Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Zrobilam tylko do 6ego kroku, za malo kolorowancow jednak.

2. ewanta

ewanta Komandor forum

coraz gorsze to BB jak dla mnie - przeskoki żadne - jak się trafi o dwa to cud...nawet te super perfumy nie bardzo pomogły...
    event skończony

3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Zrobiłam event fokami, żyrafami ( ssaki) kolibrami i pingwinami ( ptaki) i aksolotlami ( płazy) Do oazy wrzucałam zwykłe zwierzaki do kolorowania, żaby też zwykłe, tylko dla odznak. i tak wyskoczyło odznak ponad stan, a ja gapa to przeoczyłam ... No ale mam finał.

4. brego1

brego1 Okazjonalny autor

Pancerniki zdobyłam :D,zrobię ssaki i może trochę ptaków ,płazów nie dam rady:sleepy:.Jaszcze za cienka jestem ,ale powoli do przodu:p.
    Gratuluję wszystkim co skończyli i powodzenia dla tych co jeszcze robią .

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie także event zakończony:D, choć BB w ogóle nie odczułem, przeskoków żadnych..
    Dobrze, że był zapas zwykłych zwierzaków:)

6. tigre

tigre Fanatyk forum

No i po sprawie a żabusie tylko dla odznak...reszta na targ i pieeeeeknie zeszło....a konto o sto mln cenniejsze....przez chwilę ;)

7. konsky5

konsky5 Zaawansowany

2:30 h zrobione i pozamiatane.Życzę wszystkim zakończenia.Pozdrawiam.

8. slawek56

slawek56 Czeladnik forum

również zakończone

9. basia101148

basia101148 Forumowy żółtodziób

Ja zdobyłam wybieg dla żyraf ale go nie otrzymałam

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Raczej dla żurawi, szukaj na wyspie.

magdusia668 lubi to.
  11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Hodowlany jak nie hodowlany, szybko, łatwo i przyjemnie, klonowanie tylko dla odznak, ani jedna się nie zmarnowała.;)xD

12. anna0089

anna0089 Książę forum

No właśnie w tym ewencie tez chciałam sie pobawić aby ani jedna odznaka się nie zmarnowała. Ostatnie klonowania robiłam pojedynczo aby wykorzystać ewentualne podwójne odznaki. No to w ostatnim klonowaniu mi dołożyli już nie chcianego bonusa :mad:

Skończone. Wystawiam na rynku żaby po zaniżonej cenie aby inni farmerzy też mogli skończyć. Powodzenia.

Post edytowałam i oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 września 2018
  13. bogusiania

bogusiania Weteran forum

W błąd wprowadza słowo "oraz" - bez niego wszystko byłoby jasne i nikt by się nie dopytywał:) W drugim zdaniu powinny być wymienione wszystkie pozostałe zwierzęta, które można oddawać :) Jednak sformułowania w poradnikach powinny być bardziej precyzyjne :)

Ostatnie edytowanie: 13 września 2018
  14. klonek68

klonek68 Generał forum

Kolorowy i łatwy jak nigdy dotąd był ten hodowlany evencik xD a przeskoki w BB nie takie złexD

anna0089 lubi to.
  15. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Event ukonczony wczoraj a z zagrody trafily sie kawia

16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam ja również ukończyłam event wczoraj:) a wszystkie kolorowe zwierzątka siedzą w stodole;)tajemniczych jeszcze nie wystawiłam wczoraj wpadło plus 100% do stodoły:inlove: to odrabiam straty;)xD

anna0089, AngelGina oraz miwi45 lubią to.
  17. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja koncze na 6 mimo sporego zapasu SP te kolorowanki do niczego mi nie potrzebne

18. miwi45

miwi45 Weteran forum

Wczoraj wieczorem skończyłam z czterema dokupionymi niebieskimi żabami. Trzeba czyścić przedpole na Wikingów ;) Trochę zarobiłam na ananasie, to kupiłam sobie żaby , a co :) Fajny event. A, i muszę się pochwalić - z 4 strusi albo zwykłych albo emu - nie pamiętam - wpadł mi łyżwiarz. Byłam w szoku, bo pierwszy raz miałam taaaki przeskok. Z reguły klonują mi się co 2 stopnie :) No i generalnie jestem happy :)

anna0089 i AngelGina lubią to.
  19. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam,skończyłam wczoraj,ale nie o tym będzie tym razem. Odkąd wróciłam po przerwie tzn. mniej więcej od roku nie mam żadnych przeskoków,największy jaki mam to o jeden ewentualnie o dwa,ale to już rozpusta jest. Gdyby nie te żurawie,ropuchy i czarne pasy pewnie bym nie robiła,ale(nauczona przykrymi doświadczeniami pewnego eventu gdzie musiałam wydać krocie na jakieś zapachowe świece,które omen nomen robią skunksy)nigdy nie wiadomo co i kiedy będzie potrzebne,więc teraz biorę wszystko co dają. Pozdrawiam i wielu przeskoków życzę......

20. anna0089

anna0089 Książę forum

Huraaa, wystawiłam wczoraj tajemnicze zagrody i z drżeniem serca po pracy zajrzałam na pole a tam aż dwie.......kawie :inlove::inlove:
    To był naprawdę udany ewent:D:D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.