Opinie Świetlikowe święto - edycja jesienna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Brawo Ty. :DWczoraj były na moim po 35 tys. i to było jużo_O sporo a dziś ... przekroczyły 100 tys.o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O:D:D:D:D:D:D:D:D:D żebym jeszcze miała co sprzedać:pxD
    Ale czemu popsuły? Zawsze możesz zarobić;)

2. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Wstępny plan był taki żeby zgarnąć 5 odznak płaz, 2x po 1 bananie i może itemki do pnącza na wymianę na następny G&T bo i tak nie planowałem robić ewentu w całości a teraz wydawać przeszło 2 mln na świeczki, nie chce mi się :p
    wolę już sprzedać te kilka co mam z warsztatu i gitarka, będzie jeden item tylko i banan, mooże ;)

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A no chyba że tak;) Też mi się nie chce wydawać ponad 3 mln na te świeczki:p Nie warto. Nie mam dylematuxD No ale może coś podłubię bez spinki8) Pnącze co 28 godzin?? kto to wymyślił??:pxD już te 14stki czy 16stki ledwo przełknęłam :pxDTak że pnącza nie chce-bo ogólnie nie powala, ( jakby było x poziom to takxD)a co chce i czy w ogóle coś to się zastanowię:):p

magdusia668, dantic3 oraz Azile lubią to.
  4. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześc, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Event lekki, łatwy i przyjemny.
    Wysianie 18.000 zielicha, to nic nadzwyczajnego. Bez spinki 2 doby i po evencie.
    Dla Ingrid wysiałem 57.000, więc ten to pryszczyk.
    Życzę wszystkim przyjemnego siania.

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Na sianie i czekanie to chwilowo mam alergię:eek::p;) Ale może coś zrobię metodą na leniwcaxDNa pewno nie będę mieć pnącza bo świece za drogie :p:D na to;). Item-ów w tym układzie nie chcęxDDla porównania: ingrid dałam ponad 28 tys. badyla i to nie za bardzo pilnując zbiorów. Tu bym też sobie poradziła ale motywacji brakxDMoże to przez te przerwy ... niby nie wina BP ale... noxD

magdusia668 lubi to.
  6. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

odpuszczam sianie , pnącze nie powala ;)... lubie farme ale od jakiegoś czasu zbyt wiele na raz się dzieje a przecież nie "samą farmą się żyje ":).powodzonka farmerom robiącym wszystkie eventy:inlove:

Farmani15 lubi to.
  7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No to się dzieje... świece po ponad 100 tys.- najdroższa po 121000xD:cry::p;) Niby po 95 też są ale ... xDSzukam jakiegoś hamaka bo na krześle niewygodniexD:p;)

Farmani15 lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

10. duringd

duringd Zaawansowany

Miałem nie robić, ale jednak zrobię. Tylko krowa nie zmienia poglądów.
    Miałem kupić 30 świec skunksowych. Kupiłem już prawie 400. I nadal łapię.
    Ciekawi mnie jaką cenę osiągną.

11. Anneloes

Anneloes Koneser forum

U mnie na targu najtańsze świeczki po 125 000, dobrze że odkryłam w stodole 23 sztuki, resztę sobie dorobię :)

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i przerwa techniczna

13. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

I wywaliło z gry -mała przerwa w oczekiwaniu na event

magdusia668 lubi to.
  14. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

dobrze, że chwilę temu wybrałam ostatnie nagrody z poprzedniego eventu. ciekawe, o ile ten się opóźni, bo mi się zaczyna robić ciasno w grafiku prawdziwego życia...

AnnDżelina lubi to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja nie rozumiem miał się rozpocząć event o 14 a tu przerwa techniczna!!! Nie mogli tego zrobić wcześniej :mad:

Anetta41 lubi to.
  16. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

I gra wysypana :D

pretorianka lubi to.
  17. Anneloes

Anneloes Koneser forum

O, wybuchło xD No nic, czekamy. Przy dwóch eventach na raz można się było tego spodziewać.

pretorianka lubi to.
  18. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

I przerwa techniczna xD

pretorianka lubi to.
  19. Anneloes

Anneloes Koneser forum

No pewnie, że nie mogli. Przerwa jest właśnie dlatego, że coś się im wysypało ;)

pretorianka lubi to.
  20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

:pWywaliło mnie z farmy... to ja też zrobię sobie przerwę ... od eventów. xDZresztą już wcześniej podjęłam taką decyzję;) Brawo jaxD

Dybilas4, pretorianka oraz Farmani15 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.