Opinie Świetlikowe święto - edycja jesienna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jarzynkka

jarzynkka Czeladnik forum

jak zdobyć świce nie mam żadnej

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Niestety tylko na targu, ale niestety cena nie jest mała a wręcz bardzo wysoka

3. jarzynkka

jarzynkka Czeladnik forum

no to luftu event porażka szkoda było czasu na sianie

zagadkowe skąd na targu, jak ja nie zdobyłam żadnego

Posty połączyłam, nie piszemy postu pod postem, jeżeli chcesz coś dopisać użyj proszę opcji Edytuj.
    Mod Yasmina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 października 2017
  4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

NIe pisze postat pod postem, jak chcesz coś dopisać pamiętaj aby edytować.
    Ale jak nie zdobyłaś? który masz poziom?
    W mieście masz targ i na nim tam gdzie są produkty masz świece.

MOD_Yasmina lubi to.
  5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kilka poprzednich eventów odpuściłam sobie. SG zarobiłam na motylach,świece kupiłam i event wykonałam. Z ts zagrody Chrom ma pomarańczowe pandy, drzewka jutro odkryję:) Może rzeczywiście event nie wart zapachowej świeczki,ale uwielbiam świetliki:inlove: więc event odfajkowałam;).

donatka69 lubi to.
  6. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Termosy mam ale brakuje mi 5 tys. rośślnki. Event tym razem do bani a i świec mi brak. Hodowlany też do bani.

7. tigre

tigre Fanatyk forum

ile?! bosz jaki Ty masz piekny targ ;) gdyby mi brakowalo jednej to moze....ale kto po tej cenie 30 kupixD
    Az polazlam sprawdzic...u nas chyba czesto pradu farmy nie mialy bo w świeczki zaopatrzeni ...tylko po 181 tysi sa xDxDxD

MaDzo i panoramaogrodnicza lubią to.
  8. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Mnie na początku eventu udało się kupić 10 sztuk, każda po 90 tys. Teraz po 270 tyś i nie wiem czy kupić czy czekać na jutrzejszy koniec ...

tigre lubi to.
  9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Na targu 19 aktualna cena świec 221 tys.

tigre i kacper_07 lubią to.
  10. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

U mnie minimum to 337k

tigre i -rybka24- lubią to.
  11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wzrosło na 275 tys.

tigre lubi to.
  12. tigre

tigre Fanatyk forum

255 tys i rośnie :D:D:D:D świeczki idą na rekord :D:D:D wariactwo to jest- musiałby ten pnączak floreny dawać co 12h bym taką świeczkę ze złota kupiła :D

Grevido, -rybka24- oraz MaDzo lubią to.
  13. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

a ja zapaliłam połowę lampionów, roślina w komplecie, na noc posiadałam jeszcze rzepak, jagody, mak polny i lilie z nadzieją, że wpadnie 59 wypadajek, żeby zapalić jeszcze 2 lampiony :) jak na mój poziom, to dorobiłam się na tym evencie :p

14. Grevido

Grevido Stały bywalec

Mi ten event bardzo się przydał, nauczył mnie farmeramowej mądrości żeby sobie zainwestować w produkty, których nie mogę wytwarzać, tak powiedzmy do 50 szt. dopóki ceny są w normie żeby później nie dziadować gdy okażą się potrzebne i nie dziwić się gdy są po 460k jak to miało miejsce w przypadku świec w godzinach szczytu na moim targu :p

tigre i dotikampo lubią to.
  15. tigre

tigre Fanatyk forum

Wiecie co?stwierdzam, ze te swieczki mocno dodaly pikanterii temu eventowi i faktycznie nauczyly troche nasza farmerska brać ;) Moga tak częściej robić....stodoły odkurzymy, skończy się jęczenie po co mi paskowy warsztacik ;) dało popalić .....i zarobić ;)
    takie moje podsumowanie

aisunelll lubi to.
  16. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Bardzo fajny evencik, jako że byłem producentem świeczek :)
    Cały zapas 300 szt. sprzedany :)
    Szkoda, że nie zacząłem sprzedawać dopiero wczoraj jak cena stała ponad 200 :)

Jak na evencie królowej różne dopalacze i SP wpadały w tysiącach, a np. banany w setkach,
    to ten będzie zapamiętany u mnie z zarobku SG.
    Na samych świeczkach ok 60-70kk, a cały weekend prawie 100kk :)

No i zasada na przyszłośc: robić zawsze wszystko co daje jakieś zagrody/warsztaty, co by potem się z ręką w nocniku nie obudzić :)

aisunelll lubi to.
  17. rodeo3

rodeo3 Czeladnik forum

aby kupić świeca trzeba wydać dziesięć milionów Sianogroszy .... dlatego coraz miej gra w Farmeramę.

xBabciaEwa lubi to.
  18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

E tam , zapobiegliwi zapasy zrobili wcześniej produkując lub kupując . xD

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dokładnie.Świece w grze były zdaje się od stycznia.Każdy mógł zrobić zapas.O ile nie wygrał fabryczki w tamtym evencie.Ja miałam skromne zapasy,przegapiłam,tylko 134 świeczki,oczywiście sprzedałam,coś tam zarobiłam,ale mogłam więcej.Wiadomo,że trzeba mieć zapasy wszystkiego :)

xBabciaEwa lubi to.
  20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja nie produkuje raczej , ale nowe warsztaty stoją i produkcja idzie pełną parą - strasznie długo to trwa , więc łapię okazje na rynku i zapasy uzupełniam w produktach . xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.