Opinie Świetlikowe Święto II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 25 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Halo, halo przyznać się bez bicia albo wysłać sówkę bo nie wiem komu mam dziękować.

A w temacie, najpierw wysiewam jagódkę jak trochę jej uskrablam zacznę dopiero działać. W tropikowym lesie miałam postawione zagrody ale już mogłam je zdjąć i wysiać coś długo rosnącego i trochę drzew pod wypadajki.

2. bogusiania

bogusiania Weteran forum

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No i to było by na tyle :p

zdecydowanie jest łatwiejsza lepiej widoczny konkretny wzór jaki mamy zapalić i się nie szuka gdzieś tam co odhaczone a co jeszcze nie świeciło
    czytelny wybór wzoru dla wybranych nagród
    duży plus a nawet dwa [​IMG]

tak fajowa edycja że aż szkoda że skończyłam :p;)xD

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2025
  4. skretnik

skretnik Ekspert forum

Kurczę jak zdobyć tego nowego kota??

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hiacynta, kudlaty147 oraz Aisha1969 lubią to.
  6. Donata_M.D.

Donata_M.D. Mieszkaniec forum

kupic w galerii handlowej

hiacynta, kudlaty147 oraz Aisha1969 lubią to.
  7. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Bardzo się zdziwiłam,że tak łatwo poszło.Nie byłam przygotowana do eventu,na wypadajki dałam rośliny 8 godzinne. Koło dało 100% i +1 do zbiorów.Nie było żadnych problemów.Szkoda ,że nie ma możliwości układania na nowo.Super event-lekki-łatwy-przyjemny i czytelny.:)

8. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ja dopiero 5/15 ale po demolce bahamy 12h w plecy xD

9. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

zasiew skonczony dozbierac wylotek i hamaczek

10. hiacynta

Roślinka już zebrana, teraz tylko wylotki, jeszcze daleko do domu, ale się doczłapię

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No no... aleście niezłego prąda na te światełka dostali :p;) szczególnie widzę Agniecha
    a było się w nocy nie podpinać pod tą linię wysokiego napięcia xD no Mietka widziała i Ci nawet fotkę cykła
    o

jak przebrana za elektryka obliczasz który z drutów będzie najlepszy pod to podpięcie xD
    a słupołazy chociaż miałaś, albo jaką drabinę, czy z wyskoku dałaś radę xD:cry:xD;)
    U mnie niestety ani takich słupów, ani słupołazów nawet nima to i ciemność jeszcze wszędzie - i pewnie do niedzieli tak będzie bo dopiero dwa zbiory jagody zrobione , a gdzie tu reszta :p

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to event skończony :p,pnącze jest ale ....ale szare,itemy pod Latarnia razem z żółwiami :p

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

piccolo się nie bardzo spisało
    czyżby pod latarnią za ciemno miało

tańczący z liśćmi :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2025
  14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jak Wam się podobają zmiany w mechanice? Prawda, że teraz jest to bardziej klarowne?

15. mania4691

mania4691 Forum Pro

Zdecydowanie lepiej.

16. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Event super ale z Piccolo Nieumarły:(

17. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

i koniec swietliki sonczone braklo kotkow i zatrzymaly do rana
    pozdrawiam odpoczywajacych i grajacych

18. hiacynta

Uprzejmie donoszę, że właśnie zakończyłam. Zmiany mechaniki są tak bardzo na plus, że aż dziwne. Super oby tak dalej. Event dla nie myślących takich jak ja, która załapuje w połowie eventuxDxDxD podoba mi się. Pozdrawiam i powodzenia

19. klonek68

klonek68 Generał forum

Jeszcze jeden zbiór jagody do końca ;) brakło mi na jeden czajniczekxD event bez problemowy xD kolejne szare pnącze...coś ostatnio często się pojawiają;)xD

Ostatnie edytowanie: 28 czerwca 2025
  20. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

żeby nie mocne itemy to bym żałowała że go zrobiłam ,dla itemów znalazłam lepsze miejsce niż pnącze xD z pikolaka kumpel (jak dla mnie natręt >:() grafika w układankach super ,nareszcie coś pozytywnie naprawione:inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.