Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niestety chyba przepada. Jak to mawiają - za gapowe się płaci..

2. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

halina54

Niestety wpłacony towar już nie wróci ,przepadnie.

3. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

mnie brakuje jeszcze 200 roślin- żle policzyłam

Edytowałam cześć posta usunęłam
    MOD_DaMa

4. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Jeszcze dużo czasu do końca więc powinno się udać , ja wczoraj miałam 180 termosików na minusie , a teraz event przeszedł do historii , także głowa do góry ;) trzymam kciuki i życzę powodzenia

Nutka lubi to.
  5. niki1990

niki1990 Komandor forum

2 pola i 155 termosów jeszcze do zrobienia. Tak sobie siałam co potrzeba poza badylem, bo badyl na baha itp, a tu się okazało, ze jeszcze mam 2 pola do odkrycia, oczywiście termosowe. Konkretnie 12. i 14. poletko, czyli razem 270 szt termosa. ale 115 na stanie więc sadzę, że przy posianym porze i orkiszu na wszystkich, do jutra powinno się uzbierać. Zobaczymy jeszcze, ile ze srebrnika wyleci. Ale na luziku powinnam skończyć o czasie. A wam jak idzie?

A swoją drogą to już trochę bp przegięło robiąc w zasadzie 2 eventy wypadajkowo-badylowe w jednym czasie. Ja tam raczej utylizacji nie robię, głównie dlatego, że akurat to, co bym chciała zutylizować, to tego akurat nie można.

6. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja siałam cebule dobrze z niej leciały termosy ,dodam ze event zaczęłam od 0 termosów :oops: wszystko zebrałam przed 14 :p

Event skończyłam bez wspomagania pnączem kasztanowym ,a termów na stanie +189.

Też Ci się uda.

gadek, visa77 oraz pretorianka lubią to.
  7. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

Witam mi zostało 78 termosów do zebrania :)

8. krasnoludek10

Mi zostało 219 termosów do końca8) Za to utylizator od wczoraj o dziwo mi dopisywał:music: I pytanie z innej beczki - dlaczego do jasnej ciasnej event kończy się jutro jak zazwyczaj trwał od środy do wtorku a nie do poniedziałku skoro termosy wypadają tak samo fatalnie jak się szybko chciało skończyć eventówkę a skończyło się wczoraj przez różne osobiste sprawy:mad::mad::mad:

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2017
    bogusiania lubi to.
  9. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Zmęczyć nie mogę tego iwentu. Jeszcze 132 termosy żeby skończyć ostatnie zadanie. -.-

10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Spokojnie do jutra powinno wyleciec/ jesli dlugorosnace posadzisz :) Trzymam kciuki.
    U mnie za 1,5 h koniec -bedzie komplet plecakow..w koncu :wuerg:

kasiag33 lubi to.
  11. krasnoludek10

A co powiesz na sytuację u mnie-.-? 219 termosów brakuje a dzisiaj z melona i goździków wypadło 131 albo i mniej-.-

I dlatego.. Pilnie potrzebne termosy!!!!

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2017
    pretorianka lubi to.
  12. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No u mnie tez taka byla srednia z tych roslin 125-140 sztuk. A moze jednak Ci sie uda? Powodzenia!:)

13. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Wczoraj rano skończyłam świetliki, to zajrzałam do zapisków. I mam tak. 20 kwietnia: G F. goździk ( male pola) 39 sztuk.
    Dzika Łąka, goździk (m.p. )27 sztuk, L P, goździk (m.p.) 40 sztuk, BH melony( m.p.) 21 sztuk. Razem 127 sztuk. Trzymasz normę krasnalu.

14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Świetlikowy przeszedł do historii :)
    Dłużył mi się przez roślinę, bo nie siałam na wszystkich możliwych polach.
    Pnącze odpalone, termosy w nadmiarze.
    Trzymam kciuki za walczących :)

15. niki1990

niki1990 Komandor forum

witaj w klubie, ja mam 136 do końca. u ciebie też okienko 12?

16. krasnoludek10

To tak samo jak mi, ale nadal nie rozumiem, czemu event kończy się jutro skoro zazwyczaj kończył się we wtorek a jutro jest przecież poniedziałeko_O:mad::sleepy:

bogusiania lubi to.
  17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Udało się ukończyć i zdobyć pełne pnącze :D

To dzięki Waszej pomocy i ogrom wypadajek dziennie
    Dziękuję za termosy [​IMG]
    xBabciaEwa,peterek_w,panoramaogrodnicza,Ciernik44,pusia57 ,seler70,stokrotka1951,juluszkaKarinkaP,abc123,jurasek49,salatka145,
    Zła_Kobieta,panna4410,barkoz,eliza90710,bacowa70,AnnDżelina ,pretorianka ,maliniakkk,Anaztazja_Cross, -vanesa114- ,MarcinPaweł ,
    kaniape4410, teija, madziula008,sqra, Samedi31 ,AGA1173 ,pietruchin52 ,antonina-farmerska ,anna.kami ,listopad51,

Czytajcie szybko :)
    nie wiem czy to nie usunie Mod niby w temacie eventu ''ale '' ;)
    Trzymam kciuki za walczących
    Gratuluje wszystkim którzy ukończyli cały event

18. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

19. aneta9292

aneta9292 Okazjonalny autor

Brakuje 149 termosów, posiana bawełna. Myślicie że uda mi się skończyć event?

20. krasnoludek10

Jasne - prędzej niż mi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.