Event Świetlikowe święto - edycja wiosenna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Gratuluję ! Ładny wynik :)
    U mnie 211 termosów :)
    Cieszy mnie i to :)

2. juliuszka

juliuszka Generał forum

To moje, to jedynie wynik sekundowych turbogoździków :)
    Szkoda, że nie pozwalają na uszlachetnianie tych nowszych roślinek (że o wyspie nie wspomnę)...

3. marocco

marocco Stały bywalec

Albinosy można mieć też z cudownego pnącza. Odkryj w drzewie mądrości runy "Cudowne pnącze", co prawda przy tym evencie już nie uzbierasz ale na przyszłość na pewno się przyda 8)

agni33 lubi to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

w weekend szkoła- zaliczenia, do tego opieka nad chorymi dzieciaczkami więc wtedy tylko długorosnące zostają. Nie mam wyjścia muszę podgonić przez noc dzisiejszą i jutrzejszą. ;)

5. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Dzięki za podpowiedź - spróbuję. Osobiście nie należę do tych Marków, więc będę chyba jednak zasiewała coś na dłużej :) Co do szklarni to muszę przyznać, że jeszcze tego nie ogarnęłam - aż mi wstyd :p Ale spoko - doczytam :)

chrumcia91 lubi to.
  6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jasne, to wymaga planu :) Brawo Ty !
    Ostatnie drzewka zebrane. Roślina zasiana, farmer może odpocząć :)

.Basia410. i gadek lubią to.
  7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Nie wiem czy ten event wymaga specjanego panu. Dam znac pod koniec. :p
    Zarabianie na pszenicy wciaz niebezpiecznie kuszace ;)

Ciapciak1703 i tigre lubią to.
  8. tigre

tigre Fanatyk forum

u mnie na targu dalej ta [ciach] rzeżucha wymiata .... a ja dalej nie wiem po co to komu.....
    Myślę - mam wprawę to może posieję a na razie godzinka do zebrania eventówki i poletka zajęte...zieeeeeew

Jednak ciachnę całość - nawet po części "wyciachane" czy też niedokończone przez Ciebie wulgaryzmy są niedozwolone.
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 kwietnia 2017
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Dzień dobry wszystkim :)
    za 3 min zbiór :) a tak z rana wykręciłam sobie na kole 12h kuponik :D potem były różowe gęsi ale jak zwykle do różowości mam pecha i wypadło 3700TPD :( ale to nic może kiedyś się uda.

Aktualizacja po zbiorach:
    Roślinki 6242 szt, a termosów 273 :) 8 lampionów odpalone (zostały do odpalenia z termosami i plecakami, oddałam roślinki i zostało 5 szt plus to co zasiane na polach :D)

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2017
    Ciapciak1703 i Sekme lubią to.
  10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Witam z rana roślinki za 1,5 godz do zbioru
    narazie u mnie wygląda tak idę po pnącze

11. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Wlecze się ten ewent jakoś, 7 lampionów zapalone.
    Wieczorem zapłoną kolejne.

dantic3 lubi to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja wczoraj wbiłam 99 poziom :D
    czekam z niecierpliwością na 100 ale to jeszcze mi troche zajmie czasu xD

co do eventu to mam 319 termosów i 6842 roślinki, sieję wszędzie :)

13. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja jeszcze nic nie zaświeciłam.... tradycyjnie czekam na termosy aż skompletuję całość i hurtem oddam. ;):p
    Roślin mam 2500 + to co na trzech polach... spokojnie do końca eventu sie wyrobię ;)
    Na razie mam 315 termosów, ale jeszcze drzewa będą do zbioru i roślinka.... jakoś sie nazbiera. :p
    W razie czego kasztanek w pełnej gotowości czeka, ale myślę, ze nie bedzie potrzebny :p;):)

Sekme, jagódka133 oraz dantic3 lubią to.
  14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mnie się udało zdobyć 97 dwa dni temu. Też sieję na 4 polach. Mam dopiero 5265 i to co zasiane oraz 245 termosów8)Najpierw chce wysiać badyla a potem to się zobaczy;) Tymczasem gonię po targu w poszukiwaniu okazji ... i ... zarobku:D Aktualnie sieję przez chwilę drobnicę póki mam kombajn:D

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2017
    jagódka133 i xBabciaEwa lubią to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratulacje Iwonka .
    Doberek wszystkim !
    U mnie na stanie 6788 jagody i 296 termosów - zbieram na razie .
    Jak wysieję całą ewentówkę to zacznę coś zapalać .
    Miłego dnia i fury termosów życzę .

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Oj Babcia leci z zasiewem że hej:D Coś mi się obiło, że bez maszyn-tym bardziej podziwiam:) Ja nie babcia a ledwo doganiam i to przy dobrych wiatrachxD Trochę przydługawą eventówkę dali:pNie chce mi się siać tej jagody ale bez tego nie osiągnę celu więc znowu łapię za widłyxD

jagódka133 lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dziękuje ;)
    ja za 40 minut zbieram ;) na szczescie mam kombajn jeszcze :p

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Palce jeszcze mam sprawne , a chcę wysiać jagody i mieć z głowy . O termosy pomartwię się póżniej .
    Często jadę bez maszyn , więc spoko i do przodu .

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Gratuluję, piękny poziom. :D:inlove:
    U mnie powolutku do przodu, 12 latarenek świeci. :D
    Na farmie króluje cebula, na wyspie jagody. Mam nadzieję, że razem zbiorę potrzebny komplecik. ;):)

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

kolejny zbiór za mną :) dziś koło 22 koniec z eventówką :D właśnie zasiałam eventówkę więc jak to dojrzeje jeszcze jeden siew i koniec :D potem tylko róża i karczoch(potrzepuję do szklarni :D) znudziła mi się cebula :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.