Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo możliwe, a w kolejnym świetlikowym będzie 8 500 termosów do zebrania i od razu się wszystkim wyłącznika odechce :eek:;)

2. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ej, ale to ja teraz nie wiem w którym wątku lepiej pisać, bo będzie, że off top xD
    jedno nie leci i drugie nie leci - choć tyle wspólnego jest
    jak dwa badyle do wysiania poproszę podwójne pola...:p
    ale nie wiem co za inteligentna bestia wymyśliła dwa siewno-wypadajkowe eventy w tym samym czasie ?! -.-

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie bylo za malo wiec dolozylem,,,i przeszloxD;)

4. SMOD_Atena

Ja cały czas piszę o evencie świetlikowym i opiniach Graczy na jego temat :)

Nutka, Farmani15 oraz draculik34 lubią to.
  5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ty się tak z tego nie ciesz, bo ulubieńcy mają pierwszeństwo na lotnisku i w samolocie xD
    Jagody nie sieję, termosów nie zbieram xD

6. SMOD_Atena

Jak Gracze piszą, że już badyl świetlikowy mają z głowy i się nudzą to teraz mogą sobie siać do utylizatora, chociaż szczerze mówiąc nie wiem po co, no chyba że ktoś ma pustą Stodołę, ale to już temat na inny wątek.

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dobra dobra;)xD
    zreszta jest to blisko pewnego fajnego zameczku ktorego odbicie mozna zobaczyc jako czolowke pewnej wytwornii kreskowej:pxD

draculik34 lubi to.
  8. 2wnocy

2wnocy Czeladnik forum

Witam wszystkich! Właśnie weszłam na farmę i widzę nową roślinę do siania,czy to oznacza, że robimy dwa eventy równocześnie? Z magicznych drzew wypadają tylko termosy...

draculik34 i Tralanetka lubią to.
  9. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nowa roślinka dotyczy eventu z utylizatorem,ale wcale nie jest potrzebna do jego wykonania:) Tam liczą się baterię, które są nową wypadajką i wypadają ze wszystkiego:)

Nutka i draculik34 lubią to.
  10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Tak z tą różnicą że z 2 roślin do siania możesz siać jedną jak masz zapasy konkretne w stodole
    takie nowe czasy nadeszły na razie 2 eventy naraz
    świetlikowa jagoda rośnie u mnie sobie :)

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Za 2 godziny prawdopodobnie ostatni zbiór eventówki.
    No i jeszcze 381 termosów brakuje.

12. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

No niekoniecznie. Masz kilka wariantów do wyboru. Robisz dalej świetlikowy, a utylizator wyniośle ignorujesz ( nie powiem kogo cytuję i tak wszyscy wiedzą ;))
    Siejesz tylko do utylizacji, a świetliki na potem, albo świetliki na 4 polach, a gwiezdne coś tam tylko w lesie tropikalnym siejesz - jeśli masz pustki w stodole, albo taki kaprys )....:cry:xD

13. szklanapulapka

szklanapulapka Czeladnik forum

Witam! Jestem za...jeżeli, dwa eventy, dwie rośliny do siania, to z magicznych drzew dwie ''wypadajki'', do każdego eventu po jednej.

14. atka...

atka... Czeladnik forum

witam Graczy... nie ma to jak darmowa gra...

usiamik46 lubi to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Do siania jest jedna roślinka.Ta do nublonów jest zbędna.

16. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobrze piszesz :D jestem za :D tyle magików i wszystko w piach bo jakieś termosy lecą :cry: Nie bawię się tak :cry:

17. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

osmielam sie napisac ze nieeeeeee podoba mi sie cala ta akcja event na evencie - ok, gdybysmy mogli wysylac / otrzymywac jeszczze raz tyle prezentow ( wypadajek) - nie fear.

a zajumane termosy to juz nie skomentuje :p

Nutka, godia17 oraz 6elka4 lubią to.
  18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Nie ma co komentowac. Niby zginely potem sie odnalazly i po sprawie. Badyl rosnie -nuda. Zapomnialam dopisac ze to wszystko wina tych biednych elfow co siedzialy sobie spokojnie w stodole i nagle zaczely komus zawadzac

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

6elka4 - jestem tak Zła, że post usunęłam i zachowam go tylko dla siebie. Nie wnosił też nic w tematykę eventu.
    zosia62 - post nic nie wnoszący w temat eventu usunęłam.

20. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

powiało chłodem a Zła uzbrojona jak mało kto xD:p
    ja też jestem zła, czemu to tak wolno rośnie ? dopalacze nie dają rady
    co prawda 12 lampionów odpalone, a reszta ? czeka jak zwykle na wy-padalce

eliza9070, Nutka oraz gadek lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.