Opinie Świetlikowe święto - edycja jesienna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pójdą w górę, pójdą, ludzie mają mało fabryk świec, długo dojrzewają, myślę, że będą rekordowe ceny.
    Ja już upolowałam, mam 33, ostatnie kupowałam po ponad 40 tys., a ciągle na targu szaro.

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

zgadza sie każda MODKA to dama a ta jest wyjątkowa :Dpesełkowi zdrówka życzę :)mój targ nr 1 wystawie wam za funcika :Ddobranoc

Ostatnie edytowanie: 10 października 2017
    basia_z_, Anetta41 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

az tak duzo to ich nie mam..ale miliony z nich mam:)
    a tak juz na powaznie,,to warto miec w miare spore zapasy i to wszystkiego;)

4. dantic3

a gdzie to wszystko produkowac jak ewent goni ewent ;)

toDzasta, Anetta41 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  5. -norbijas-

a kto ci kaze wszystko produkowac?..u mnie stoja drzewka a w stodole mam kury..kaczki i inne rzeczy
    np motyli u mnie tyle..

6. dantic3

mam troche wszystkiego ale az tyle ? brawo :Djestes super farmer nie taki obibok jak ja :D

7. -norbijas-

takich jak ja sa setki...cos przez te siedem lat trzeba bylo robic.....

8. dantic3

tez zaliczyłam 7 lat ,ale tyle sie nie dorobiłam ;)trzeba zaczac tyrac i hodowac :D

9. wiocha5

wiocha5 Baron forum

też gram od początku w farmę w Polsce. Mam skończonych 95% eventów. Ale staram się racjonalnie myśleć i wiem ile wysiłku kosztują eventy graczy mniej doświadczonych jak i z pokaźnym bagażem doświadczeń.

10. tigre

tigre Fanatyk forum

Jak dobrze, że nie miałam czasu się dziś forumować...o nowych eventach zapomniałam bo przecieź jutro dopiero toporki się kończą....inaczej pewnie bym nie tylko testowo jak Norbi ale wogóle zapasy puściła...a tak po 75 tysi za sztukę wymiotło w sekundę :inlove::inlove:teraz dumam...sprzedać ostatnie 30 czy nie ;)
    T

11. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam, mam dość siania, 18000 tyś rośliny i to dla zagadkowych zagród, a potem pomarańczowy ul, żółte krety nie dzięki . Starczy, rząd dający, 20000 tyś sg czy ktoś z organizatorów gry nie zagląda na rynek. Wiem gdyby nagrodą były zagrody bizony, bażanty to bym się zastanowił nad udziałem, tak jestem na nie na dziś. Pozdrawiam i życzę powodzenia, osobiście nareszcie doszedłem do wniosku, że nie każdy event trzeba ukończyć. Wiem, zaraz się fala krytyki na mnie posypie, bo mam zbyt wysokie wymagania ale nagrody powinny być adekwatne do wkładu pracy, lub nawet finansowego.

dantic3, gosiagosia60 oraz duringd lubią to.
  12. rysio

rysio Półbóstwo forum

ode mnie masz pochwale

mysza199710 lubi to.
  13. Emi37

Emi37 Aktywny autor

witam świece już po 102000

14. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hej ale ładne ceny u Ciebie...u mnie słabo koło 40 tys ciągle. Mam ponad 1000 świec, ale fabryczka nawet z paska nie była wyciągnięta . Wystarczyło skupować świece gdy były w cenie 8-10 tys.
    event jak event.. przeciętne nagrody, tyle że pare SG wpadnie, które trzeba szybko ulokować w towarze, bo niestety inflacja okrutna

orkiszowiec, foczunia84 oraz -norbijas- lubią to.
  15. piotrs

piotrs Książę forum

ja wczoraj puściłem po 80 tys i byłem zadowolony aż do teraz jak wlazłem na targ-a tam świece po 120.....

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie to samo po 120 tys dobrze, że kupiłam 25 świeczek więcej (po 30tys) to teraz je sobie sprzedam i odbije to co wydałam na ich zakup do eventu :p

mysza199710 lubi to.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mój targ jest dość tani. Świece skupowałam wczoraj po 18 tys. SG, pod koniec po 20 tys. Dziś mogę sprzedać za 85 tys. a na targu nadal szaro... Czekam na event, koniczyna nie czeka, bo jeszcze rośnie:) Event będę robić nieomal do końca. Tak go rozplanowałam, żeby mieć czas na bieżące cele na farmie:) Nieomal zrobi się sam;)

toDzasta i 0olimpia0 lubią to.
  18. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

świece u mnie już po ponad 99000sg i dumam czy sprzedać wszystko i olać event czy go jednak robić, nagrody nie powalają, ale znowu co tu na tej farmie robić?chyba, że zajmę się produkcją qpyxD

19. kasia750

kasia750 Hrabia forum

ranyo_O swiece u mnie na targu ponad 100000 za sztuke:eek: a ja wczoraj narzekałam ze płaciłam po 35000:wuerg: oj durna ja durna:cry::cry::cry::cry:xD

20. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Świece po 100 tyś za sztukę już u mnie na targu i popsuły zabawę, chyba sprzedam swoje i będzie po problemie, nagrody takie sobie tym bardziej pnącze więc dużo nie tracę. Przynajmniej jednego ZB będę miał xD

mysza199710 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.