Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie brak ok tysiąca roślinki,więc jeden zbiór.Wypadajki dawno w komplecie.Teraz mam włośnice na baterię.Potem zasadzę eventówkę i wieczora będzie po evencie.Nastawiam się na baterię,do których w ogóle nie mam szczęścia.W niedzielę odpalam kasztanka.

Nutka, gadek oraz visa77 lubią to.
  2. w_gwiazda

w_gwiazda Forumowy żółtodziób

zabrali wiecej oddali mniej , czy ktos robi sobie jaja

3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaj sąsiadeczko -nie ma żadnej informacji że dopisują termosy -wszystko po cichutku jest robione-szkoda że nie wiesz jaki "stan" miałaś

agni33 lubi to.
  4. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie nublony przybyły a u mnie 2 baterie lipa

5. w_gwiazda

w_gwiazda Forumowy żółtodziób

oddajcie termosy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rabneli przynajmniej 30 termosow

dlaczego nie moge zobaczyc jakie dostalem prezenty od rana

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji Edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 kwietnia 2017
  6. BlueAnnie

BlueAnnie Czeladnik forum

Eventówka zebrana, teraz byle szybko termosy wypadały :)

7. gadek

gadek Fanatyk forum

Mnie oddali co do sztuki termosy wraz z elfami ,czy na pewno pamiętacie ilość jaka była przed wymianą:music:
    Jeszcze 102 termosy i chyba ostatni zbiór eventówki,ja zebrałam włośnicę po 14-tej i 163 termoski wypadły,a przy okazji 194 baterie:)

MOD_DaMa i AnnDżelina lubią to.
  8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

mnie oddali tyle co zabrali - zapisałam sobie ile mi zabrali - sprawdziłam i się zgadza :)

zebrałam goździki z którymi poczekałam niecierpliwie do tej po 14-tej i wpadły termosy z bateriami

Daisy44, gadek oraz panoramaogrodnicza lubią to.
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

brak jeszcze 310 termosów. Myślę, że w niedzielę będzie komplet.

10. gadek

gadek Fanatyk forum

To masz teraz termosy na baterie:D

11. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Mnie zabrali renifery, nawet nie wiedziałam, ze je jeszcze mam, a teraz nie wiem gdzie ich szukać....

12. zosinski

zosinski Okazjonalny autor

Pozbierałam parę drzewek i 4 baterie wypadły a termos ani jeden:mad:Nie powinno się łączyć wypadajek z innymi wypadajkami:mad: Przez ten nowy event mogę nie skończyć poprzedniego eventu:cry: A jeżeli już, to niech równo wypadają czyli 4 termosy i 4 bateriexD

agni33 lubi to.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Mi też tyle brakuje i sobie obliczyłam , że jutro wieczorem powinnam mieć komplet .

gadek i visa77 lubią to.
  14. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam wszystkich. U mnie brak jeszcze 300 termosów i dwa zbiory eventówki. Z goździków i melonów wypadło 150 baterii. Tak więc kupiłam pnącze i item do poprzedniego pnącza "słodka niespodzianka". I od nowa zbieranie na magiczne drzewko:mad:

visa77 i xBabciaEwa lubią to.
  15. visa77

visa77 Komandor forum

Jeszcze ponad 4 tys badyla i ponad 300 termosów i będzie koniec :p dobrzy sąsiedzi już bateryjki podsyłają xD

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja mam mniej uszlachetnień :) dlatego więcej mi się zejdzie. Ale nigdzie mi się nie śpieszy :) w weekend i tak mam mniej czasu :)
    i tak będę sobie siać karczocha (cały czas uszlachetniam) to będą leciały te termosiki razem z bateriami.

Ja miałam prawie na równo baterie z termosami różnica była niewielka: 70/74

17. 13malinka94

13malinka94 Okazjonalny autor

Jestem tego samego zdania. Jeżeli łączyć eventy, to bez następnych wypadajek. Kosztem termosów są baterie a nie każdy baterie chce.:mad: Dla mnie priorytet to termosyxD A może BP zaprojektuje wyłącznik na wypadajkixD Wypadałyby te które chcielibyśmy aby wypadały. xD Teraz to jest tak, że kosztem termosów wypadają baterie:mad:

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wiesz ja myślę , że najważniejsze skończyć w terminie i gitara - powodzenia .

6elka4 i visa77 lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ci co chcą baterie lecą im termosy... a że już skończyli to termosy idą na zmarnowanie. Tak to już jest.

oooo to to święte słowa :) wzajemnie :)

visa77 lubi to.
  20. gadek

gadek Fanatyk forum

W hodowlanych w stodole powinny być :)

Nutka i visa77 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.