Opinie Świetlikowe Święto II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 25 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

wszystkie swiatełka zapalone :)

3. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Wreszcie piccolo obdarowało prezentem dyniowym jest super

4. memlak

memlak Mistrz forum

Nawet nie liczyłem ale trafiłem:D wystawiłem tylko tą jedną zagrodę i jest! norka dla gronostajów:DxD

5. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Bardzo przyjemny event, jednak go zrobiłam z użyciem tylko 1 raz dyniowego. Szkoda, że nie można dalej zapalać lampionów. Dobre itemy na polu, kolejne szare pnącze. Powodzenia dla jeszcze walczących :)

6. magnes670

magnes670 Czeladnik forum

No właśnie, dlaczego nie można zapalać lampionów po skończeniu eventu?>:(

nikolabln i bogusiania lubią to.
  7. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

raz użycie dyniowego? Jak to jest mozliwe? Codziennie używam chutney, dawałam super nawóz i jestem na 11 poziomie. Trzeba mieć jeszcze jakiś bonus bo to jest zwyczajnie niemozliwe...

nikolabln i bogusiania lubią to.
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jeżeli masz na myśli 'dżem z dyni' (+1/4h), to nie.
    Chodzi o item 'dyniowy prezent' (+2/10h) wypadający z piccolo.
    To item z '+', ma 10 ładunków.

Tu możesz policzyć wielkość zbiorów z użyciem różnych dopalaczy:
    [​IMG] [​IMG]

https://halny.free.nf/pliki/6_inne/zbiory.html

Link do strony głównej kalkulatora:

https://halny.free.nf/index.html

9. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Oczywiście codziennie chmj, woda i qpa obowiązkowo. Z koła 1x +1 do zbiorów na 24 h, ze sklepu sezonowego +1 do zbiorów, trochę mozolnie uzbieranych zielonych kropelek oraz śmigiełek Zosi poszło. Pierwszego dnia eventu używam wszystkie "dopalacze", jakie mam i tyle. Sporo wypada też ze skrzynek z pnącz, które zbieram co drugi dzień, a otwieram 1 raz w tygodniu:)

10. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

o kole to już zapomniałam, nic nie daje. A skrzynki? Dziś na otarcie łez dostalam 100% na uprawy ale do tego eventu juz nie uzyję. Zakończę na 12 etapie. Bonus zostawię na inny event

bogusiania, AngelGina oraz nikolabln lubią to.
  11. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Z picolaka dyniowy (hurra!), z dodatkowego (44 skrzynie tygrysicy dały 1 picolo) - Święto Świateł. Pnącze hula, a ja wreszcie mogę wyłączyć tryb standby :) Nie ma sensu siać dalej, choć szkoda, że nie ma możliwości zapalania lampek poza konkursem - zawsze coś tam by wpadło. Troszkę się pobujam w hamaczku w oczekiwaniu na kolejny event, sezon spokojnie skończę, zwierzątek podoglądam... życie farmera piękne jest :)

12. kitaliska

kitaliska Czeladnik forum

Kochani, w ostatnim zadaniu z układaniem lampionów, pomyliłam wzór i zapaliłam nie ten lampion. Jak mam z tego wybrnąć aby jeszcze raz mieć możliwość zrobienia ostatniego wzoru i zdobycia magicznej skrzynki? Proszę odpiszcie jeśli ktoś wie. Bardzo proszę , najlepiej na farmę sową, bo jeszcze trochę niemrawo poruszam się po forum. :)

Dziękuję bardzo Wszystkim, którzy pospieszyli z pomocą i radą. Pomogło, zadanie skończyłam. :)

Ostatnie edytowanie: 1 lipca 2025
    bogusiania, AngelGina oraz nikolabln lubią to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kitaliska to, że zapaliłaś inny lampion nie przeszkadza w tym żeby zapalić te właściwe dla wzoru. Po prostu ten zapalony będzie jako dodatkowy.

14. andrzejmila

andrzejmila Czeladnik forum

Ponad 100 zakręceń kołem (fioletowe wejściówki) i nic, żaden bonus do stodoły się nie trafił. :mad:

15. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Gratuluję dyniowego. :D. Ja tyle szczęścia nie mam, z sezonowego i eventowego Pikolaka dostałam parasolkę i kwieciste :(.
    Event taki na luzie. Chyba za spokojny, jak dla mnie 8)

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.