Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wiesz co , pozytywnie myślimy , będzie dobrze no , musi być , bo ja zapasu dużego zwierząt nie mam , a nowe zagrody chcę zdobyć .

2. ewanta

ewanta Komandor forum

ja włożyłam 17 prób koni, 63 kukułek i 52 żab. prawie wszystkie podstawowe oprócz kukułek gdzie 13 prób jest wełniastych- może przy okazji misje z kukułkami uda mi się zrobić :p

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Akurat ten ewent hodowlany jest super, do zadań można oddać zwierzaki niehodowlane, np. aksolotle, foki, kolibry, a na odznaki podhodować takie, których klony przydadzą się do misji.:)

4. matthero

matthero Hrabia forum

ale nie ma pnącza, więc nie robię... nagrody takie sobie... według mnie marne... ale powodzenia, jeśli go robisz...

5. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ale pnącze dostaniesz w misji stałej w spółdzielni.

Anhedrea i miwi45 lubią to.
  6. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Czy marne nie powiedziałabym 2 nowe zagrody 1 fabryka i ulepszenia czerwone.Itemy też nie są takie złe.

7. miwi45

miwi45 Weteran forum

Mnie się podoba zarówno zamysł eventu, jak i nagrody. Teraz królują u mnie żaby, wszędzie żaby. Idę do ogrodu - żaby, idę na łąkę - żaby, idę na leśną polanę - a tam - żaby ;) O ile z ssakami i ptakami nie powinnam mieć problemu, to z płazami tak sobie. Księcia nie szukam to i żab nie hodowałam ;) Aksolotle wrzuciłam do misji, bo ich tam mnogo trzeba. Ale powalczę - kto nie próbuje, ten nie ma. Nowe zagrody są tak ładne, że jak ich nie będę mieć to mi przykro będzie. Zresztą ja w ogóle kocham tę grę głównie za grafikę :)
    W oazie zwierzęta (żaby, a jak ;) ) czekają na wiekopomną godzinę 14-tą :)

8. xBabciaEwa

Hej sąsiadko , robimy prawda ?
    Jak mi zwierzaków styknie to zrobię cały , bo nie lubię tak połowicznie , zacząć i nie skończyć .

Ewa2951 i olgs3 lubią to.
  9. olgs3

Robimy tylko żaby mnie pouciekały na drabiny słabo ich pilnowalam.Teraz nie wiem czy wystarczy ich na odznaki

tigre i xBabciaEwa lubią to.
  10. xBabciaEwa

Damy radę . Własnie liczyłam ile jeszcze muszę oaz załadować na całość .

olgs3 lubi to.
  11. olgs3

Mnie braknie 30 odznak ,to jest jakieś 120 żab.Rosną na polu i te z klonowania może styknie,jest szansa że wypadną z innych tak jest napisane

xBabciaEwa i RosesFarm lubią to.
  12. xBabciaEwa

Ewent się dopiero zacznie , więc spoko , od piątku pewnie też będzie BB , jak nie da rady teraz , zaraz , to można później dokończyć przecież .

13. olgs3

Dlatego jestem spokojna tylko w piątek zaczyna się jakiś ewent ,z tego co liczyłam żab powinnam już mieć.

xBabciaEwa lubi to.
  14. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Czesc. Czy dopisalo Wam ulepszenia fabryk? Czy musze pisac do PT? :)

15. matthero

matthero Hrabia forum

tam również dostanę itemy do tego pnącza...

16. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mnie nie dopisało , szukam po pasku , czyszczę ciacha - ale wcięło ..nie wiem czy pisać do PT ??

17. Karen139

Karen139 Baron forum

Ewent zrobiony..........ale..........ulepszeń fabryki i u mnie brak. 8)

Może moderacja podpyta na wyższych szczeblach co jest grane.

Ostatnie edytowanie: 12 września 2018
  18. matthero

matthero Hrabia forum

fabrykę zdobędę, ale zagród mi nie trzeba, bo i tak rzadko je stawiam... za niedługo będzie można je zdobyć w tajemniczych zagrodach... wolę tą paszę trzymać jak będą dodatkowo dni farmarkowego szaleństwa...

19. a009645

a009645 Czeladnik forum

Witam, po wykonaniu zadania 1 płazów nie otrzymałem ulepszenia fabryki !!! Coś jest nie tak???

20. agnieszka46

agnieszka46 Czeladnik forum

ja tez nie dostałam ulepszenia fabryki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.