Świetlica Koła Gospodyń Wiejskich przy Remizie Straży Pożarnej

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika .Farmeria., 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom z Rańca Staruszki i Staruszków w Świetlicy przy Remizie :)

Wreście dwa dni wole, to se z wami posiedzę :)

Wkupnego żadnego nie trza, no chyba że Różową Choinkę, idą Święta a my nimamy, w kącie stoi tylko zaparkowana Miotła Greci na której pomyka do GSU, no niby do choinki trochę podobna :)

Nie wiem skąd wy mata tego Wiatera, u mnie Słoneczko i 14 stopni, pewnie zapomnieliśta wyłączyć Wentylatory zapuszczone w Lecie :)

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Tu nic się nie ukryje, nawet moja nowa miotła została już zlustrowana ..haha
    ..ale musicie przyznać,że normalnie dwa w jednym miotła+ choinka...a do tego jaka przewidująca, ..ile to ona mi opowiada nowinek co ma być na farmie..oj oj..
    ..ale powiem Wam,że zaczyna mnie w kościach łupać..a to znak,że pewien evencik blisko..hahah

3. .Farmeria.

Wielkie Dzięki za Życzenia i Prezenty :)

Śliczny Samochodzik z miłą chęcią przygarnę, ale za Balonowego Kota to dziękuję bo mam już Tygrysa i Czarną Panterą :)

Miotła piękna tylko nie w tym kolorze, kto widział Zieloną Choinkę, ja od dziecka pamiętam że zawsze u mnie w chałupie stała Różowa :)

4. Kasialka

Kasialka Generał forum

Sąsiedzie, wszystkiego najlepszego! :) Nie wiem, czy masz towarzyszkę życia w mieście - jeśli nie, to życzę żebyś ją odnalazł, żeby pomogła Ci w trudach życia w mieście :) Może wciągnie też gumiaki i pomoże Ci dbać o kaczuchy ;)

5. .Farmeria.

Wielkie Dzięki za Życzenia :)

Jaką towarzyszkę życia w Mieście, miałaś na myśli we Wiosce, do Miastowych to ja jeżdżę dorabiać na chleb dla Kaczuch :)

Zresztą wpadnij na kawę i sama zobacz gdzie mieszkam, za GSem skręcasz w prawo w polną drogę, jedziesz przez las, mijasz Różowego Kapturka, potem w lewo koło domku Greci, poznasz po Miotle zaparkowanej na ganku, jeszcze trzy rzuty beretem przez las, i tam stoi taka Bidna Różowa Chałupinka, to właśnie ja tam żem jest :)

6. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Cie choroba!
    Do Andrzejkowych życzeń się dołączam:music:.
    Sołtysie żyj nam tyle lat ile chcesz: w zdrowiu, przy kasie i z dużym uśmiechem .
    Mnie się wreszcie udało dojechać tymi traktorkami.:D
    Żenada.
    Cie choroba!

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2015
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam wszystkich a sołtysa w szczególności :music: Wszystkiego najlepszego imieninowego :p

I wymarzoną choinkę przyniosłam w prezencie :p

[​IMG] Mam nadzieję, że się podoba :p

8. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Witam naszego gospodarza:) Wszystkiego najlepszego Andrzejku:) Duuużo szczęścia, zdrowia, marzeń spełnienia;)

9. ross2

ross2 Komandor forum

Andrzejku wszystkiego najlepszego zdrowia szczescie i spelniena marzen :inlove:a do tego 2 x do roku polroczny urlop i co drugi dzien wyplte :DxD:D:inlove::DxD:D

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Andrzeju wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
    Życzę wszystkiego różowego;)

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Greciu mam nadzieję, że jednak to nie dlatego Cię łupie:( A od pogody. Kino nie działa, a jak działa to jeden filmik na 24h i skąd tu tych florenów na licencje?

12. ross2

ross2 Komandor forum

Gratuluje zakonczenia eventu ,dales rade a to cieszy :D

13. gretag

To jeszcze słabo mnie łupie ale jednak i raczej to nie od pogody :p

Nie wiecie , o której nasz solenizant robi imprezę w Remizie? xD
    Mógł napisać , o której mamy się tu zebrać na wyżerkę i degustację trunków :p..i żeby o dobrych słodkościach nie zapomniał :p;)xD

14. .Farmeria.

Serdecznie Dziękuje Wszystkim za Życzenia :)

No wreście mamy w Świetlicy piękną choinkę w oryginalnym naturalnym kolorze :) a Grecia chciała ją zastąpić Zieloną Miotłą, też pomysł :)

15. ross2

ross2 Komandor forum

Greciu i o owocach i to takich roznistych :p

16. gretag

Coś mi się wydaje,że nasz solenizant unika rozmowy o wieczornej imprezie w Remizie...:p

17. .Farmeria.

Nic nie unikuje, właśnie zara wsiadam do furmanki i jade do Miastowego Aldiego po zakupy na wieczorną imprezę :)

Wiem że już póżno, ale musiałem odespać tydzień ciężkiej orki :)

18. gretag

Nie zapomnij żeby dużo cukierasów z % było :p

19. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Witam wesołą ferajnę :)

Idę przeglądać kiecki na wieczorną imprezkę ...muszę znaleźć coś szałowego oczywiście w jedynym słusznym kolorze :p
    Dla sołtysa prezent już zapakowany :)

20. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

Sołtysie wszystkiego najlepszego:Djuz się szykuje na ta imprezę bo jak wiadomo imprezy w remizie to najlepsze imprezy na świecie;)