Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Tak samo u mnie mi zabrano 481 termosów. Siew skończony miały się kręcić w młynie a tu taki klops.

2. piama2

piama2 Czeladnik forum

Fajnie, nie mogę kręcić plecaków, bo zabrali termosy, zasieję rośliny i co...znowu zabiorą wypadajki...

3. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Okolo 350 wypadajek poszlo <CIACH> Pewnie przywroca tylko, ze nie wiem czy teraz zbierac co zasiane, a to oznacza, ze przed praca nie zasieje pol, a termosy leca jak krew z nosa. Co wy wyprawiacie?

Wykropkowany fragment usunęłam bo nawet w takiej formie pozostaje wulgaryzmem.

MOD_Scarlett

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 kwietnia 2017
  4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie wymieniono nie tylko termosy:( Również elfy i coś tam jeszcze.

5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witam :)
    Ludzie, nie gorączkujcie się tak. To problem masowy, nie tylko u nas... Niemcy też płaczą więc PT stanie na głowie i te termosy nam zwrócą... ;) Mnie też zabrali, ale czekam cierpliwie na naprawę. Może jeszcze jakąś rekompensatę dostaniemy?:p;)

gadek i dzidzi9 lubią to.
  6. kmisia3682

kmisia3682 Forumowy żółtodziób

77 godzin do końca eventu, a wy zabieracie termosy to poco robicie te eventy?

agni33 lubi to.
  7. piama2

piama2 Czeladnik forum

Rolnik na farmach orze od 5-tej rano, żeby przed pracą zdążyć posiać, zebrac owoce z drzew, nakarmić zwierzaki, a tu niespodzianka...zabierają termosy

Nutka lubi to.
  8. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, co prawda u mnie nie było wymiany, ale moja sąsiadka napisała do mnie że jej wymieniono. Natomiast wypadalność termosów i u mnie jest znikoma. Naładują kilka eventów na raz i mamy tego skutki. Poza tym podobne wpadki zdarzają się zbyt często więc trudno dziwić się graczom że im nery puszczają, to gracze utrzymują grę za realną kasę i należy im się szacunek i przeprosiny, a nie ustawianie do konta i upominanie za zły ton.

9. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Wiem, ze oddadza, ale nie moge zebrac pol i zasiac na nowo, bo tego na pewno nie oddadza (przeciez nie bylo w stodole). Siedziesz w domu caly dzien to mozesz poczekac, ja niestety nie moge. W ten oto sposob po raz kolejny jest fajnie

10. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja zebrałam i zasiałam, wypadajki lecą normalnie, a że oddadzą tylko te zabrane ze stodoły to normalne...

11. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Niech oddadzą z nawiązką potrójnie albo podwójnie -prawda?

agni33 lubi to.
  12. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Fakt, wypadajki wypadly (i jeszcze nie zniknely!).

13. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Bo tu jest tak że nie wolno gadać tylko grać:D aby nie zniechęcać potencjalnego chcącego przystąpić do gry:Dktoś tam pomylił 21 kwietnia z 1 kwietnia :D
    Zebrałam roślinki. Termosy poleciały i szybko do młyna. Mam nadzieję że tam są bezpiecznexD:cry:

14. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki:oops:,
    chociaz raz pomarudze:sleepy:, duuuzo rzeczy mi wymienilo:oops:, termosy tez
    ale mam nadzieje, ze to wroci;)

Dybilas4 i agni33 lubią to.
  15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Na razie naprawiono błąd polegający na wymianie przedmiotów eventowych. Na pewno niezwłocznie przekażemy Wam informacje co z termosami, które zostały wymienione, kiedy tylko otrzymamy je z centrali. Proszę o cierpliwość i unikanie oskarżeń, że zrobiono to celowo, bo na pewno nikt nie chciał dokładać sobie i nam pracy, a Graczom nerwów.

tigre lubi to.
  16. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

dziunia49

Rozumiem Twoje niezadowolenie nie mniej, bardzo proszę nie rzucaj fałszywych oskarżeń.
    Post usunęłam.

17. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Szczerze, nawet nie zwróciłem uwagi, że termosy zabrali.
    Owszem komunikat dostałem, ale nie czytałem go mało się nim interesując, poczytałem temat, zajrzałem i faktycznie na stanie tylko 5 termosów tych po porannym zbiorze :)
    Nie wiem po co się tym przejmować itp. by emocje brały górę z powodu głupiego błędu.
    Błąd błędem, jeśli występuje u każdego to jasne jest, że prędzej czy później BP to naprawi i je zwrócą lub dadzą rekompensatę pod inną postacią bo taki mają obowiązek względem nas.

Trzeba powołać komisję śledczą i zbadać okoliczności kto dokładnie za tym stoi xD

18. mrowkolef

mrowkolef Czeladnik forum

Dobrze, że roślin nie zabrano,mogłem posiać,to może zbiorę odpowiednią ilość!!!!

19. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Ojojoj to ja robię fotki póki jeszcze mam termosy :)

20. duringd

duringd Zaawansowany

Napisałem zgłoszenie do PT. Okazuje się, że nie tylko ja mam problem z termosami.
    Zdaje się, że problem występuje u osób, które miały jakąś starą wypadajkę do utylizacji.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.