Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelGina

AngelGina Generał forum

Super :) ja to jeszcze o nich marzę ;) moje zagrody w pasku siedzą, całkiem o nich zapomniałam, muszę wystawić i czekać na niespodziankę, albo rozczarowanie...

Dzisiaj odkryłam te 3 zagrody, tak jak myślałam... kawie nie dla mnie :sleepy:, dostałam bażanty, pomarańczowe kameleony i pawie, nic, trzeba czekać na następne szanse ;)

Ostatnie edytowanie: 14 września 2018
  2. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Gratuluję tych kawii ale i troszkę zazdroszczę.
    U mnie jak zwykle pom.boćki, lisy i nawet jajcarnia, po prostu załamka.
    Gdyby nie nowe zagrody i warsztacikz eventu nie tknęła bym go.

3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Chyba pierwszy hodowlany, gdzie większość jest zadowolona ;) U mnie od wczoraj nowości pasą się na łączce

PS. Dodałam te nowości do kalkulatora. Patrz na link w sygnaturze

4. brego1

brego1 Okazjonalny autor

Zrobiłam całe ptaki i ssaki ,gadów nie robię bo nie dam rady,ale i tak jestem dumna z siebie :D
    Z tajemniczych zagród to dostałam 2 x ranczo dla bizonów ,lisy ,chomika ,klasyczną zagr.dla papug ++ ,czerwoną dla słoni ,nosorożce,krokodyle .

5. 92weronika

92weronika Baron forum

U mnie kawie gdzieś wędrują i do mnie zawitać nie chcą.
    Wpadły pomarańczowe krety 2 razy. Słabo.... Może innym razem.
    Event skończony. Żabek trochę wystawiłam na targ. Ale cena już spada...

6. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

ja również zapraszam po żabki w promocyjnej cenie na wyprzedaży - targ 25:D swoje już zarobiłam;)
    event skończony, nowe zwierzaczki chyba zadowolone, że u mnie wylądowały:D

krasnoludek10 i AngelGina lubią to.
  7. bogusiania

bogusiania Weteran forum

W stodole mam 74 ekskluzywne perfumy. Dlaczego nie można ich użyć w oazie miłości? :( Kiedyś była taka opcja, u dołu tabelki Zestawienie była ikonka zwykłych perfum i ekskluzywnych perfum, a teraz tej drugiej nie ma :( To co, mają leżeć bezużytecznie w stodole ? :(

krasnoludek10 i brego1 lubią to.
  8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

tych perfum można używać tylko podczas specjalnego mini eventu ekskluzywne perfumy a ten już się skończył teraz:eek:

miwi45 i krasnoludek10 lubią to.
  9. anakow

anakow Czeladnik forum

Witam zrobiłam cały ewent a nie mam oczka dla ropuch

krasnoludek10 lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam anakow.

Jak jeszcze nie odnalazłaś oczka dla ropuch to wyloguj się, ponownie zaloguj do gry i po wejściu do Inwentarza z zagrodami wpisz w wyszukiwarce (małe okienko w prawym, górnym rogu) nazwę poszukiwanej zagrody lub jej część, np. Oczko :)

krasnoludek10 lubi to.
  11. meage

meage Naśladowca mistrzów

A na targu 22 są szalenie drogie kupiłam 40 i klonuję zobaczymy czy uda mi się skończyć:cry:

Zrobiłam prawie cały oprócz dwóch ostatnich zadań w płazach.Ważne że mam ropuchy a że nie mam ulepszenia mówi się trudno:)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 września 2018
    krasnoludek10 lubi to.
  12. brego1

brego1 Okazjonalny autor

O właśnie też tak zrobiłam ,ropuchy są i to się liczy :)

miwi45, krasnoludek10 oraz bogusiania lubią to.
  13. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Event zaliczony, ptaki i płazy - do 6 kroków włącznie, ssaki - do 7-mego, bo tyle zwierząt się nazbierało :) Reszta wylądowała na targu :)
    Kawii niestety nie mam :(

14. meage

meage Naśladowca mistrzów

Jednak event zaliczony w całości.Poszło trochę sianogroszy na żaby ale odkuję się na czym innym.Jestem z siebie dumnaxDxD

miwi45, brego1 oraz krasnoludek10 lubią to.
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ssaki poszły w ttrymiga, ptaki też i nawet chyba zrobię całość tej części, ale żaby.. Jestem na etapie 180 000 SG, ale chyba będę musiał doprodukować paszę, bo nie wiem na jakiego ciorta kupowałem zagrody dla kameleonów i paszę dla nich. Tak to jest jak się na dobre nie wstanie.

EDIT: Na noc pójdą żaby, rano wpakuję je do oaz, wyskoczą po bożemu i będzie koniec eventu. Ptaki właśnie się robią (pawie) a ssaki dawno skończone. Miałem cel dojść wszędzie do 6 etapu i go zrealizowałem, ssaki i pawie będą nawet całe:D

Ostatnie edytowanie: 16 września 2018
    miwi45 i brego1 lubią to.
  16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event zakończony, dziękujemy za wszystkie Wasze opinie w temacie. Zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.