Opinie Świetlikowe święto - edycja jesienna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

skunks
    z nałogiem walczę od 2010r, ale słabo walczę, bo jeszcze wciąż mi tu dobrze :p świec mam 7 i zastanawiam się czy ich nie sprzedać, jak cena podskoczy xD:cry::p

2. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

mnie się i tak SN skończył na poprzednim evencie, więc i tak szans nie mam na realizację -.-- wybiorę sobie co ciekawsze ustawienia i do tego się ograniczę:sleepy: Trochę mam przesyt tego siania wszędzie, w obłędzie.. Biorę wolne 8) i tak na świecach ładnie zarobię, świetlików mam od groma, to kabze sobie napcham przynajmniej:p a szanownej reszcie życzę powodzenia ;)

3. danusias23

danusias23 Książę forum

A fabryczkę tak w ogóle można postawić? Kto wytwarza świece?

6elka4, Azile oraz empatyczna lubią to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

I wszyscy, którzy chcą robić event pobiegli na targ... xD Nie zdziwiłabym się, gdyby finalnie zastąpili te świece jakimś bardziej dostępnym produktem. Pamiętacie świetlikowy event, gdzie było potrzebne 30 szt. owczej wełny? Osiągnęła kosmiczne ceny, choć każdy kto chciał mógł ją wyprodukować. Event robię, 18.000 jagody w sytuacji gdy i tak mam wszędzie pola to nic trudnego.

Widzieliście, w nagrodach jest 5 odznak płaz. 10 szt. SP mniej dla tych, którzy robią hodowlany.

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jeśli mam robić ten event to tylko dla pobocznych nagród, bo jeśli chodzi o pnącze to bym odpuściła

kupiłam kolejne 6 świec ale cena już po 31tys

mam 33 świece :D jupi! edit: mam 54 świece kupiłam trochę więcej teraz są po 31 tys i schodzą w sekundę. Może będą mieć lepszą cenę to zarobię kilka SG.

Ostatnie edytowanie: 10 października 2017
    toDzasta, MaDzo, Azile i dalsza osoba lubią to.
  6. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam słonecznie.
    Ale cyrk, ja nawet nie wiedziałam kto te świece produkuje:pxD
    Tyle nowości wprowadzają że się po prostu gubię jak Andzia w tulipanach:p.
    Jak będą dokładać w takim tempie i dociskać kolanem to się z tego biznesu wypiszę.
    Event goni event, albo dają dwa naraz, toż to trzeba by było siedzieć na farmie
    24h na dobę.To ma być zabawa a nie maraton.
    Ten event dopuszczam.

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Mozna wszystko postawić swiece wytwarzają skunksy

Anetta41 i Azile lubią to.
  8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

skunks

9. małgoos

małgoos Cesarz forum

No swiece mam to najwazniejsze 12 na zbyciu

pretorianka, Azile oraz empatyczna lubią to.
  10. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Dzięki, już się zorientowałam, poleciałam na targ i udało mi się kupić. A swoją drogą będzie się jutro działo, jeden event będzie się kończył, a dwa będą się zaczynaćo_O Aż strach pomyśleć co się będzie działo:p

11. małgoos

małgoos Cesarz forum

Mało tego mamy jeszcze farmerkowe szalenstwo hi hi

12. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a na targu nadal 0 swiec

pretorianka i empatyczna lubią to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie jedna dziewczyna wystawiła ponad sto świec.... fakt faktem że po 1 szt ale jednak. Niedługo będą się pojawiać oferty. Niektórzy jeszcze poradnika nie czytali. Wrócą z pracy to coś się ruszy. Powodzenia w łowach :)

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Zastanawiam się nad odpuszczeniem tych 2 eventów. Wczorajszy dzień jakoś zniechęcił mnie do działań na farmie:p:cry: Mam 1 świecę ;)

15. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

Masakra, ten event sobie daruję ;) Wykorzystam dwa obecne eventy żeby sobie dorobić na motylach, krokodylach itp ;) I tak nic nie zdziałam to chociaż parę grosza wpadnie ^^

Za szybko się zmieniają te eventy, powinny być trochę rzadziej i trochę dłużej trwać, ja to pracuję dużo więc nie mam czasu na ten wyścig szczurów :) jak widzę że ludzię maja już skończone kiedy ja zbieram pierwszy plon to się za głowę łapię :)
    Ledwie dojeżdzam każdy event do połowy i co parę dni na nowo to sobie daruję te dwa :)

Ostatnie edytowanie: 10 października 2017
    Azile, picantinio2012 oraz wiocha5 lubią to.
  16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a gdzie był do zdobycia warsztat "świecowy" bo nie pamiętam?

pretorianka i miss_ines lubią to.
  17. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

U mnie na targu jest jakiś błąd. Pali się na zielono,że są 3 świece,wchodzę,a tam żadnej i tak od pół godziny. Szaleństwo:sleepy:

18. kasia750

kasia750 Hrabia forum

kryzys sie pogłebia-.- u mnie nadal zero swiec :(na targu,ide po coś słodkiego:sleepy:...... znów zepsuło moja diete:wuerg::wuerg:xD ....zdenerwowana po całości:cry:

Post edytowałam. Niestosowne wyrażenie zamieniłam na odpowiedniejsze na forum.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 października 2017
    pretorianka lubi to.
  19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Był taki event. Nazywał się Dzikie Zwierzaki. Mam toto wraz z czerwonym ulepszeniem. Siedzi często w manufakturze . Na wypadajki :cry:xD

Anetta41, marynia53 oraz miss_ines lubią to.
  20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ktoś jest szybszy. Wejdź na sąsiedni produkt, strzałką w górnym lewym rogu przesuń się na świece, a potem klikaj którąś ze strzałek do sortowania (wg ceny czy czasu). To odświeża stan świec i jak coś się pojawi to możesz szybciej złapać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.