Opinie Świetlikowe święto - edycja jesienna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam 17 plecaków,,

gretag lubi to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie wszystko w komplecie.Wstawiłam plecaki,jak wrócę do domu,to będę oddawać.

usiamik46, basia_z_ oraz empatyczna lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A świece już po 170 tys. Przynajmniej na moim targu... Event się robi pomalutku - czyli zgodnie z planem:)

gretag lubi to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie na targu jest tak:

Myślę, że to będzie hit roku. xDxDxD

5. karla170480

karla170480 Ambasador forum

no tym bardziej, że zbliża się 1 listopada to i świece w cenie:D:D:D

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

DobrexD Współczuję kolekcjonerom pnączy, którzy czekają na spadek cen...

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Normalnie szczęka mi opadła i teraz muszę szukać zębów...:cry::cry:Toż to naprawdę czysta bonanza xDxDxD Współczuje kupującym....
    Trzeba wystawiać warsztaciki i niech pomalutku produkują ""nowości" u mnie ceny wąchają się miedzy 99 tyś a 120 tyś..
    Sama zarobiłam kilkanaście milionów na zapaszku skunksa..ale nie wycyckam się ze wszystkich coś zostawię na czarną godzinę....
    Do ostatniego zadania brakuje mi około setka wypadalców..tak że dziś powinnam powiesić pnącze..w chmurkach a świetlikowy odesłać w cyberprzestrzeń..gdzie jego miejsce..:p:p:p
    Witam.. :)bezszczekowo ale jeszcze świetlikowo..

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Skunksy długo rosną,
    świece jeszcze dłużej się produkują,
    do ewentu potrzeba 30 sztuk,
    no i ceny poleciały.
    Też na początku miałam 5 w stodole, ale szczęśliwie upolowałam przed ewentem, jak się teraz okazuje, po całkiem przystępnej cenie. ;)xD
    A ewentówka u mnie rośnie i rośnie i jeszcze trochę porośnie.

gretag i dotikampo lubią to.
  9. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry.A u mnie pomalutku do przodu 620 dropsików ostatni zasiew badyla za 5 min i czekam na baby boom.

gretag lubi to.
  10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

I właśnie dlatego tym razem odpuściłam pnączexDMam 1 fabryczkę:D ale to co z niej mam leci na targ, bo teraz na tym zarobię:inlove: Nie ważne ile ale do przodu. :Dświetlikowego dalej nie ruszam.:music: Wrzucam tylko to co się uzbieraxDAle eventówkę dziś posiałam bo dali tą rekompensatę czy coś:D;)

gretag i dotikampo lubią to.
  11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

został ostatni lampion czyli brak 150 wypadajek. Za 2,5h kończy się CMJ i wtedy stawiam zagrody. Jest mnóstwo czasu do końca więc powoli wylecą. Szkoda marnować czasu na kolejny zasiew goździków.

A ceny świec powalające :eek: u mnie nadal po 120

gretag i Daisy44 lubią to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A u mnie tak od 115 do ... 199:D tys. oczywiście:inlove: Event robi się sam częściowo tylko .... tzn. wypadajki lecą sobie to i trochę eventówki na polach też jest ale tylko trochę :music:bo mam inne farmerskie plany na teraz:D Miłego dnia wszystkim:)

gretag lubi to.
  13. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Fajnie jak rzucą jakiś produkt do eventu, bo można nieźle zarobić na targu. Ja akurat miałam tylko 38szt. świec i stwierdziłam, że oddam do eventu, bo 3,8mln mogłabym zarobić, a to w sumie nie majątek. Oczywiście od razu na polu wylądował skunksowy warsztacik i produkuje w celach zarobkowych.
    Nigdy nie wiadomo co się przyda.
    Mogliby do każdego eventu rzucać losowo jakiś produkt, bo jak na razie to warsztaty są w ogóle nie opłacalne, a ceny produktów niekiedy niższe od zwierza, który trzeba tam wpakować.
    W temacie orzę sobie na dużych polach, bo kuponów szkoda. Przed pracą wrzucę na super pola, a jutro rano się zbierze

gretag lubi to.
  14. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Czytam Was i zerknęłam na stragan ze świeczkami. Dopiero co moje poszły po 183 000 SG, a teraz jest tak :eek::cry:xD

gretag, dotikampo oraz SperanzaE lubią to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    U mnie świece po 210 tys .
    Zostały mi do zapalenia 2 lampiony , więc teraz już luzik , pozostaje zebrać brakujące termosy .xD

16. kruszynka09

kruszynka09 Czeladnik forum

u mnie 7 lampionów jeszcze w tym te nieszczęsne świeczki 200t za sztukę:( a może by tak za 205 florenów? co myślicie?

gretag lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie roslinka w komplecie od rana, teraz mam jeszcze 3 godziny kombajn to poki mam chwile to drobnice sieje, potem cos dluzszego
    zabraklo mi 176 wypadajek tylko jeszcze do konca, a sialam samą eventowke od poczatku eventu

18. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Aż sama u siebie sprawdziłam z ciekawości. U mnie najwyższa cena za świece to ok. 321 tys.

gretag lubi to.
  19. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

u mnie cena świec waha się od 250 tys do nawet 400 tys za sztukę :eek:
    dzięki eventowi wbiłam z 17 na 21 lvl na bahamie, a potem podbiłam jeszcze o jeden nagrodą od renza :D zaraz zbiór eventówki na cmj, wrzucam 4 plecaki do młyna i wpadnie 300 tys PD :music:

gretag lubi to.
  20. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzien dobry to u mni ceny swiec najnizsze za 100 tys i nizej mozna kupic jeszcze 200 wypadaj i 0koło 5000 roslin

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.