Opinie Świetlikowe święto - edycja jesienna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Liście opadają z drzew i dni robią się coraz krótsze - to znak, że pora na Świetlikowe Święto, wraz z którym na farmie pojawia się promyczek światła. Dołącz do zabawy i zagraj w "Cztery światła"!

Środa 11.10.2017 godz. 14:00

Poniedziałek 16.10.2017 godz. 14:00

ScreenHunter_1640 Oct. 09 19.35.jpg ScreenHunter_1640 Oct. 09 19.35.jpg ScreenHunter_1640 Oct. 09 19.35.jpg ScreenHunter_1640 Oct. 09 19.35.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 października 2017
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

na wszystkich polach???? naprawdę???? myślałam że tylko na farmie ehhhhhhhhh za dużo. Przecież trwający event jest na wszystkich polach :(

toDzasta, JohnLock oraz Azile lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Tiaaaa, 30 świec zapachowych. Nie wiem skąd. Mam 1 warsztat leżący w pasku, więcej nie ma gdzie zdobyć. Na rynku szaro (oczywiste), zresztą i tak mało kto sprzedawał. A bez tego lampionu nici z pnącza...

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

zdążyłam kupić 16 świec a teraz szarość no nic zostaje polować :(

JohnLock i Azile lubią to.
  5. Azile

Azile Komandor forum

No to B.P. poleciało po całości xD, u mnie na targu nie ma ani 1 świecy, a fabryczkę mam tylko 1 świeć zero xD

6. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

zaglądam do stodoły, a tam na stanie 30 świec zapachowych...brawo ja :) oferta na targu na szaro...

7. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

No a co to dla Ciebie sąsiadko, Ty nie dasz rady no weeeeź :p
    Ja się jeszcze nie zdecydowałem czy robić czy nie robić, jak jedno to nie drugie.

8. danusias23

danusias23 Książę forum

Wrr a ja mam 6 świec na stanie >:( na moim targu też już nie ma świec

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Jak nie masz warsztaciku i nie produkujesz to na targu pod zakładką produkty:)

10. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Gdyby nie leżał w pasku miałabyś potrzebną ilość. Ale wszystko przed Tobą, postaw się i nie daj się. Warto walczyć.
    U mnie z potrzebnym towarem też nie najlepiej, ale się nie poddam Powodzenia.

11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    jestem zdeklarowanym nałogiem i rzadko patrze na tzw. "opłacalność eventu", robię i już, ale tym razem mam szczerą ochotę odpuścić...
    jeszcze się jeden siewny nie skończył, już 2 następne się szykują, o ile hodowlany zrobię, nawet nie potrzeba aż tyle SP ile nieraz bywało, o tyle świetlikowy jest dla mnie odpychający... (a może to pierwszy krok do uwolnienia z nałogu:p )
    Pnącza nie da się zdobyć na skróty, a te 30 świec xD:cry:xD
    Pierwsza edycja świetlików mi się bardzo podobała, a teraz mówię pas.
    Powodzenia dla tych co się będą ze świetlikami zmagać ;)

12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

I tam, parę minut czajenia się na targu i mam 52 świece;) Mało "czajników" jeszcze było. Gorzej będzie później;)

13. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Uuu lecę na targ po świeczki a tam szaro :cry:zerkam za magazyn mam 10 własnych :D ale 20 brak xD

Pnącze nie ciekawe dla mnie, chyba odblokuję sobie to co mnie najbardziej interesuje i to wszystko.

Azile, dotikampo oraz empatyczna lubią to.
  14. kasia750

kasia750 Hrabia forum

mam to w nosie dopiero jedna wtopa a teraz 30 świec zapachowych czy oni zgłupieli do reszty:mad::mad::mad::mad::mad:

15. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam, tak się składa, że od piątku zaczyna się u mnie remont i nie mam kiedy zrobić tych eventów ... no jeden to jeszcze :p

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dam dam :D tylko myślałam że świetlikowy będzie na farmie, więc na Baśce posiałam różeniec a na noc chciałam melon żeby zrobić jeszcze ze 4 rzuty toporkiem bo co nieco zostało w sklepiku... chyba chlapnę kropelkami (pójdzie max 200) i to będzie wyjście z sytuacji. W końcu na coś je oszczędzam :D
    warsztatu świec nie mam, bo wtedy wzięłam sobie pióra więc muszę polować na targu :(

17. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Z tego nałogu nie da się uwolnić :D
    C
    o do eventu mam takie samo odczucie jak i ty ........zastanawiam sie czy go robić:oops:
    Świec na stanie 351xDxDxD

18. kasia750

kasia750 Hrabia forum

które zwierze jest od 8)swiecy na targu zero swiec jak tu zyc i grac

Azile i empatyczna lubią to.
  19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

U mnie w stodole było 0 świec, poleciałam na targ i udało mi się kupić całe 30:D

20. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Skoro świece zapachowe to pewnie je skunksy robią:D:D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.