Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Ja też wreszcie skończyłam.:cry:xD Jeszcze tylko bateryjki na pnącze dozbieram i to by było na tyle :oops:xD
    10 farmarek mi zbrakło, bo licencjonowany gapiszon ze mnie.-.- Jak mi machina wypluła w drugim wsadzie XL max, czyli 150, to trzeba było wkładać L.
    Zapłaciłam gapowe. Dostałam z XL... 24 :pxD

Edit: Panoramie bardzo gratuluję oczywiście :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja chyba sobie poświętuję do końca eventuxD A baterii poproszę do pojutrze rano o jakieś 500 z małym nakładem pracy - będzie na kolejne utylizacje (jak tendecja się zachowa rzecz jasna) :p Miłego odpoczynku:) Zbiór za 3 h 58 min i ileś tam sekund - aż taki szczegółowy nie jestem:D

basia_z_ i kacper_07 lubią to.
  3. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

To ja też się podzielę osiągnięciami , do końca 2 lampiony do zapalenia , brak 180 termosów , ale to już można rzec z górki chyba się uda :p

4. gadek

gadek Fanatyk forum

Tomku,ale wiesz,że po evencie baterie do wymiany?

5. krasnoludek10

Nie wiedziałemo_O To niestety trza się za utylizację wziąć:(

6. gadek

gadek Fanatyk forum

No niestety pozmieniało się :)

agni33, Nutka oraz Tralanetka lubią to.
  7. visa77

visa77 Komandor forum

Jeszcze tylko 114 termosow:sleepy: i będzie koniec xD
    posiałam już goździki żeby dzisiaj odpocząć od siania :p a tajemniczości wystawię po evencie

basia_z_ i ankak106 lubią to.
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie ostatnia prosta :) właśnie kręcę ostatnie plecaki (zostało mi całe 6 szt jagódki) i zostaje zebrać 91 termosów. Jutro wypadne :) i wsio.
    Na 5 utylizacji XL 5x30 farmarek >:( no nie mówię, że liczyłam na 150 ale chociaż jedna 60 mogła wpaść. Teraz zrobię kilka L i koniec.

Ostatnie edytowanie: 22 kwietnia 2017
  9. krasnoludek10

JJednak szkoda mi 20 tys. Goździorów sianych w pocie czoła... Zbiór za 1 h 55 min:p

basia_z_ lubi to.
  10. KUKULA00

KUKULA00 Forumowy żółtodziób

A u mnie jeszcze daleko do końca. Ponad 120 termosów wymieniło mi na SG i PD. Do teraz nie widzę, żeby zostały mi zwrócone. gdyby nie to to zostały by mi tylko dwa lampiony do zapalenia. Za chwilę zbiorę roślinki z pól i okaże się ile jeszcze mam do końca.

11. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

jeszcze tylko 116 termosików i event świetlikowy przejdzie do historii. Ciekawa jestem czy z Super Pól z uszlachetnionej cebuli będą wylatywały termosiki i baterie?

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

o dziwo skończyłam... aż się sama dziwię kiedy mi te termosy wypadły :p siałam co popadnie, marchew, pszenice, soje, truskawki, grzyby, na noc dlugie, na bahamie tez roznie i o ... ostatnie plecaki ukręcone i oddane, pnacze hula
    odkrylam tsy na bahamie i dostałam eukaliptusa xxl i achache xxl :D
    pieknie :)
    reszta wystawiona dopiero co ;)

agni33 i basia_z_ lubią to.
  13. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Ja wlasnie zakończylam przygodę z lampionami, w stodole czeka na wymianę 500 termosów, Teraz trzeba się trochę poutylizować;) Mam już pnącze i dodatkowy item, ale w sklepie tyle dobroci do kupienia że trzeba jeszcze trochę powalczyć. A swoją droga dwa eventy wypadajkowe razem to bardzo nietrafiony ( delikatnie mówiąc) pomysł-.-

Ostatnie edytowanie: 22 kwietnia 2017
    morellaa i Nutka lubią to.
  14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jak dozbieram 130 termosów to będzie koniec.
    Może się uda :)

15. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

250 termosów do końca, na spokojnie powinny wpaść, 2 lampiony do zapalenia, eventówka nawet w lekkim nadmiarze, także jest dobrze tylko czekać na termosy. ;)

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wlecze mi się ten event z lampionami strasznie. Jeszcze 40 termosów brakuje.
    Roślinki w nadmiarze 34 sztuki.

agni33 lubi to.
  17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Termosy dolecą :)
    Mnie brak jeszcze 800 szt eventówki, ale jutro dosieję. Dziś na noc włośnica poszła.

basia_z_ i Ciapciak1703 lubią to.
  18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

@gadek no na szczęście nic nie wykrakałam i dziś wszyscy wszystko na swoim miejscu a juz nawet troche kapelusik poprawiłam i tam za winkla zerkałam oby niczym nie oberwać :p
    A w temacie to troche sie przeliczyłam i jednak koniec pewnie jutro dopiero bedzie bo jeszcze troche termosów brakuje :(

gadek i basia_z_ lubią to.
  19. Nutka

Nutka Komandor forum

Koniec rozdwojenia jaźni ;). Świetliki zakończone :). Z tajemniczej zagrody dostałam żółtą jajcarnię :wuerg:xDxD:cry:. Drzewka na Baha chociaż trochę pocieszyły, bo to durian i beukarea:music:. Drzewka farmowe jak nie zapomnę wystawić to będą dopiero jutro ;). Trzymam kciuki za jeszcze walczących i myślę, że Ci co naprawdę chcą to skończą ;).

20. gadek

gadek Fanatyk forum

Ha ha,przynajmniej głowa cała;) No ja tam do stodoły poleciałam zerkać z rana:D
    Termoski wypadną,zasiej coś długiego i dasz radę:)

visa77, bacowa70 oraz agucha31 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.