Opinie Świetlikowe Święto II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 25 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

jeszcze mi zostały 2 zadania, na spokojnie, podpowiedzcie mi proszę, do czego ten , herbaciany zwierzak, nie mogę się nigdzie doczytać:sleepy:

dantic3 i nikolabln lubią to.
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

skończyłam i ja piccolo w pasku posiedzi trochę powodzenia walczącym życzę

3. smoczur97

smoczur97 Forumowy żółtodziób

Hej, mam pytanie. Dlaczego ten event jest oznaczony w kategorii trudności jako średni? Żeby go wykonać potrzeba mieć dostęp do dżungli (co nie jest łatwe do zdobycia). Poprzednie eventy, na przykład "Uwaga, upał" były zaszeregowane jako średni/wysoki pomimo, moim zdaniem, niższego progu wejścia dla początkujących graczy. Od czego zależą te stopnie trudności?

dantic3 i nikolabln lubią to.
  4. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

u mnie dopiero 5 skończony, ważne aby itemy zdobyć. Pnącze takie sobie

5. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Eventy o których piszesz odbywają się na różnych polanach."Uwaga upał" był na Farmie a obecny rozgrywany jest na Bahamach ,masz napisane od 50 poziomu na Wyspie.Jeżeli nie masz odkrytej Plantacji i Lasu Tropikalnego eventu nie zrobisz.Event na Wyspie jest do zrobienia bez użycia wspomagania dla graczy o niskim levelu.Niestety trzeba wtedy pilnować zbiorów.Zawsze trzeba policzyć czy warto zaczynać event.

6. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Do eventu świetlikowego, jest to wypadajka

7. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zwierzak wypada z upraw i drzew w Lesie Tropikalnym.

8. matthero

matthero Hrabia forum

Witam!
    Widzę, że niektórzy event już skończyli, a ja dopiero zaczynam. Jakoś wcześniej nie miałem czasu na farmeramę, ale spokojnie skończę, pokręcę kołem, a w razie potrzeby użyję dyniowych! Pozdrawiam walczących i gratuluję, tym co skończyli.

9. memlak

memlak Mistrz forum

Dzięki :) Ja również dopiero zaczynam i już pokręciłem kołem, dorzuciłem 2 dyniowe i tajemnicza wyspa już zrobiona a ten wieczorem skończę ;) Miłego dzionka wszystkim.

10. tema52

tema52 Okazjonalny autor

a gdzie znaleźć gronostaja?????????

dantic3, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  11. alexander56

alexander56 Generał forum

Liczyc na farta ze trafisz z zagadkowej zagrody " Karoo " :p

12. klonek68

klonek68 Generał forum

Event zakończonyxD z Piccolo wyskoczył kolejny Kumpel;)

13. Maryśka93

Maryśka93 Młodszy ekspert

Kochani, po zdobyciu pnacza, pomiliłam się we wzorze na przedostatnie zadanie i....nie chce się zresetować:(:(:( Czy może ktoś wie co mogę zrobić??? Juz bardzoooo dziękuję za pomoc:)

dantic3, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  14. annaorlowska

annaorlowska Młodszy ekspert

Nie mam nasion jak je zdobyć ?

hiacynta i nikolabln lubią to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bogusiania i hiacynta lubią to.
  16. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Dziękuję bardzo:)

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

Wydaje mi się, że zapalić lampiony pasujące do wzoru, może jakiś jeszcze nie jest zapalony, wtedy zresetuje się zadanie i nie ważne, że dodatkowo są pozapalane inne lampiony, ważne, żeby te ze wzoru były zrobione.

Ja robię sobie wzór i jeszcze odpalam dodatkowo lampiony z wypadajką "herbaciany zwierzak", mam ich dużo, więc robię z nimi zadania dla nagród cząstkowych, dopiero na koniec resetuję zadanie :)

Ostatnie edytowanie: 29 czerwca 2025
  18. memlak

memlak Mistrz forum

Piccolo od świetlików dało bajkowe źródło:D a z tajemniczej wyspy święto świateł ;)

19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Trochę to trwało ale skończyłam i ja.Walczącym powodzenia życzę.

20. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

I u mnie też już wszystkie światełka zapalone
    a z piccolo... opryskiwacz :music:
    no od przybytku głowa nie boli ale...aż szkoda że nie ma możliwości wymieniać się tymi fantami (oczywiście z pełnym ładunkiem) bo chętnie bym wymieniła a nawet i za darmo komuś oddała , komu losowość ich skąpi
    ( zaś skrzynka z Tajemniczej wyspy nieumarlakiem mnie uraczyła ) :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.