Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

u lalala n aż szkoda że to nie prawda ależ to prawdziwy rekord ilościowy :) A przecież 1 kwietnia był 20 dni temu :p
    Czekam na zbiory jeszcze 2 godz i roślinek juz niewiele braknie ale hmmm gorzej z termosami :p

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Poczekaj jak nubloni wejdą , to będą dyskoteki dopiero , zbieram cebulę i posieję , baterie wylecą wieczorem .

3. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Sie czepiasz !!! Chyba kazdy wie ze zwrócą nam przedmioty ktore zostały wymienione na SG I PD :p Bez przesady

Frytka2012 i 6elka4 lubią to.
  4. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ludzie poluzujcie troche gumy i dajcie Modom spokoj,kazdy wie ze to nie ich wina a takie czepianie sie jest naprawde nie na miejscu. W temacie termosow 471 badyl dojrzewa.

duringd, chrumcia91 oraz -norbijas- lubią to.
  5. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

O widze, ze mnie takie rzeczy ciekawe ominely. Jednak kto rano wstaje temu...;)
    U mnie wszystko w porzadku bylo 400 jak szlam spac, jest 402- bo sasiadki przyslaly.
    Moze nabroili na kontach tylko tym, ktorzy te elfy czy tam reniferki mieli do wymiany?

6. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A u mnie nic się nie dzieje ani dyskoteki , ani ufo no normalnie nuda :)

gosiunia007 i AnnDżelina lubią to.
  7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Hm..zabrać to mi nie zabrali ..ale nie dopisali.. ale zwrócą i mam nadzieje z nawiązka :p
    Te termosy to przypominają mi banki na śmietanę jaką dawno temu miała babcia..8)
    Terror- badyl do wieczoru będzie w komplecie( sieje na dwóch łąkach) a o termosy się nie martwię jeszcze wypadną ..do końca trochę czasu jest
    Witam pracusiów i leniuszków też...:p

Nutka, agni33, gadek i dalsza osoba lubią to.
  8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

skrypt bedzie dzis wlaczony a przy okazji i kolorowe renki zostana oddane..i to chyba dzieki nim wybuchla ta cala afera..xD

9. malgosia355

A ja teraz zajrzałam do stodoły i mam 2 elfy :) no mówiłam- pisałam nuda u mnie hihihiihihi

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie bo ja nie miałam ani reniferkow ani elfów xD - chyba bo tych mi nie wymienili
    wzięli tylko termosy

mam 7 termosów - zachęcające :p

11. malgosia355

Zaraz ci podeślę będziesz miała 8 na osłodę :) Łap tylko się uchyl co bym ci krzywdy nie zrobiła a w temacie badylek rośnie wypadajek 191 :)

Majeczka13 i AnnDżelina lubią to.
  12. 6elka4

6elka4 Baron forum

No i wybuchla afera termosowa!!! Z udzialem elfow.

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie też tylko termosy zawinęli, bo reniferków już nie miałem :), ale spoko, zwrócą, odda się do eventu i się go skończy, a później się trochę poutylizuje, co by zwinąć kilka fantów :p

Majeczka13 lubi to.
  14. kasia103500

kasia103500 Okazjonalny autor

pięknie zabrali mi wszystkie termosy wczoraj a miałam ich ponad 500 sztuk a dzisiaj mam tylko 30 z dzisiejszych zbiorów

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zebrałam cebulę i imbir - 101 termosów wypadło - jest moc .
    Pola obsiane i do wieczora spokój , babcia odpoczywa .

16. tigre

tigre Fanatyk forum

Kto rano wstaje temu termosy zabierają :D:D:D:D

A ja nawet nie wiem ile mi zakosili :( jakoś rano nie jestem zbyt ogarnięta chyba ;)
    Teraz się chciałam doliczyć ale jakoś ....... zobaczymy wieczorem jak się skrypt pojawi

17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Poważnie? :pxD:cry:
    w sumie co im te renki zrobiły, że sie ich czepili, siedziała gadzina grzecznie w stodołach nie wadząc nikomu, to ruszyli i się bydełko rogate zemściło:p
    za 20 minut zielsko swiecące, a później czekam na kosmitów ;)

Nutka, gadek oraz Majeczka13 lubią to.
  18. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Hejka Już oddali termosy....przynajmniej na moim koncie, nic mi nie zginęło......wystarczy się przelogować Pozdr :))

Nutka, Mariolka7214 oraz Majeczka13 lubią to.
  19. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

aż mi się gorąco zrobiło jak zajumali mi termosy, ale doczytałam że oddadzą - mam nadzieję że się pomylą i oddadzą trochę więcej

Majeczka13 lubi to.
  20. frixi77

frixi77 Ambasador forum

oooo jaki z Ciebie śliczny kurczaczek haha :p Termosy wracajcie

AnnDżelina i Majeczka13 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.