mi wypadnie z przebiśniegów. Mam nadzieję, że akurat się uda.

jagódka133 lubi to.
  12. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

a mnie brakło 1500 roślinki xDD,niby nbasiałam na dwóch łąkach bo tylko tyle nasion zostało i chyba się nie uda, miałam tylko 116 sztuk zośki, i zero groszkow zielonych, ważne ze pnace jest:)

13. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

no niestety znowu nie uda mi sie ukończyc eventu brakuje mi 60 termosów to jakiś żart z tymi wypadajkami :) jeden lampion mi został do zapalenia :)

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2017
  14. dana1981

dana1981 Czeladnik forum

U mnie ostatni lampion do zapalenia. Brakuje jeszcze 120 wypadajki ale za godzinę zbieram dwa pola gożdzików. Może dozbieram.
    Nick danusia1981.

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ehhhh kolejny event i kolejne problemy... szkoda, że nie można wysyłać nadmiarów bo po prostu się marnują :( u mnie już +189 i wielu farmerom by to ułatwiło życie.
    Ale może warto się zastanowić czemu inni zbierają w całości wypadajki inni nie. Może warto zmienić "plan działania" który was zawodzi przy tego typu eventach?

to i tak zazdroszczę ja nie mam goździków i melona. Sieję róże, cebulę lub karczocha, na wyspie srebrnik lub po prostu drzewa i zagrody. Zbierałam po 90 termosów ze zbioru. Kilka razy udało się chyba ze 120.

6elka4 lubi to.
  16. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

U mnie termosów nadmiar :p, za to baterii było gorzej niż cieniuchno. :cry:

niki1990 lubi to.
  17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie leciały podobnie. Ale nie liczyłam ile wpadło :) zaraz moze troszkę pogłówkuję. Ale mam item i pnącze i jeszcze zostało.

18. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, do skończenia zostało mi jeszcze aż 12termosów, aż bo posiane mam tyko roślinki na 3h, jak ktoś może to proszę o termosik. z góry dziękuję

19. Luminala

Luminala Forumowy żółtodziób

Potrzebuję 19 termosów :( Jw mam posadzone roślinki, które rosną krótko, nie wiem czy mi się uda... Proszę o wsparcie. Luminala

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 454 na plusie :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.